Sidst opdateret 05/08/2019

Sådan uploader du PDF-filer via mobil app’en

Via vores mobil app kan du uploade PDF-filer, som du har modtaget på mail, direkte ind i Dinero – klar til bogføring. Nedenfor kan du se, hvordan du gør  – både på iPhone (iOS) og Android telefoner 🙂

1 – Gå ind på den PDF, du har modtaget på mail –> Klik på det lille “download” symbol nederst i venstre hjørne

Upload PDF fra mobil til DInero

2 – Find “Åben i Dinero” og klik på den.

Vær opmærksom på følgende:

• Du SKAL vælge “Åben i Dinero”. Har du én, der hedder “Kopier til Dinero” er det fra vores gamle app. Apple gemmer denne genvej til du har genstartet din telefon.
  • Du skal scrolle til højre i linjen med “Besked, mail, føj til noter, etc.” for at finde den.
  • Er den der ikke, skal du tilføje den ved at trykke på “Mere” yderst til højre og der tilføje muligheden.

Upload PDF Dinero

3 – Når du har klikket på “Åben i Dinero” åbnes fakturaen inde i Dinero App’en og her klikker du på “Upload til Dinero”, som vist i nedenstående skærmbillede.

Upload bilag Dinero

4 – Ved klik på “Upload” i forrige skærmbillede overføres dit bilag nu til bilagsoversigten i Dinero. Herfra kan du bogføre bilaget færdigt 🙂

1 – Gå ind på den PDF, du har modtaget på mail –> Klik på “de tre prikker” øverst i højre hjørne eller på “trekanten med tre prikker”. Tryk derefter på “Send file” (eller tilsvarende tekst på dansk).

3 – Find “Dinero” og klik på ikonet

4 – Når du har klikket på “Dinero”, kommer nedenstående skærmbillede frem på skærm. Klik på “Upload til Dinero”.

5 – Ved klik på “Upload til Dinero” i forrige skærmbillede overføres dit bilag nu til bilagsoversigten i Dinero. Herfra kan du bogføre bilaget færdigt 🙂

Hent vores apps:

• Download vores app til iPhone (iOS) – klik her
  • Download vores app til Android – klik her