Sådan opretter du et produkt til salgsfaktura

  • Læsetid: 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Du kan oprette et produkt på to måder. Du kan gøre det under Salg Produkter eller når du er i gang med at oprette en faktura. Klik nedenfor på et af scenarierne, for at se hvordan du gør i de to muligheder for at oprette et produkt 😊

Derudover kan du til sidst se, hvordan du sikrer dig et godt overblik over salget af dine produkter.

Du opretter det ved at trykke på: Salg → Produkter → Nyt produkt → Udfyld oplysningerne – som minimum dem, der er markeret med en rød stjerne. Vælger du at skrive en varekode (i feltet varekode) kommer denne varekode med på din faktura.

Konto* er den konto i kontoplanen, som salget registreres på i regnskabet.

Nyt produkt

Bonusinfo
Du kan tilføje en standard kommentar til dit produkt. Det kommer med over på din faktura, når du tilføjer det. Se hvordan det ser ud her:

Produkt kommentar

Ved oprettelse af ny faktura kan du tilføje et nyt produkt direkte i varelinjen. Det gør du ved at starte med at taste produktets navn ind på en ny linje og vælge Nyt produkt i dropdown-menuen.

Du bliver efterfølgende mødt af følgende billede – her kan du oprette dit produkt:

Nyt produkt

Bonusinfo
Du kan tilføje en standard kommentar til dit produkt. Det kommer med over på din faktura, når du tilføjer det. Se hvordan det ser ud her:

Tilføj kommentar til et produkt i Dinero

Vi har indsat en periodevælger på dine produkter. Den styrer kolonnen “Salg i perioden” samt “antal solgte enheder i perioden”. Så vil du fx se, hvor mange antal du har solgt af dine produkter i april, kan du gøre det her.

I kolonnen “antal solgte enheder i perioden” er det nu muligt at se antallet af varer du har solgt i denne periode.

Opretter du en kreditnota, vil den automatisk fratrække antallet af solgte enheder.

 

Nu skulle du være klar til at oprette et produkt til en salgsfaktura. Nedenfor kan du finde mere information om produkter i Dinero.

Er du i tvivl om, hvordan du opretter en salgsfaktura, læs her.

Tips & bonusinfo

  • Vidste du, at du har mulighed for at importere produkter til Dinero fra andre systemer? Hvis ikke, kan du læse mere om det her.
  • Er du i tvivl om, hvordan du opretter et produkt uden moms? Så tjek denne guide.
  • Kan jeg slette et produkt? JA, det kan du sagtens. Du gør det inde på Salg Produkter Til højre ud for produktet, tryk på Mere Slet produkt.
  • Kan jeg redigere et oprettet produkt? Ja, det kan du også. Hop ind på Salg Produkter Ud for produktet, tryk på Mere Rediger produkt.
  • Feltet “Total salg (uden moms)” viser det samlede salg af produktet for alle mine regnskabsår? JA, det gør det. Se mere om dette i punkt 3.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram