Martin Lassen Dam fra MLD Group
Moneytalk logo

Moneytalk

“Min favoritfunktion ved Dinero er, at jeg har mulighed for at livechatte med Dineros dygtige supportere.”

Martin Dam

Hvad laver din virksomhed?

I moneytalk hjælper vi nye og erfarne privatinvestorer med at investere rationelt og bekæmpe sine menneskelige biases, der på lang sigt kan være årsag til stor underperformance. Det gør vi ved at formidle research og nyheder fra finansverdenen i øjenhøjde med den helt almindelige private investor. Ingen fancy ord – blot sandheden om investering.

Hvad er din vision?

I moneytalk er vores vision at hjælpe vores brugere med at opnå økonomisk frihed ved at give dem indblik i den samme viden som professionelle investorer baserer deres beslutninger på.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg valgte oprindeligt Dinero, fordi de havde flest brugere og den højeste TrustPilot rating blandt gratis regnskabsprogrammer. Derudover har jeg en revisor i familien, der kunne anbefale Dinero som en ideel løsning til den mindre erhvervsdrivende, som selv vil stå for bogføring.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Min favoritfunktion ved Dinero er, at jeg har mulighed for at livechatte med Dineros dygtige support-medarbejdere. I utallige tilfælde har de reddet mig fra at skulle tage telefonen og ringe til min revisor. Dertil har jeg selv lært langt mere om bogføring end jeg turde drømme om, da jeg startede som iværksætter.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero er en fast del af min hverdag. Først og fremmest er det hurtigt og nemt at fakturere mine kunder og samtidig kan jeg tjekke, om nogle af kunderne ikke kan finde ud af at betale til tiden, så jeg kan tage mine forholdsregler. Derudover kan jeg let følge omsætning og omkostninger måned for måned og hele tiden se, hvor meget jeg skylder i moms og hvornår næste deadline for indbetaling er. Siden min egen opstart med Dinero, er der kommet flere nyttige funktioner til. En af dem er blandt andet ”flinkelisten”, der giver mig informationer om, hvorvidt mine nye kunder historisk har betalt til tiden. På den måde kan jeg komme dårlige betalere i forkøbet – blot ved at bruge Dinero. I kombination med deres rykkermodul skaber Dinero således gode forudsætninger for at minimere tab på dårlige betalere.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram