Anton Hoelstad
Anton Hoelstad logo sort Google Ads konsulent

Anton Hoelstad ApS

“Det sparer mig for tid, da jeg slipper for at skulle læse, tænke og bruge for meget tid på bogføring.”

Anton Hoelstad

Hvad laver din virksomhed?

Jeg arbejder som selvstændig konsulent, hvor jeg hjælper virksomheder med deres betalte online markedsføring, herunder Google Ads (AdWords), Facebook annoncering, Bing Ads samt Amazon Marketing.

Jeg samarbejder med mange forskellige slags virksomheder i forskellige størrelser på tværs af mange markeder og brancher. Det kan være alt fra den lille webshop til den store virksomhed.

Hvad er jeres vision?

Mit vigtigste mål er, at jeg arbejder med noget, der interesserer mig. Mit mål er at vækste min forretning yderligere, samtidig med at jeg optimerer mine egne processer og arbejdsmetoder på en måde, så jeg kan nå mere på kortere tid. Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe andre og ikke mindst hjælpe dem med at skabe succes og vækst i deres forretning. Det er en fantastisk følelse, når man kan følge graferne for, hvordan det går med markedsføring, og de går i den rigtige retning.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Valget faldt oprindeligt på Dinero, fordi jeg fik det anbefalet i mit netværk for iværksættere. Dem jeg kender, som bruger Dinero, er alle meget glade og tilfredse. Og så er det svært at vælge andet, når man får så mange anbefalinger med på vejen.

Dinero er kendt for at være nemt og intuitivt, og det er den perfekte opgradering fra det Excel-ark, jeg benyttede mig af tidligere. Samtidig kommer der jævnligt nye funktioner. Fx Dinero Løn, så man kan slippe for at bruge et andet værktøj til den del.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Dinero Crowd. Det er fantastisk, at man bare kan uploade et bilag, skrive et søgeord, og så bliver man hjulpet helt i mål til præcis, hvordan det skal bogføres. Det sparer sådan en type som mig for rigtig meget tid og er noget, jeg bruger hele tiden. Jeg slipper for at skulle læse, tænke og bruge for meget tid på bogføring.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg sparer rigtig meget tid på min bogføring, og det er nemt for min revisor at tage over sidst på året, når det hele er blevet bogført via Dinero. Jeg stoler desuden også mere på det, jeg selv laver, da der er tænkt over alle funktionerne i systemet. I stedet for mit eget Excel-ark, hvor alt krævede, at jeg havde styr på alle reglerne.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram