Udgivet 20/10/2019

Derfor skal du vælge et kasseapparat i skyen

Der kommer stigende krav til butikkers brug af online-kassesystemer. Blive klogere her.

Gæsteindlægsforfatter
Skrevet af Gæsteindlæg
Læsetid: 2 min.
Bliv klogere på fremtidens online kassesystem.

Den digitale verden er under konstant udvikling og hele tiden med til at sætte nye krav og restriktioner til virksomheder og forretninger. Fra 2024 skal en håndfuld brancher tilpasse sig en ny lovgivning; de bliver pålagt at investere i digitale løsninger ift. kassesystemer, så skattemyndighederne modtager korrekt indbetaling af moms og skat. 

Samtlige partier i Folketinget har stemt for tiltaget i troen på, at det kan være løsningen, der kan være med til at afsløre de, der forsøger at drive forretning uden om regler og lovgivning.   

Fremtiden er og bliver online, og som forretning fremtidssikrer du din virksomhed, hvis du vælger et online POS-system (red.: Point Of Sale-system).

Men hvad skal nutidens virksomheder vælge – og hvorfor? I dette blogindlæg får du Customers 1st’ begrundelse for, hvorfor den komplette løsning til butikker er online POS-systemer

POS-systemer 

En online POS-løsning til din forretning betyder, at dine behov kan samles i ét system, der gør din hverdag meget nemmere. Det hele bliver nemmere, fordi du ikke bare investerer i en traditionel kasseløsning, men et forretningssystem, der giver dig overblikket over hele – ja – din forretning.

Et online POS-system giver dig, udover salg, mulighed for at trække data og oplysninger ud om dit varelager og dine ordrer. Du får mulighed for automatisk bogføring, og du kan oprette arbejdskort, ordrer, bestillinger og meget mere. 

Med andre ord er du fremtidssikret ift. de nye krav til kasseløsninger, men samtidig fremtidssikrer du også dig selv i en mere og mere konkurrerende tid, hvor vi ser et boom indenfor både produktionsvirksomheder, webshops og detailhandel, så det i høj grad handler om at frigive tid til værdiskabende aktiviteter, der garanterer dig succes og vækst. 

Et kassesystem, der er koblet til internettet, giver dig en fleksibilitet, fordi du kan tilgå din forretning, hvor end du befinder dig – om det er på værkstedet, ude ved kunden eller på vej hjem i toget. 

Hvis du som virksomhed investerer i et online POS-system, investerer du i dét, der giver dig mest værdi. 

Altid up-to-date

Det konstant omskiftelige digitale landskab betyder også, at der hele tiden bliver sat nye krav til dit software, og hvad et evt. kassesystem skal kunne udføre af opgaver. Online POS-systemer undergår hele tiden opdateringer og opgraderinger af funktioner, så du ikke står med et dyrt system to år efter, der ikke længere lever op til de krav din branche stiller. 

Hos Servicepos har vi bl.a. introduceret en ny funktion, der gør det muligt for dig at scanne stregkoder med din mobil eller tablet – så du fx kan foretage nemmere og hurtigere status over dit lager. 

Best of class

Dertil kan du gardere dig på alle fronter med et online POS-system, da de fleste udbydere arbejder ud fra “best-of-class” perspektivet, der giver mulighed for integrationer med programmer, der gør din hverdag endnu nemmere. Din webshop og dit fysiske lager kan fx tale sammen og giver dig et bredt overblik over din lagerstyring. 

Online POS-systemer tilbyder altså et bredt spektrum af muligheder for din virksomhed. Så hvis du tør kaste dig ud i at udnytte internettets fulde potentiale, oplever du hurtigt et landskab med stor omstillingsparathed, der nemt kan tilpasse sig omskiftelige behov, nye restriktioner og krav til den måde, virksomheder skal drive forretning på. 

Hvis du er online, så er din forretning altså fremtidssikret på alle fronter. 

Er du interesseret i at høre mere om POS-systemer og om, hvordan din branche kan få glæde af et, så kan du prøve Customers 1st helt gratis i 14 dage lige her. Vi er også altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Se sammenligning af de bedste kassesystemer.

Gæsteindlægsforfatter
Gæsteindlæg
Du har lige læst et gæsteindlæg fra en ekstern ekspert. I Visma Dinero er vi eksperter inden for regnskab og bogføring, men vi har også spændende indlæg fra andre med stor erfaring og ekspertise om relevante emner.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram