LogBuy – Spørgsmål og svar til LogBuy

• Læsetid: 2 minutter

• Sidst opdateret 02/10/2020

Vi har landet en aftale med LogBuy, der giver dig som Pro-bruger en masse gratis rabatter – tilmed dig aftalen og læs mere her.

I denne guide har vi samlet svar på de spørgsmål vi har fået ind 🙂

1. Du og op til tre af dine medarbejdere kan få adgang til LogBuy. Du skal sende os en mail på support@dinero.dk med dine ansattes navne og mailadresser. Husk også at angive dit firmanavn. Når du har sendt det, sørger vi for at alle medarbejdere bliver oprettet. Når oprettelsen er gået igennem, modtager alle en mail med link til oprettelse hos LogBuy.

2. Nej, aftalen må kun benyttes af dig og dine ansatte – dem der har sit eget kort. Dog kan dine familie og venner få stor glæde af dit kort – fx ved restaurantbesøg, rejser mv.

3. Får du fejlen (som vist i nedenstående) “A problem has occured. Your e-mail already exists in the system under another company. Please contact LogBuy to solve the problem at service@logbuy.co.uk.” skal du kontakte os på support@dinero.dk. Hvis du giver os din e-mailadresse og vedhæfter nedenstående beskrivelse, så sørger vi for, at din oprettelse går godt og sikkert igennem.

Logbuy - Dinero

4. Du skal være logget ind på din Dinero Pro-bruger. Når du er logget ind, tilgår du dette link, hvorefter du får oprettet dig en bruger med få klik.

5. Ikke andet end et Dinero Pro-abonnement – se mere om priserne her.

6. Du bliver automatisk afmeldt, såfremt du ikke længere er Dinero Pro-bruger.

7. Ja, men kun hvis du selv aktivt beder om det. Ved oprettelse kan du vælge, at du ikke vil modtage disse. Fik du ikke gjort det, kan du til enhver tid tilgå “Profil” –> “Rediger profil” –> Under “Kontaktinformation” kan du fjerne fluebenet i “Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og opdateringer omkring nye rabataftaler og her & nu tilbud” –> “Gem information”.

Når ovenstående er gjort, modtager du ikke flere mails fra LogBuy.

Afmeld nyhedsmails logbuy - Dinero

8. Der findes rabataftaler til både nethandel og fysiske butikker.

Sådan gør du ved nethandel

Ved nethandel vil rabatkoden være angivet inde på det enkelte firmas rabataftale inde på LogBuy. Denne rabatkode anvender du inde på den hjemmeside, du handler på, hvorefter du modtager din rabat.

Sådan gør du ved handel i fysiske butikker

Ved handel i fysiske butikker skal du fremvise dit medlemskort til LogBuy. Til det har du to muligheder:

1. Du kan printe din medlemskort ud – klar til fremvisning i butikken. Du printer det ved at logge ind på din LogBuy-konto, under “Profil” –> “Print dit fordelskort”.
    2. Du kan også have dit medlemskort på LogBuys app. Den findes til både iPhone og Android-telefoner.

Har du flere spørgsmål, må du endelig tage fat i os på chatten eller på support@dinero.dk. Vi sidder klar til at hjælpe fra kl. 8 – 23 alle årets dage 🙂

Se hvilke fordele du ellers får ved at opgradere til Dinero Pro her.