Sådan får du adgang som revisor/bogholder og tilknytter din revisor/bogholder

• Læsetid: 2 min.

• Sidst opdateret 04/04/2024

Denne guide er lavet til dig, der gerne vil oprettes som revisor/bogholder i Dinero. Bemærk, at din kunde skal have Dinero Pro, for at du kan få adgang til kundens regnskab.

Trin for revisor/bogholder

For at få adgang som revisor/bogholder skal du først oprette dig som almindelig bruger i Dinero. Det gør du ved at trykke på nedenstående, og udfylde tilmeldingen og acceptere vores betingelser. Klik her for at oprette dig som bruger.

Opret gratis Dinero-konto som revisor - knap med "Prøv Dinero - GRATIS"

Gå til dinero.dk, og tryk øverst på Ressourcer → Find revisor.

Klik på "Ressourcer" og herefter "Find revisor" i megamenuen.

Når du er på revisor-universet, skal du trykke på “Revisortilmelding”.

Udfyld alle nedenstående felter, og du er nu oprettet som revisor/bogholder i Dinero. Du modtager en e-mail som bekræftelse. Klik her for at komme til revisor/bogholderlisten.

NB: Du vil med det samme fremgå af ovenstående liste direkte i Dinero, mens listen på vores hjemmeside opdateres løbende. Her vil de revisorer/bogholdere, der har flest Dinero-brugere tilknyttet, få mest opmærksomhed. Skriv til vores support, hvis du er blevet oprettet, men din kunde ikke kan finde dig.

Inden dette trin skal din bruger tilføje dig til deres regnskab. Vejledningen til dette ses under “Trin for bruger”.

Når du er tilføjet af brugeren modtager du en e-mail om, at de har valgt dig som revisor/bogholder, og du vil herefter have adgang til brugerens regnskab via din egen bruger i Dinero.

Firmaer du er tilknyttet som revisor

I ovenstående oversigt har du fuldt overblik over, hvilke firmaer du er tilknyttet som revisor/bogholder. Står der “Revisor” har du adgang som revisor.

Dette billede vil være det første der møder dig, når du logger ind. Du skal herefter klikke på firmanavnet for at få adgang til brugerens regnskab.
Nu skulle du meget gerne være klædt på til at bruge revisor/bogholdermodulet.

Held og lykke 😊

Trin for bruger

Når din revisor/bogholder er registreret i Dinero, vil de fremgå på listen og du kan nu tilføje dem til regnskabet ved at klikke på: Indstillinger → Tilføj revisor eller bruger, og herinde trykke på Tilføj revisor/bogholder.

Tilføj adgang til din revisor/bogholder