Søger...

Øv! Der var ingen artikler, der matchede din søgning.

Slet/annuller en bogført betaling – Sådan gør du

 • Læsetid: under 2 minutter

 • Sidst opdateret 14/10/2019


Slet en betaling som er bogført:

Har du registreret en betaling, men har behov for at slette denne igen? Så er du kommet til det rette sted.

I guiden gennemgår vi, hvordan du sletter/annullerer en betaling på en salgsfaktura, hvordan du gør det på et købsbilag og til sidst, hvordan du gør det på et godkendt anlægsaktiv.

 1. Fakturaen finder du under fanen Salg -> Alle -> Find den pågældende faktura -> Klik ind på fakturaen -> Klik på “Slet betaling”. Når det er gjort er betalingen slettet, og du kan starte forfra med en ny registrering. 

 2. Dine købsbilag finder du under Bogføring -> Bilagsoversigt. Klik herefter ind på det købsbilag som du gerne vil annullere en betaling på. Når du er inde på købsbilaget annulleres/slettes betalingen ved at trykke på “Slet betaling” til højre. 

 3. Dine anlægsaktiver finder du under Bogføring -> Anlægskartotek. For at slette den betaling, du har registreret, klikker du ind på aktivet -> Tryk på “Betalinger – Restbeløb (x,xx DKK)” -> Tryk på “Slet betaling” til højre: 

Tips & bonusinfo: 

 1. Kan jeg nøjes med at rette en betaling?
  Nej – det kan du desværre ikke. Skal du rette en betaling, skal du først annullere/slette den oprindelige betaling og derefter registrere betalingen forfra.
 2. Hvorfor er mit betalingsbilag er et finansbilag?
  Det skyldes, at vi begynder at automatisere flere ting. Fx kan Dinero nu selv udregne dine valutakursdifferencer. Det var før besværligt – men det er nu meget lettere. Flere af disse besværlige ting bliver fremover automatiseret, og derfor er dine betalingsbilag nu et finansbilag.

God fornøjelse 🙂

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 andre!

Det mest anbefalede regnskabsprogram