Spring til indholdet

Læsetid: 3 minutter

Få 900kr til Google Ads

Vi har en særlig ting til dig, der bruger Dinero. Du får en gratis rabatkode, som du kan bruge til at starte din markedsføring gennem Google Ads

Placeholder til blog

Med rabatkode, som har en værdi på 900 kroner, kan du starte din markedsføring gennem Google Ads. Så får du en god start på din markedsføring med Google.

Har du ikke fuldstændig styr på, hvad Google Ads er? Så læs mere her.

Hvad er Google Ads?

Måske kender du Google Adwords? Google er lige nu i gang med at skifte navn til Google Ads, det tager lidt tid, så mange vil nok kalde det Adwords endnu.

Google Ads er de reklamer, som dukker op på Google, når du laver søgning. De er i skrivende stund markeret med [Annonce] og grøn skrift. Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan det kan se ud, når du søger på Dinero på Google.

Google ads
Google ads

Princippet med Google Ads er, at du udelukkende betaler, når nogen klikker på dine annoncer. Du betaler altså ikke for visninger af annoncer – kun for klik. Så når du selv søger på Google og trykker på en annonce, betaler annoncøren altså x kroner til Google. Det er netop her, du kan blive rigtig glad for din rabatkode. Med rabatkoden er de første 900 kroner gratis for dig.

Dermed får du god mulighed for at komme i gang med at lære Google Ads at kende. Har du et produkt eller en service, som du ved, at din målgruppe søger på, er Google Ads perfekt til din markedsføring.

Og kombinerer du Ads med klassisk SEO (søgemaskineoptimering), har du et stærkt udgangspunkt for at lave solid markedsføring til din målgruppe.

Kan jeg selv lave mine Ads?

Det korte svar er ja. Du kan selv lave dine annoncer med Google Ads. Og du kan gøre det med stor succes.

Men når man lærer at gå, skal man først kravle. Og når du skal sparke bagdel i Google Ads, skal du også først kravle. Hvis du skal have stor succes – og det vil du jo nok – så kræver det, at du ved, hvad du laver.

Du kan selvfølgelig vælge at betale en masse kroner for at komme på kursus i Google Ads, eller du kan hyre en ekstern konsulent, som kan hjælpe dig. Men træk lige håndbremsen et øjeblik. For der findes alverdens gratis onlinekurser, hvor du kan dygtiggøre dig. Prøv YouTube og selvfølgelig… Google. Der findes en masse gode mennesker derude, der deler ud af deres viden ganske gratis, og det kan du ligeså godt benytte dig af.

Vilkår og betingelser for dette tilbud

Nu kommer vi til det kedelige, men nødvendige: Vilkår og betingelser. Vi har gjort det så kort som muligt 🙂

  • Tilbuddet gælder kun, hvis du bruger Dinero.
  • Tilbuddet er kun tilgængeligt, hvis du har en faktureringsadresse i Danmark.
  • Der er kun én rabatkode per annoncør.

Sådan får du din rabatkode:

Du klikker dig ind på denne side. Hvis du ikke er logget ind i Dinero, bliver du bedt om at logge på, før du kan få din rabatkode.

Når du er logget på, så får du din rabatkode, som er klar til brug 🙂

Sådan aktiverer du din rabatkode:

Gå til adwords.google.com og log ind eller opret en ny konto.

Her indtaster du din unikke rabatkode, og så bliver dine omkostninger de første 31 dage (op til 900 kroner) dækket.

Kreditten kan du udelukkende bruge til fremtidige omkostninger. Den dækker altså ikke de udgifter, du har haft, før koden blev indtastet.

Din rabatkode gælder til den 31. december 2018. Derudover skal du indtaste din rabatkode indenfor 14 dage efter, at du har fået vist din første annonce i Google Ads.

Vær opmærksom på dette:

Du modtager ikke en besked, når kreditten er brugt op. Derfor vil fremtidige markedsføringsomkostninger blive hævet på dit betalingskort. Så ønsker du ikke at fortsætte med markedsføringen, kan du stoppe eller slette dine kampagner, efter de 900 kroner er brugt.

For at du kan bruge denne rabatkode, skal din konto kunne faktureres af Google Ads og have en god betalingskode. Alle vilkår og betingelser kan du læse på Googles hjemmeside her.

Patrick Teglstrup
Patrick T. Rasmussen
Patrick er Dineros marketingchef. Han bruger de fleste vågne timer på at nørde online marketing, tal og stærke partnerskaber for at optimere den oplevelse, alle Dinero-brugerne får på vores platforme.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?