Vedhæft fil til faktura/tilbud – Sådan gør du i Dinero

Theis Jørgensen Sidst opdateret: 14/11/2017
Den 4. august 2017

Når du udsender din faktura/tilbud i Dinero, har du mulighed for at vedhæfte en fil. Du kan vedhæfte kvitteringer, forretningsbetingelser eller noget helt tredje. Der er ingen krav om, hvor mange filer du vedhæfter til din faktura/tilbud. Der er kun krav til filtype og størrelse:

• Filtypen skal være: .pdf, .jpg, .jpeg eller .png
  • Den enkelte fil må ikke være større end 2mb.

Lad os komme i gang med at se på, hvordan funktionen virker :-)

Bemærk – Funktionen er kun tilgængelig for Pro-brugere.

Sådan vedhæfter du en fil til din faktura/tilbud

Tips og bonusinfo:

• Leder du efter, hvordan du sender din faktura/tilbud som vedhæftet PDF fra Dinero? Læs hvordan her.
  • Kan jeg vedhæfte en standard fil, der altid skal sendes med mit faktura/tilbud? JA – du finder funktionen under Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Fakturaindstillinger.