Sidst opdateret 16/04/2019

Tilknyt revisor/bogholder – Sådan får du adgang som revisor/bogholder

Denne guide er lavet til dig, der gerne vil oprettes som revisor/bogholder i Dinero. Bemærk, at din kunde skal have Dinero Pro for, at du kan få adgang til kundens regnskab.

1: Opret ny Dinero-bruger
For at få adgang som revisor/bogholder skal du først oprette dig som almindelig bruger i Dinero. Det gør du ved at udfylde nedenstående og acceptere vores betingelser. Klik her for at oprette dig som bruger.

2: Tilmelding til revisor/bogholderlisten
Gå til dinero.dk, og tryk øverst på “Revisor” -> Revisortilmelding.

Udfyld alle nedenstående felter, og du er nu oprettet som revisor/bogholder i Dinero. Du modtager en e-mail som bekræftelse. Klik her for at komme til revisor/bogholderlisten.

3: Synlighed hos brugeren

Når en bruger søger efter en revisor/bogholder i Dinero, vil du nu fremgå af listen. Din kunde kan finde dig ved at klikke på: Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Revisor/bogholder -> Tilføj revisor/bogholder.
Her vil kunden kunne finde dig:

NB: Du vil med det samme fremgå af ovenstående liste direkte i Dinero, mens listen på vores hjemmeside opdateres løbende. Her vil de revisorer/bogholdere, der har flest Dinero brugere tilknyttet, få mest opmærksomhed.

4: Når du er blevet tilføjet af brugeren
Du modtager en e-mail, når en bruger har valgt dig som revisor/bogholder, og du vil herefter have adgang til brugerens regnskab.

I ovenstående oversigt har du fuldt overblik over, hvilke firmaer du er tilknyttet som revisor/bogholder. Står der “Revisor” har du adgang som revisor.

Dette billede vil være det første der møder dig, når du logger ind. Du skal herefter klikke på firmanavnet for at få adgang til brugerens regnskab.
Nu skulle du meget gerne være klædt på til at bruge revisor/bogholdermodulet.

Held og lykke 🙂

Tips

– Hvis du er i tvivl om hvilke materialer din revisor skal bruge, læs med her.