Geekweb
Geekweb vertikal logo med briller med Andreas Herss

Geekweb

“Generelt er Dinero bare super lækkert, og gør alting lettere ved at jeg selv har regnskabet lige ved hånden”

Andreas Herss

Hvad laver din virksomhed?

Geekweb udvikler hjemmesider i både WordPress og Laravel. Og så går jeg meget op i at levere en unik og teknisk stærk hjemmeside, som fremtidssikrer virksomheder. Samtidig har jeg stort fokus på en for mange uset del af SEO, den tekniske SEO.

Med 14 års erfaring og 3 uddannelser indenfor faget har jeg en god baggrund for at levere et rigtig stærkt produkt til kunderne.

Ud over udvikling har jeg også serviceaftaler for mine kunder, hvor jeg både hoster og løbende vedligeholder den tekniske del af hjemmesiderne. For på den måde at holde dem i topform hele tiden, mens kunden blot skal koncentrere sig om indhold.

Hvad er jeres vision?

Min vision er at levere kvalitets hjemmesider med et stærkt teknisk fundament. Det sikrer, at mine kunder får en holdbar hjemmeside, som er nem og billig at vedligeholde.

Ikke mindst gælder det også, at min hosting og løbende vedligeholdelse er med til at sikre mine kunder en fordel på markedet.

Det sker ved, at jeg holder dem løbende opdateret med nye muligheder, som fx OpenGraph, Google AMP og lignende tiltag, der kan give dem nogle fordele.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Mit valg var faktisk slet ikke så svært. Det krævede ikke mange kig på markedet for at se at mange af de systemer, der var, alt for avancerede til det, jeg skulle kunne. Nemlig sende en faktura, og få et overblik.

Så ret hurtigt faldt valget på Dinero, da jeg også syntes, at brugeroplevelsen her var langt bedre end de 2-3 andre, jeg prøvede.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Selvom jeg synes, det kan være rigtig svært at vælge lige netop en funktion som den bedste, så må jeg nok sige, at jeg er helt vild med mit dashboard. Simpelt overblik over både overskud, skat, moms og åbentstående fakturaer.

Skulle jeg snige en nummer 2 ind, så må det bestemt være abonnementsfakturering. Det gør det super simpelt for mig at fakturere for hosting og løbende vedligehold og sparer mig for rigtig meget tid.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero sparer mig meget tid, takket være abonnementsfakturering, så jeg slipper for hele tiden at skulle huske dette. Jeg vil skyde på jeg nok sparer 1 time hver uge, dem kan jeg i stedet bruge på mine kunder. En ting der bestemt er sjovere end at lave regnskab for en kodenørd som mig.

Generelt er Dinero bare super lækker og gør alting lettere. Dette fordi, at jeg selv har mit regnskab lige ved hånden hele tiden. Jeg kan nemt scanne bilag på min telefon og hurtigt lige sende en faktura.
Generelt slipper man for at skulle have alt ind forbi ind bogholder/revisor for at kunne få overblik over min virksomheds økonomi.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram