Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Rabataftaler med Dinero Pro og Logbuy

nye virksomheder

Jeg kan godt forstå, hvis det lyder skørt. Men brug 5 minutter på denne tekst, så får du forklaringen på hvordan du tjener penge med Dinero Pro og LogBuy 🙂

Den fedeste fornemmelse i verden er at være selvstændig. At starte sin egen virksomhed, forfølge sin drøm og leve af det, som man elsker. Enig?

Der er selvfølgelig også de ufede sider. Især følelsen af at være alene. Den kan godt ramme. Især når alle lønmodtagerne valfarter til sommerfest og julefrokost, og når de får rabat på elektronik, tøj, fitness og andet – bare fordi de arbejder i en stor virksomhed, som kan forhandle lukrative rabataftaler hjem.

Jeg vil også have Dinero Pro og rabat nu.

Du skal ikke snydes for gode rabataftaler. Derfor får du med Dinero Pro fra i dag adgang til 2.800 rabataftaler – helt gratis. (Vi ville også gerne arrangere både julefrokost og sommerfest for dig, men budgettet er ikke til det lige nu) 🙂

LogBuy-dinero

Med LogBuy, som vores nye rabatpartner hedder, får du rabat på fx elektronik, fitness, tøj, oplevelser, hoteller, mobilabonnement, forsikringer, dagligvarer og meget andet.

Og her kommer pointen fra indledningen så: Du kan tjene penge med Dinero Pro.

LogBuy kan bruges både privat og i virksomheden. En beregning, som Nykredit har lavet, viser, at en familie med 2 voksne og 2 børn kan spare 16.690 kr. om året ved at brugeLogBuy, og at en single voksen kan spare 10.630 kr. årligt. Til sammenligning koster et års Dinero Pro 1.980 kr. Det er da et overskud, der kan ses på bankkontoen 🙂

Hvis du er i tvivl om hvordan man sætter Logbuy op, og hvem der må bruge din virksomheds logbuy, så klik her.

Rabataftalerne er egentlig en medarbejderfordel, som normalt er forbeholdt store koncerner som Carlsberg, Coloplast, Deloitte, PFA Pension, Siemens og Velux. Men fordi Dinero og LogBuy nu er en del af Visma-familien, får du disse lækre rabataftaler – HELT GRATIS.

Fx kan du spare:

  • 6% hos Apple, når du køber MacBook, MacBook Air eller iMac
  • 6-8% cashback på Hotels.com
  • 10% rabat på tøj hos Boozt.com og STYLEPIT
  • 20% rabat på mobilabonnement hos Telmore og Call me i seks måneder
  • Op til 20% rabat på din nye cykel.

Men hvis du er helt tosset med at betale fuld pris, så er det selvfølgelig ikke interessant for dig 🙂

Jeg har Dinero Pro – stik mig rabatten 🙂

Klik her og få en gratis konto

Martin Thorborg
Martin Thorborg
Martin er medstifter af Dinero, hvor han sidder i direktørstolen. Han er et kendt ansigt på den danske iværksætterscene med en række succes-startups i bagagen – erfaringer, han i øvrigt deler ud af gennem foredrag rundt i landet.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?