Sådan giver du flerbrugeradgang i Dinero

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 21/03/2024

I Dinero kan du som Pro-bruger nemt give andre adgang til dit regnskab uden at videregive dit brugerlogin. Med flerbrugeradgang vil du have overblik over hvad den ekstra bruger opretter i regnskabet og har nemt mulighed for at fjerne denne brugeradgang igen.

Når du tilføjer en bruger, får denne bruger adgang til de samme ting, som du har adgang til. Du er dog stadig ejer af regnskabet i Dinero og det er kun dig, som kan tilføje og fjerne andre brugere!

Sådan tilføjer du en ekstra brugeradgang til dit regnskab

For at tilføje en ekstra bruger til dit regnskab skal denne bruger oprette sig som bruger i Dinero med sit eget login. Hvis der ikke allerede er oprettet en bruger kan det gøres undervejs i processen.

Klik på IndstillingerTilføj revisor eller anden bruger

Klik på billede for at forstørre

Her går du ind på samme overblik, som hvis du skulle tilføje en revisor til dit regnskab.
Klik på Tilføj bruger og udfyld brugerens e-mail og navn → Invitér bruger

Brugeren skal acceptere invitationen inden for 10 dage, men du kan altid sende den igen, hvis den ikke accepteres inden.

Når du har trykket på Invitér bruger vil status være orange og stå, at invitationen afventer. Så snart invitationen er accepteret, vil status ændre sig til “Accepteret”, og personen vil have adgang til dit regnskab.

Hvis du ønsker at fjerne adgangen igen kan du klikke på Mere Fjern adgang