Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Geekweb

Hvad din laver virksomhed?

Geekweb udvikler hjemmesider i både WordPress og Laravel, og jeg går meget op i at levere en unik og teknisk stærk hjemmeside, som fremtidssikrer virksomheder, og samtidig med stort fokus på en for mange uset del af SEO, den tekniske SEO.

Med 14 års erfaring, og 3 uddannelser indenfor faget, har jeg en god baggrund for at levere et rigtig stærkt produkt til kunderne.

Ud over udvikling har jeg også service aftaler for mine kunder, hvor jeg både hoster, og løbende vedligeholder den tekniske del af hjemmesiderne, for på den måde at holde dem i top form, hele tiden, mens kunden blot skal koncentrere sig omkring indhold.

Hvad er jeres vision?

Min vision er at levere kvalitets hjemmesider, med et rigtig stærkt teknisk fundament, som sikrer at mine kunder får en holdbar hjemmeside, som er nem og billig at vedligeholde.

Ikke mindst gælder det også om at min hosting og løbende vedligehold skal være med til at sikre mine kunder en fordel på markedet, ved at jeg holder dem løbende opdateret med nye muligheder, som f.eks. OpenGraph, Google AMP og lignende tiltag der kan give dem nogle fordele.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Mit valg var faktisk slet ikke så svært, det krævede ikke meget kig på markedet for at se at mange af de systemer der var, var alt for avancerede til det jeg skulle kunne, sende en faktura, og få et overblik.

Så ret hurtigt faldt valgte på Dinero, da jeg også synes at brugeroplevelsen her var langt bedre end de 2-3 andre jeg prøvede af.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Selvom jeg synes det kan være rigtig svært at vælge lige netop en feature som den bedste, så må jeg nok sige at jeg er helt vild med mit dashboard, simpelt overblik over både overskud, skat, moms og åbenstående fakturaer.

Skulle jeg snige en nr. 2 ind, så må det bestemt være abonnements fakturering, det gør det super simpelt for mig at fakturere for hosting og løbende vedligehold, og sparer mig for rigtig meget tid.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero sparer mig meget tid, takket være abonnements fakturering, så jeg slipper for hele tiden at skulle huske dette, jeg vil skyde på jeg nok sparer 1 time hver uge, som jeg istedet kan bruge på mine kunder, en ting der bestemt er sjovere end at lave regnskab for en kodenørd som mig.

Generelt er Dinero bare super lækkert, og gør alting lettere ved at jeg selv har mit regnskab lige ved hånden hele tiden, nemt kan scanne bilag på min telefon, hurtigt lige sende en faktura, og generelt slipper for at skulle have alt ind forbi ind bogholder/revisor for at kunne få et overblik over min virksomheds økonomi.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.