Martin Dyrhøj fra Effecto
Effecto logo blå

Effecto

“Det uovertrufne økonomiske overblik sikrer, at jeg kan fokusere på mine kerneopgaver og sover godt om natten”

Martin Dyrhøj

Hvad laver din virksomhed?

Effecto – med Martin Stendahl Dyrhøj i spidsen – beskæftiger sig med tekstforfatning, søgemaskineoptimering og public relations. Siden efteråret 2014 har jeg i samarbejde med en håndfuld dygtige freelancere serviceret hundredevis af små såvel som store virksomheder med kategoritekster, produktbeskrivelser, salgstekster, pressemeddelelser m.v. Endvidere har jeg hjulpet med en lang række discipliner inden for søgemaskineoptimering – lige fra linkbuilding til intern optimering i form af bl.a. intern linkbuilding og hastighedsoptimering. 

Hos Effecto har vi fokus på at levere gennemsigtige og resultatskabende løsninger i den høje kvalitetsende. Effecto fungerer som underleverandør for nogle af landets største web- og reklamebureauer, men samarbejder også direkte med en lang række webshops, entreprenørfirmaer, affiliate eksperter m.v. 

Hvad er jeres vision?

Visionen er klar; Effecto skal være i virksomhedsejernes bevidsthed, når behovet for informative og søgemaskinevenlige tekster melder sig. Ambitionen er ikke at blive de største inden for hverken tekstforfatning, pressehåndtering eller søgemaskineoptimering. Langt vigtigere er det, at alle kunder får en god oplevelse og føler, at de får noget for pengene. Vi ønsker at skabe langvarige kunderelationer og mener, at fokus på høj kvalitet og god service er vejen dertil. 

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg tilbage i 2015 stod og havde brug for et nemt og brugervenligt regnskabsprogram, så følte jeg mig en smule på bar bund. Dinero blev dog anbefalet igen og igen i mit netværk, så det besluttede jeg mig for at prøve. Dette har jeg bestemt ikke fortrudt. I over 5 år har jeg været glad og tilfreds bruger af Dinero, som i den grad har gjort det lettere for mig at drive virksomhed. I dag anbefaler jeg Dinero til alle dem i mit netværk, der søger et regnskabsprogram, hvor både pris, service og funktionalitet går op i en højere enhed.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Det er lettere sagt end gjort at pege på én favorit – jeg har nemlig mange favoritter. Jeg kan dog fremhæve et par stykker, der skiller sig ud fra mængden. 

I skrivende stund er bankafstemning-funktionen den, jeg er mest begejstret for. Førhen har jeg frygtet dét at afstemme min bank, idet det typisk er (var) forbundet med en masse besvær. Med den nye(re) funktion er det blevet legende let. Funktionen sparer mig tilmed for mange penge, idet jeg ikke er nødsaget til at hyre revisor eller bogholder til opgaven.    

Jeg er i øvrigt meget glad for Dineros Skatteopgørelse. Denne løsning gør det mere smooth at tage hånd om min udvidede selvangivelse. Foruden nem indberetning sætter jeg pris på muligheden for at få udarbejdet et professionelt årsregnskab, ligesom guiden omkring fradrag er yderst værdifuld. Med Skatteopgørelsen er en revisor – for mit vedkommende – mere eller mindre overflødig. 

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero hører uden tvivl til blandt mine bedste digitale venner. Den høje funktionalitet og brugervenlighed gør, at jeg selv kan skrive og udsende fakturaer, bogføre udgifter til køb af tekster, grafik og programmering, foretage løbende bankafstemning m.v. Jeg har desuden altid mulighed for at følge med i, hvordan det står til med årets indtægter, udgifter og resultat såvel som vigtige nøgletal som dækningsgrad og overskudsgrad. Det uovertrufne økonomiske overblik er med til at sikre, at jeg kan fokusere på mine kerneopgaver, og at jeg kan sove godt om natten. 

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram