Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Anton Hoelstad ApS

Hvad din laver virksomhed?

Jeg arbejder som selvstændig konsulent hvor jeg hjælper virksomheder med deres betalte online markedsføring, herunder Google Ads (AdWords), Facebook annoncering, Bing Ads samt Amazon Marketing. Jeg samarbejder med mange forskellige slags virksomheder i forskellige størrelser, på tværs af mange markeder og brancher. Det kan være alt fra den lille webshop til den store, andre virksomeder samt i bureauer hvor jeg jævnlig underviser deres ansatte i specialistopgaver, samt opgraderer deres processer og arbejdsmetoder.

Hvad er jeres vision?

Mit vigtigste mål er, at jeg arbejder med noget der interesserer mig, med den store frihed som det selvstændige liv kan tilbyde. Mit mål er at vækste min forretning yderligere, samtidig med at jeg optimerer mine egne processer og arbejdsmetoder på en måde, så jeg kan nå mere på kortere tid. Jeg kan rigtig godt lide at hjælpe andre, og ikke mindst hjælpe dem med at skabe succes og vækst i deres forretning. Det er en fantastisk følelse når man kan følge graferne for hvordan det går med markedsføring, og de går i den rigtige retning.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Valget faldt oprindeligt på Dinero fordi jeg fik det anbefalet i mit netværk for iværksættere. Dem jeg kender som benytter er alle meget glade og tilfredse, og det er svært at vælge andet når man får så mange anbefalinger med på vejen. Dinero er kendt for at være nemt og intuitivt, og det er den perfekte opgradering fra det Excelark jeg benyttede mig af tidligere. Samtidig kommer der jævnligt nye features og funktioner, fx nu med Dinero Løn så man kan slippe for at bruge et andet værktøj til den del.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Dinero Crowd. Det er fantastisk at man bare kan uploade et bilag, skrive et søgeord, og så bliver man hjulpet helt i mål til præcis hvordan det skal bogføres. Det sparer sådan en type som mig for rigtig meget tid, og er noget jeg bruger hele tiden. Jeg slipper for at skulle læse, tænke og bruge for meget tid på bogføring.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg sparer rigtig meget tid på min bogføring, og det er nemt for min revisor at tage over til slut på året når det hele er blevet bogført via Dinero. Jeg stoler desuden også mere på det jeg laver, da der er tænkt over alle funktionerne i systemet, i stedet for mit eget Excelark hvor alt krævede at jeg havde styr på alle reglerne.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.