Udgivet 12/01/2022

Netværksgrupper og erhvervsnetværk i Danmark

Netværksgrupper er en glimrende måde at udbygge og forbedre sit professionelle netværk på. Hvis du kunne tænke dig at dyrke dit faglige netværk i højere grad, har vi samlet en række muligheder fra hele landet i dette indlæg.

Portræt af Lasse Baagoe Hansen
Skrevet af Lasse Hansen
Læsetid: 20 min.
Netværksgrupper og erhvervsnetværk

Indlægget er en del af vores ny virksomhed-univers

Bliv bedre til at netværke

At netværke er noget, du kan øve og blive bedre til, ligesom at rådgive kunder, klippe hår, gøre rent, eller hvad du ellers laver i din virksomhed. Et godt netværk kan ende med at være mange penge værd, og det er derfor en god idé at arbejde på at blive endnu bedre til at netværke.

Giv noget tilbage – Én af de vigtigste ting at huske på, når du netværker, er at give noget af din egen viden. Der er ingen, der synes, det er spændende at videndele med dig, hvis det kun går én vej. Et godt netværk går begge veje.

Forbered dig – Er du ikke den store smalltalker, er det en god idé at tænke over, hvad din icebreaker kan være. Det behøver ikke være noget vildt, men prøv at tænke over den setting I er i. Er I til konference, kan du fx spørge, hvad personen har lært på dagen.

Brug dit kropssprog – Dit kropssprog siger mindst lige så meget som dine ord. Tænk over, om du står med et åbent kropssprog, og så må du selvfølgelig ikke glemme smilet. Tænk også over dette, når du allerede står i en gruppe og snakker. 

Glem de lukkede spørgsmål – En samtale er ikke spændende, hvis det skiftevis er spørgsmål og korte ja/nej svar. Tænk over de spørgsmål, du stiller, og hjælp også gerne samtalen på vej ved ikke selv at svare ja/nej og intet andet.

Hold det ved lige – Netværk slutter ikke, når netværksmødet er slut. Husk at bruge dit netværk i dagligdagen, når du kommer ud for en problemstilling, hvor du kan få hjælp eller sparring.

Uanset om du er nyuddannet eller CEO, får du noget ud af netværke, hvis du tager dig tiden til det og investerer både tid og energi.

Kursus i at netværke

Der findes flere forskellige kurser i kunsten af netværke. Du kan blandt andet finde et kursus af Leif Carlsen på GoLearn, der handler om, hvordan du får succes på LinkedIn med social selling. Det er vigtigt at huske, at du bedst lærer nye ting ved at teste dem af.

Gå direkte til din region
Hovedstaden     Midtjylland     Syddanmark     Sjælland     Nordjylland

Hovedstaden

Netværksgrupper i København

BNI City One er med sine 20 medlemmer hverken for lille eller for stor. De tillader medlemmer fra alle brancher, men har samtidig også brancheeksklusivitet, så der ikke opstår situationer, hvor flere fra samme branche er i samme netværk.

BusinessKvinder er et netværk faciliteret af Mandag Morgen. Det er et netværk med seks årlige møder, hvor man mødes ca. 25 personer. Samtidig får du adgang til en række rabataftaler.

Byens Netværk har en del netværksgrupper, som dog alle handler om byudvikling. Nogle handler mere om bæredygtighed, mens andre er mere strategiske. Hvis du er en lille virksomhed, koster et medlemskab 5.250 kr. (ex moms) om året.

CA er først og fremmest en a-kasse, men de tilbyder også netværksgrupper for selvstændige, ledere og folk indenfor salg og marketing. Er du allerede medlem, er det gratis at deltage i deres netværk.

CFL er et netværk for ledere og personer i HR-stillinger. 91 % af deres medlemmer mener, at deres netværk er faciliteret godt eller meget godt, og medlemmerne er i gennemsnit i netværket mere end fem år.

Copenhagen Basket er faciliteret af basketballklubben af samme navn, men er i lige så høj grad et netværk for alle, der vil arbejde mere strategisk med deres netværk.

Cycling Business Network er for alle cyklende erhvervsfolk I København. Lige nu er der 80 erhvervsledere, som aktivt deltager i gruppen, hvor der bliver afholdt mere end 30 arrangementer om året.

Danish Export Association har en lang række netværksgrupper indenfor forskellige brancher. De er naturligvis alle sammen fokuseret på eksport med forskellige emner som bioenergi, marine og sundhed.

Dansk Erhverv, og særligt deres underafdeling, Digital Handel, har nogle gode netværksgrupper til dig, der arbejder med Search (søgemaskineoptimering og Google Ads) for din virksomhed eller kunder.

Dansk Industri kan hjælpe dig, hvis du er indenfor ledelse, produktion, HR, innovation, handel, digital, byg, energi, service og bæredygtighed – kort sagt; en bred palette af muligheder.

Dansk Journalistforbund har et enkelt netværk for mellemledere, men hjælper dig til gengæld også i gang med din egen netværksgruppe, hvis den er relevant indenfor medier og kommunikation.

Dansk HR er Danmarks stærkeste netværk indenfor HR. De har grupper i forskellige områder i landet – både Storkøbenhavn, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland. Udover netværk tilbyder de også mentorordninger.

Danske Arkitekt Virksomheder har et netværk, hvor fokusset er forretningsudvikling, og passer altså dermed i højere grad på lederne indenfor arkitektbranchen fremfor almindelige arkitekter.

DIEH (Dansk Initiativ For Etisk Handel) har ikke faste netværksgrupper, men afholder løbende forskellige netværksarrangementer for deres medlemmer. Fokus er på partnerskaber og bæredygtig innovation.

Dansk IT er stedet for netværksgrupper indenfor IT – herunder big data, digital transformation, forandringsledelse, informationssikkerhed, IT-ledelse, offentlig digitalisering og en række andre emner.

DJØF kendes af mange som en stærk fagforening, men de har også en række gode netværksgrupper indenfor ledelse, Young Professionals, GDPR og lidt mere unikke til dig, der er på barsel eller jobjagt.

EGN (Et Godt Netværk) er Danmarks største professionelle netværk med mange forskellige grupper. De er tilgængelige i 12 lande, og har samlet set over 14.000 medlemmer. Hvis du vil sikre dig en professionel netværksgruppe, kan du roligt vælge EGN.

EPN (Erhvervs Politisk Netværk) er et netværk startet af konservative erhvervsfolk, men alle borgerligt interesserede er velkommen i gruppen. Der er fokus på at styrke netværk, men også politisk indflydelse.

ErhvervsKvinder er en netværksgruppe for kvinder i en række byer rundt i landet. Som medlem får du adgang til 8-10 medlemsarrangementer hvert år samt adgang til udvikling og sparring i deres landsdækkende forum.

Executive Cognito er for dig, der er direktør i en virksomhed eller bestyrelsesmedlem. Deres værdier; nærhed, fortrolighed og udbytte skinner igennem i deres forskellige grupper og alt, de gør.

F5 er en virksomhed, som centreres omkring netværksgrupper til ledere i alverdens funktioner. Uanset om det er bæredygtighed, kommunikation, HR eller noget helt fjerde, som interesserer dig.

Goal Business Netværk er et erhvervsnetværk faciliteret af F.C. København. Her mødes man to gange om måneden, og der er samtidig også en række sociale arrangementer – af og til centreret om fodbold, naturligvis.

GoGreen er et netværk for virksomheder, som ønsker at forene forretning og samfundsansvar. Deres møder holdes primært som morgenmøder fra 8-10 om formiddagen.

IDA er ikke kun en fagforening – det har nemlig også en gruppe af erhvervsnetværk indenfor byggeri, IT, bæredygtighed, produktion, infrastruktur, naturvidenskab, design, ledelse og mere.

IT People Denmark opbygger og vedligeholder netværk for mellemledere og ledere indenfor IT-branchen. Du får sparring, videndeling og erfaringsudvikling. Alt er selvfølgelig i et fortroligt rum.

JCI fokuserer både på den professionelle og personlige udvikling. Der er møder hver eneste måned, hvor der enten er planlagt et foredrag eller et virksomhedsbesøg. Desuden er JCI non-profit.

K-forum er en organisation med flere forskellige netværksgrupper indenfor kommunikation og markedsføring. De er kendt for deres høje faglige viden, og 99,4 % af deres medlemmer anbefaler K-netværk til andre.

Kommunikation & Sprog har en række aktive netværk. Finder du fx tysk litteratur interessant, har de en netværksgruppe for det. Elsker du at strikke og snakke kommunikation samtidig? Kommunikation & Sprog har din ryg.

Ladies First er et netværk udelukkende for kvinder. Her kan du vælge at blive en del at deres netværksforløb, komme forbi til et drop-in-netværksmøde eller blive medlem af deres mere klassiske netværksgruppe.

Lederne er en af Danmarks største faglige organisationer indenfor ledelse. De har samtidig en række ledernetværk, som omhandler alt fra arbejdsmiljø og fremtidens ledelse til HR og logistik.

LøkkeFonden afholder fire årlige netværksarrangementer, hvor du er med til at tage et samfundsansvar, da fondens højeste prioritet er at hjælpe drenge på kanten tilbage i samfundet.

Maritime People Club er for dig, der arbejder indenfor det maritime fag og gerne vil skabe kontakt til andre i branchen, få ny viden og styrke dit personlige brand. Netværksgruppen koster 3.000 kr. (ex moms) hvert halvår.

Mors Business er for mødre med egen virksomhed. Alderen spænder fra 30 til 65, og folk kommer fra alverdens brancher – influencere, butiksejere, terapeuter og meget andet.

Peer-Netværker Danmark samler peer-medarbejdere i forskellige områder rundt omkring i Danmark. De hjælper dig også, hvis du selv vil starte en peer-netværksgruppe i dit lokalområde.

Rotary Nord er en netværksgruppe, som også vægter det sociale højt. Udover faglige arrangementer er der også af og til vinsmagninger og teaterture. De fleste medlemmer kommer fra Storkøbenhavn.

Round Table er et uformelt erhvervsnetværk under mottoet ”Adopt – Adapt – Improve”. Alle mænd mellem 20 og 40 er velkomne til at engagere sig i gruppen, hvor netværk er i fokus.

Samuelsen er udbyder af politiske netværk indenfor en lang række emner, så som boligpolitik, sundhedsvæsen, digitalisering, finanspolitik, kulturnetværk, politisk kommunikation og socialpolitik.

Statens Indkøb har et netværk for udbudsjurister. En meget niche-gruppe, som mødes 3-4 gange årligt, og er gratis at deltage i. Det foregår primært i København, men der kan også være møder andre steder i landet.

theView Business Club betegner sig selv som en klub for forretningsfolk, der arbejder med vækst og udvikling. Fælles for møderne er, at det handler om at vækste sin forretning.

Nyt Netværk KBH er et mindre netværk på 20-25 aktive medlemmer, hvor der årligt er fire workshops og fire mere almindelige netværksmøder. Selvom navnet kunne antyde noget andet, er Nyt Netværk KBH kommet for at blive, som de selv skriver på deres hjemmeside.

Uddannelses- & Forskningsministeriet har to forskellige netværksgrupper. ”EU-DK Support” har 400 medlemmer, mens ”EU-ERFA” har ca. 300 medlemmer, som arbejder med Horizon Europe.

Virksomme Kvinder er for selvstændige kvinder, der gennem workshops, møder og foredrag styrker deres medlemmers netværk. De har forskellige lokalafdelinger rundt i landet, så som København, Syddanmark, Nordjylland m.m.

Women In Tech er et netværk for to ting, og navnet antyder kraftigt hvilke. Det er en netværksgruppe for kvinder og med fokus på teknologi-industrien. De har forskellige events fra tid til anden.

Erhvervsnetværk i Rødovre

Rødovre Erhvervsforening er Rødovres ældste og største erhvervsforening, og det koster kun 500 kr. om året at være medlem af foreningen. Der er netværksmøder 11 gange om året, hvor man mødes 07:30 – 09:30.

Rødovre Mighty Bulls er et netværk faciliteret af ishockeyholdet af samme navn. Deres fornemmeste interesse er at få deres medlemmer til at præstere optimalt – både gennem kompetencer og mindset.

Erhvervsnetværk i Hørsholm

Hørsholm Erhvervs Netværk giver sparring og inspiration gennem forskellige typer af arrangementer og foredrag. Uanset om det er flere kunder, salgsudvikling eller en tredje udfordring, vil du kunne få hjælp via netværket.

LEDERnetværket Hørsholm består af erhvervsledere og ejerledere, hvor der på hvert møde arbejdes på at udvikle sig selv og de andre medlemmer. Der er møde hver onsdag i ulige uger.

Erhvervsnetværk Frederikssund

Frederikssund Erhverv er det største erhvervsnetværk i Frederikssund Kommune. De faciliterer flere forskellige faglige netværk, så som deres netværk for tekniske direktører, HR og campusambassadører.  

Midtjylland

Netværksgrupper i Aarhus

AT Business er et erhvervsnetværk faciliteret af Aarhus Teater. Som medlem bliver du en del af et stærkt og mangfoldigt netværk, hvor der er arrangementer mindst 10 gange i teatersæsonen.

Aarhus Ø Erhvervsnetværk mødes 12 gange årligt for at promovere og øge kendskabet til Aarhus Ø som et attraktivt sted at drive virksomhed. 

AGF Aarhus Netværk er faciliteret af fodboldklubben, AGF, og har mere end 220 virksomheder som medlem. Der garanteres både brancheeksklusivitet, udvikling og udbytte.

Business Club Aarhus er et erhvervsnetværk med omkring 200 medlemmer. Her er målet at inspirerende og styrke hinanden gennem de foredrag, business dating og øvrige arrangementer, der afholdes.

Erhverv Aarhus ved, hvor vigtigt netværk er, og gør derfor også en dyd ud af, at det skal gøres ordentligt. Du vil komme til at kunne præsentere din virksomhed overfor 450 andre medlemmer.

Erhvervsforum Aarhus er Aarhus’ stærkeste erhvervsnetværk. Her finder du ikke nogen politisk agenda, men derimod indsigt, nytænkning og inspiration første mandag i måneden, hvor der er arrangementer.

Henrik Dahl Netværk lægger vægt på et seriøst netværk, uanset om det er i Århus, Grenaa, Viborg eller Randers, hvor netværkene er aktive. En bonus er, at du kan komme med til et møde helt gratis.

Relationsfabrikken skaber relation mellem mennesker i forskellige byer – både Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Holstebro, Horsens, Kolding, Odense, Skanderborg, Varde og Vejle.

Sailing Aarhus Navigators er for dig, hvis netværket trænger til en saltvandsindsprøjtning. Der holdes både sociale arrangementer og faglige morgenmøder.

Veleta Business Club er et erhvervsnetværk, der faciliteres af de to tidligere professionelle cykelryttere, Claus Michael Møller og Michael Reihs. Der er over 200 virksomheder i netværket.

VSK Erhvervsnetværk faciliteres af VSK Fodbold. Et stærkt netværk med lokal forankring. Her får du både synliggjort din virksomhed, udvidet dit netværk og skabt lokale kontakter. Du må gerne deltage, selvom du ikke er bosat i Aarhus.

Erhvervsnetværk i Holstebro

B4B giver dig mulighed for at lære kunsten at netværke og udvide din forretning samtidig. Der lægges stor vægt på, at der bidrages aktivt til netværket, og at du er villig til at dele dine erfaringer.

ErhvervsForum Holstebro er et netværk for profiler og virksomheder, som ønsker at engagere sig i udviklingen. Sammen netværkes der om, hvordan man skaffer de bedste medarbejdere, vækster sin virksomhed og mange andre spændende emner.

Vestjysk Erhvervsnetværk har afdelinger i både Holstebro, Struer og Ringkøbing. Du får mulighed for at udvikle din virksomhed, finde sparringsmuligheder og lytte med på spændende oplæg.

Netværksgrupper Silkeborg

Amalie er et attraktivt og stærkt erhvervsnetværk for kvinder. Deres ambition er, at de skal manifestere sig som et synligt erhvervsnetværk og dermed blive større i lokalområdet, og kunne gøre en forskel.

Silkeborg Business kan med en række forskellige netværksgrupper favne bredt. Alt fra netværk til dig, der er ejer, arbejder med HR, er lærling, er indenfor teknologi eller andre emner.

SIF In Business er Silkeborg IF’s erhvervsnetværk. De samarbejder med Børsen Executive Club og har udover netværksarrangementer også fodboldrejser og Golf Company Day i kalenderen.

SRG Business kommer ud af Silkeborg Ry Golfklub. Netværket er en overbygning på det mere traditionelle sponsorprogram, som mange golfklubber har. De startede tilbage i 2015 og har lige siden delt faglig inspiration med medlemmerne.

Stol På Mennesker er et uafhængigt netværk, hvor formålet er at styrke medlemmernes forretningsmuligheder. Der er medlemmer indenfor mange forskellige brancher; advokat, butiksindehaver, revisor m.fl.

Erhvervsnetværk i Randers

Erhverv Randers er en gruppe af netværk indenfor iværksætteri, rådgivning, ledelse og HR. Medlemskab i deres erhvervsnetværk koster 500 kr. (ex moms) årligt, men du er velkommen til at kontakte dem for en uforpligtende snak.

Netværk Randers giver dig både morgenmøder, morgensessions, sociale arrangementer og events. Du er altid velkommen til at komme med som gæst på et at møderne, hvis du vil se, om det er noget for dig.

Randers FC Netværk er faciliteret af fodboldklubben af samme navn. Her vil du opleve stærke sponsorarrangementer, uden at det bliver formelt. Der er møde ved hver hjemmekamp.

Randers Håndværker- & Industriforening kommer ud af en forening, men er også et stærkt erhvervsnetværk gennem mere end 160 år. Foreningen arbejder både for politisk indflydelse og netværk medlemmer imellem.

Erhvervsnetværk i Hammel

Erhvervsklubben er et lokalt netværk med et formål om at samarbejde lokalt, øge kendskab til hinandens virksomheder, varetage lokale interesser, samarbejde med andre erhvervsfora m.m.

Erhvervsnetværk i Viborg

Iværksætter Netværk MidtVest er et gratis erhvervsnetværk, hvor både nye og rutinerede iværksættere er velkommen. Du får sparring fra alverdens forskellige brancher, hvor du kan få hjælp til økonomi, programmering og marketing.

Syddanmark

Erhvervsnetværk På Fyn

Business 2 Business Fyn består af 27 medlemmer, hvor man mødes hver tredje uge. Netværket er over syv år gammelt, og der er medlemmer indenfor et væld af forskellige brancher og industrier.

Erhvervsklub Fyn er kendetegnet ved at være stedet, hvor du finder inspiration og kommer på forskellige virksomhedsbesøg. Der er fokus på samarbejde, men naturligvis også at netværke med de forskellige medlemmer.

Fynsk Erhverv har en række forskellige netværk. Du finder blandt andet et netværk indenfor cykling, golf, bestyrelsesarbejde, direktører, ejerledere, HR, salgsdirektører og meget andet. Netværkene koster 6.000 kr. årligt.

FVB Sponsornetværk tegner over 75 medlemmer, som arbejder for at give dig flere hestekræfter i din virksomhed – det er nemlig faciliteret af Fyens Væddeløbsbane. Det kræver, at du allerede er sponsor.

Netværk Fyn skal du vælge, hvis du vil øge mulighederne for udvikling af dig og din virksomhed og ikke mindst få ny viden. Det er Sydfyns største netværk, som henvender sig til både B2B- og B2C-virksomheder.

Østfyns Erhvervsråd har ni års erfaring med værdiskabelse for deres 165 medlemsvirksomheder, hvor der afholdes mindst otte årlige arrangementer. Netværket er lavet i samarbejde med Nyborg Kommune.

Erhvervsnetværk  i Odense

BN13 er et netværk med ca. 35 medlemmer, hvor du er velkommen som gæst. Fokus er et seriøst netværk, og der er brancheeksklusivitet, som sikrer dig, at der ikke er konkurrenter, der lytter med.

Horisont Netværk faciliteres af HC Odense og den erfarne businessman Holger Brodersen. Der er faste møder, som afholdes hos de forskellige medlemmers adresser. Det kræves, at du allerede er sponsor for håndboldklubben.

NETOB er Odense Boldklubs erhvervsnetværk, hvor målet er fremme det fynske erhvervsliv. De er allerede Fyns største sponsornetværk, men der er stadig plads til dig, hvis du finder netværk og fodbold interessant.

NOOO (Netværk Odense & Omegn) giver dig øget omsætning, hvis du tager netværket seriøst. Det koster kun 499 kr. om året at være med, og der er skiftende mødeledere for hvert møde.

Odense Eventyr Golf Erhvervsklub samler stort set alle klubbens sponsorer 5-6 gange om året. Alle møder starter med en runde på banen og efterfølgende netværk samt det lejlighedsvise foredrag.

Odense Golfklub Netværk har et erhvervsnetværk, som blev lanceret tilbage i 2009. Her bliver der afholdt møder 10 gange om året, hvor der altid er morgenmad inkluderet – og selvfølgelig et skønt netværk af andre golfspillere.

Odense Hunderup Rotary giver dig virksomhedsbesøg, klubarrangementer og foredragsmøder. De er kendt for deres ugentlige møder, ny viden og et tæt netværk – en attraktiv klub, hvor alle kender hinanden.

ODIN11 er netværk, hvor inspiration er i fokus. Der er fuld fortrolighed, så forummet kan være åbent for alle, uden at man skal holde tilbage. Der arbejdes sammen for at opnå de drømme, medlemmerne har.

Real Network har fast mødefrekvens hver tredje uge, hvor fokus er på flere ordrer i bogen og vækst. Du får oplevelser fra øverste hylde, og der sættes en ære i at facilitere møderne målrettet.

STRONG4LIFE er Odenses stærkeste erhvervsnetværk, hvor du får styrketrænet og før, under og efter netværker med de andre medlemmer. Der er også mere ”almindelige” netværksarrangementer.

Netværksgrupper i Vejle

AKTIVerhverv arbejder for vækst og udvikling for deres medlemmer. Kendskab til medlemmernes virksomheder er i højsædet ligesom at forbedre kompetencer på tværs af brancher.

BusinessVejle arbejder for at styrke erhvervslivet i Vejle, skabe relationer og drive et professionelt netværk med inspiration for alle. Der er over 300 medlemmer i netværket, men stadig plads til flere.

ForretningsTeamet giver dig netværk i øjenhøjde. Her er der brancheeksklusivitet, så du kan tale frit, uden at dine konkurrenter lytter med. Alle medlemmer skal godkendes af de eksisterende medlemmer.

Razorback Erhvervsnetværk står for relationer med kant og mening. Der er medlemmer fra hele trekantsområdet, og fokus er ikke udelukkende på det professionelle – sociale arrangementer er også en del af netværket.

RelationsNetværket er et fuldstændigt uafhængigt erhvervsnetværk for både offentlige og private virksomheder. Her finder du fællesskab centreret om HR, social ansvarlighed, arbejdsglæde, ledelse og forretning.

VB PLUS er det rette sted, hvis du vil udvide dit erhvervsnetværk og sætter pris på møder, hvor mødelederne er erfarne og ved, hvordan man faciliterer gode netværksmøder, hvor alle bliver hørt.

Øjenhøjde bygger på tre forskellige principper: Diversitet, fleksibilitet og tryghed. Møderne holdes ofte i mindre grupper, så det både er nemmere at komme til orde og komme tættere på de andre i netværket.

Erhvervsnetværk i Kolding

Erhverv6000 er et stærkt netværk, som fokuserer på business. Der er møder hver anden tirsdag, hvor man hjælper hinanden med øget forretning. Man kan tale frit, da der er brancheeksklusivitet.

Erhvervsnetværk i Esbjerg

Business Esbjerg støtter udviklingen af erhvervslivet i Esbjerg. En del af deres indsatsområder er et attraktivt studiemiljø, stærkere iværksættermiljø, digitalt knudepunkt, energimetropol m.m.

EfB Netværk er genvejen til at få de rette møder. Der skabes en tættere dialog gennem de samarbejdspartnere, man kan finde i netværket. Netværket er faciliteret af fodboldklubben af samme navn.

Expand Business står for gode relationer, virksomhedsbesøg og fokus på det sociale. Udover dette er det selvfølgelig vigtigt, at der også fremmes forretningsmuligheder. Du kan få tre gratis prøvebesøg, hvis du vil se, om det er noget for dig.

GBR (Growth By Relations) skaber gode relationer, hvor fokus er personlig- og forretningsmæssig vækst. Det er en uafhængig netværksgruppe, hvor der er møder hver fredag i lige uger.

Team Esbjerg Business giver dig mulighed for at udvikle de forretningsområder, du arbejder indenfor samt knytte nye kontakter til dit netværk. Netværksgruppen er faciliteret af håndboldklubben af samme navn.

Sjælland

Erhvervsnetværk i Næstved

B1Network ved, at det er hårdt at skaffe nye kunder. Derfor er der også fokus på netop det i netværksgruppen. Der er møder hver tirsdag i lige uger, hvor man mødes til morgenmad.

Kenmay er et ambitiøst ledernetværk med over 250 medlemmer fra små- og mellemstore virksomheder. Du vil få inspiration fra nogle af landets største foredragsholdere med fokus på ledelse og virksomhedsudvikling.

Næstved Erhvervsforening arbejder for at skabe de bedste forudsætninger for at drive virksomhed i Næstved – herunder større samhandel i kommunen og tiltrækning af nye virksomheder og uddannelser.

Team FOG er en integreret del af basketballklubben af samme navn. Her afholdes der seks arrangementer per sæson. De afholdes både, når der bliver spillet kamp og i forbindelse med forskellige virksomhedsbesøg.

Nordjylland

Erhvervsnetværk i Nordjylland

AI Connect er et vidennetværk med fokus på kunstig intelligens (AI), og hvordan teknologien kan implementeres retsmæssigt og effektivt i virksomheder ift. optimering af processer, produktion, web m.m. Sparring, erfaringsudveksling og ekspertviden udefra er i fokus. Prisen er 7.000 kr. ekskl. moms pr. år.

Netværket LAUNCH henvender sig til unge iværksættere og selvstændige i Nordjylland, der er i startup-fasen. Kendetegnet for netværket er nytænkning, forståelse for moderne tendenser og et stort drive. Prisen er 4.500 kr. ekskl. moms pr. år.

Netværket NEXT er et netværk for selvstændige, der har startet virksomhed lidt senere i livet. Medlemmerne er kendetegnet ved at være rige på erfaringer inden for et bestemt fagområde i kraft af tidligere fastansættelser. Samlingspunktet er det nye liv som iværksætter. Prisen er 4.495 kr. ekskl. moms pr. år.

Netværksgrupper i Aalborg

Andersen B2B har fokus på forretning og relationer. Der er over 1.600+ årlige speed dating-møder, hvor der hvert år bliver etableret 500+ salgsmøder via medlemmerne i erhvervsnetværket.

Arctic Business Network er for virksomheder med interesse i den nordatlantiske region og Arktis. Der deles inspiration og viden om området, og hvordan man kan drive forretning i dette område.

BusinessBees styrker din forretning gennem deres professionelle netværk. Her finder du et stort antal erfarne og dygtige virksomhedsledere, som hjælper din business og dig, videre på rejsen.

ErhvervsNetværk 9220 skaber strategiske samarbejder, mere bæredygtighed og mere synergi. Deres mission er at samle erhvervsvirksomheder i 9220, og dermed udvikle det østlige Aalborg.

Erhvervsnetværk Aalborg fokuserer på salg, ledelse og forretningsudvikling. Det er et netværk for beslutningstagere, hvor man trygt kan dele sin udfordringer og, ikke mindst, successeer.

Nordjysk Erhvervsnetværk er faciliteret af Brønderslev Golfklub og har fokus på ledelse, salg og forretningsudvikling. Netværket er for beslutningstagere med ønske om at øge omsætningen i deres virksomhed.

VIP300 er et erhvervsnetværk faciliteret af ishockeyholdet, Aalborg Pirates. Medlemskabet koster 6.995 kr., og der kan også vælges mere eksklusive pakker, hvor du får VIP-billetter.

Erhvervsnetværk i Hjørring

Erhverv Hjørring blev stiftet i 2009, hvor formålet altid har været at lave en værdiskabende netværk. Netværket har en politisk kant og styres af en bestyrelse på 12 medlemmer. Den daglige drift styres af Hjørring ErhvervsCenter.

Erhvervsnetværk i Jammerbugt

Sparekassen Danmark ErhvervsNetværk Jammerbugt er Jammerbugts største erhvervsnetværk med fokus på faglig sparring, videndeling og fællesskab i det lokale. Der er brancheeksklusivitet i netværket. Prisen er 5.995 kr. ekskl. moms pr. år.

Jammerbugt Iværksætternetværk har fokus på erfaringsudveksling og forretningsmuligheder blandt nye iværksættere i Jammerbugt Kommune. Netværket har især fokus på de bekymringer og udfordringer, der er ved at være iværksætter. Prisen er 2.500 kr. ekskl. moms pr. år.

Gratis netværksgrupper

Der findes masser af gratis netværksgrupper, og vi har også nævnt en række af dem i listerne. Hvis du ikke er interesseret i at betale i dyre domme for medlemskab af et erhvervsnetværk, kan du også selv lave en netværksgruppe.

Det behøver slet ikke være svært. Du kan starte med blot at række ud til nogle interessante mennesker på LinkedIn, som arbejder i samme branche som dig, samme funktion eller andre lande.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad udgangspunktet for en netværksgruppe kan være. Det værste, der kan ske ved at række ud, er, at du får et nej – men så kan du bare skrive til nogle flere.

Oftest stillede spørgsmål

Den nemmeste måder at komme i gang med at netværke er ved at tilmelde sig et erhvervsnetværk, melde sig ind i nogle interessante erhvervsfaglige grupper på LinkedIn eller Facebook eller blive aktiv i et online forum.

Der findes ikke en formel til, hvordan man bliver god til at netværke. Men vi har samlet en række gode råd, så som at huske at forberede dig, være opmærksom på dit kropssprog og at stille åbne spørgsmål.

Portræt af Lasse Baagoe Hansen
Lasse Hansen Dinero
Lasse er content manager hos Dinero. Han hjælper med at gøre tunge og svære regnskabsbegreber og -regler letforståelige samt udtænker indhold, der gør regnskabet lidt lettere for dig, som gerne vil være iværksætter eller allerede er i gang med at udleve iværksætterdrømmen.

Skriv en kommentar

7 kommentarer

 1. Hej Lasse Hvad hvis man har et netværk der ikke er på listen, men gerne vil ha det med ?

  1. Hej Nicolaj

   Send en mail til lasse@dinero.dk. Så ser vi på det

   De bedste hilsner

   Lasse fra Dinero

 2. Jeg er i gang med at skrive mit afsluttende projekt på min videregående uddannelse som markedsføringsøkonom. Jeg arbejder med emnet erhvervsnetværk.

  Jeg skriver til jer da jeg er på jagt efter en oversigt, en statistik eller blot et tal der kan vise mig hvor mange erhvervsnetværk er er i hver af de følgende byer: køge, slagelse, ringsted, vordingborg, nykøbing falster, roskilde, haslev og kalundborg

  Jeg håber meget at det er noget i kan hjælpe med

  1. Hej Cecilie

   Vi ligger desværre ikke inde med en sådan oversigt/statistik 🙏 Så vi kan desværre ikke hjælpe med dette.

   Men vi ønsker dig alt held og lykke med projektet!

   De bedste hilsner, Theresa – Dinero support

 3. “Hvor fanden er Herning” ? 😊 Jeg undrer mig over, at Herning ikke findes her i oversigten, da jeg ved, at vi har en del netværk.

  God dag 😊

  1. Hej Vivi

   Vi har slet ikke alle med på listen her, da det ville være en helt uoverskuelig opgave for os 🙂

   Når det så er sagt, så ser vi lige om vi ikke kan få Herning med på listen 🙌

   De bedste hilsner – Lasse, Dinero Support

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram