Send Trustpilot-link med din fakturaafsendelse

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Som Pro-bruger kan du sende et Trustpilot-link med ved afsendelse af faktura til din kunde!
Denne funktion gør det nemmere for dine kunder at give dig en anmeldelse på Trustpilot 🤩

Når du sender en faktura til din kunde, vil dit Trustpilot-link være i BCC feltet, og din kunde vil automatisk modtage en Trustpilot-mail med en anmeldelsesinvitation en uge efter afsendelse af faktura.
Vil du vide mere om funktionen, kan du læse om, hvordan det fungerer, her.

For at aktivere funktionen, klikker du på Indstillinger Fakturaindstillinger → under Trustpilot indtaster du din unikke Trustpilot-mail → Klik Gem ændringer i bunden af siden for, at ændringen træder i kraft.

Klik for at forstørre billede

Har du en enkelt kunde, som ikke skal modtage linket, selvom du har slået funktionen til? Så kan du selv styre, om linket skal sendes til pågældende kunde, når du sender fakturaen.

Du kan ændre det, når du trykker på Send som ved en godkendt faktura → Mail. Nederst fremgår “Send Trustpilot Link”, og her kan du fjerne fluebenet, hvis du ikke ønsker afsendelse ved den enkelte udsendelse.

Tips & bonusinfo

• Se, hvordan du opretter en faktura her.
  • Se, hvordan du sender en faktura som EAN her.