Abonnementsfakturering

Sender du den samme faktura til dine kunder hver måned? Slip for alt det manuelle arbejde med vores abonnementsfakturering, som automatisk opretter og afsender til dine kunder måned efter måned. Sæt det op på få minutter.

Abonnementsfakturering i Dinero

Opret abonnementer til alle dine faste kunder og aftaler på ingen tid.

 • Automatisk fakturering hver måned
 • Ubegrænsede abonnementer
 • Skræddersy fakturaer med tags

Samme faktura hver måned? Perfekt til faste kunder og aftaler

Abonnementsfakturering hjælper dig med fakturering, hvor det er den samme faktura, du sender hver måned eller hvert år. Det sparer dig for meget tid, som du i stedet kan bruge på andre vigtige områder af forretningen.

Har du kunder, som skal have den samme faktura hver måned? Send dem ud automatisk med Dinero Pro. Du kan lave alle de abonnementer, du har brug for.

Abonnementsfakturering er perfekt til:

 • Forskellige kundepakker
 • Husleje
 • Faste behandlinger
 • Eksklusivt indhold online
 • Og meget andet

Når du har oprettet de forskellige abonnementer, sørger Dinero for, at de bliver faktureret det aftalte beløb hver måned – bogføringen er selvfølgelig lige så nem. Her hjælper fx den automatiske bankafstemning dig hver dag. Det er en Pro-funktion, mens Starter- og Starter+-brugere har manuel bankafstemning.

Det er hurtigt at sætte abonnementsfaktureringen op. Du kan nemt fjerne en kunde fra et abonnement igen eller tilføje kunden til et andet abonnement. Det kan du læse mere om i næste afsnit.

Nem opsætning og sammensætning af faste betalinger

Når du først har lavet fakturaen til hvert abonnement, er du stort set færdig. Så skal du bare vælge de kontakter, den skal sendes til – du kan nemlig vælge flere kontakter til en abonnementsfaktura. Med Dinero får du ubegrænsede kontakter, så du kan tilføje alle dem, du har brug for.

Hvis priserne stiger/falder, eller hvis et medlem ikke længere skal have en faktura, kan du løbende rette til. Det kræver kun få klik. Du kan også trygt overlade medlemsfakturering til os med vores automatiske kontingentopkrævning.

Du bestemmer også selv, hvordan fakturaen skal oprettes (inden vi automatisk sender den afsted). Hvis du gerne vil slippe for alt det administrative, kan systemet oprette, godkende og sende fakturaen til kunderne helt automatisk. Foretrækker du selv at sende dem afsted, kan du selvfølgelig også det.

Har du faste kunder i det offentlige eller private virksomheder med EAN-fakturering? Dine fakturaer kan selvfølgelig også sendes som EAN-fakturaer, så du kan få dine penge. 

Skræddersy fakturaen med tags, som automatisk opdateres

Dine fakturaer er altid opdateret med vores tags. På den måde er du sikker på, at fakturaen altid stemmer. De sætter automatisk tekst ind, når det er tid til at sende fakturaerne. 

Eksempler på indhold, som tags automatisk opdaterer hver måned:

 • Ugenummer
 • Måned
 • Årstal
 • Næste måneds navn
 • Sidste måned

Det betyder, at du fx ikke skal ind og ændre måned og år, når du sender fakturaer. Det klarer vores tags helt automatisk for dig, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har selvfølgelig også en preview-funktion, så du kan se, at det hele spiller, når du opretter dit abonnement.

Sådan gør du

Se, hvordan du i Dinero opretter abonnementer til løbende fakturering, i videoen lige herunder:

Abonnementsfakturering

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram