Michael Storm fra NordicWay
Nordicway ApS logo

Nordicway ApS

“I en virksomhed i vækst er det vigtigt med en effektiv og nem måde at bogføre på. Det hjælper Dinero med.”

Michael Storm

Hvad laver din virksomhed?

Nordicway er en dansk hosting virksomhed med hovedsæde i Aarhus. 

Vi leverer ét all-in-one webhotel til en pris, hvor alle kan være med. Hos os får det alt inkluderet, og du kan f.eks. have flere hjemmesider/domæner på ét og samme webhotel. 

Nordicway henvender sig primært til privatpersoner samt små og mellemstore virksomheder, men da man selv kan skrue på plads og performance på sit webhotel, kan man nemt opgradere til et niveau, som kan håndtere selv de største sites.

Hos nordicway har vi en dedikeret WordPress-afdeling, som, udover normal webhotel-support, kan assistere vores kunder med udarbejdelse eller drift af WordPress hjemmesider.

Hos os har kundeservice den højeste prioritet, og vi gør alt for at give vores kunder en hurtig og kompetent support-oplevelse.

Hvad er jeres vision?

Hos nordicway ønsker vi at vækste, men ikke for enhver pris. 

Kvalitetsniveauet på vores support må f.eks. ikke falde på grund af en for stor kundetilgang, og vi har derfor en klar plan for, hvordan vi vil vækste og samtidig holde en høj support- og produktstandard.

På sigt vil nordicway og findes i flere nordiske lande.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Vi valgte Dinero, fordi vi bruger det i flere andre virksomheder, og ved at det er et godt system.

Vi har således en del erfaring med Dinero, og kunne hurtigt tilpasse det til nordicway.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Vi har to favorit-funktioner. 

Bank-integrationen er helt fantastisk, og den sparer os mange mandetimer, da vi aldrig skal hen og genafstemme, når bank og Dinero af og til ikke stemmer (for det gør de altid nu).

Derudover er crowd-funktionen også en af vores favoritter, da den gør det muligt for os hurtigt og nemt at bogføre vores udgifter. 

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero gør det bare meget lettere og hurtigere for os at bogføre. Bogføring er et nødvendigt onde, og jo hurtigere vi kan få det overstået jo bedre. 

For en en lille opstartsvirksomhed hos os, er det desuden dejligt at vi kan klare det hele selv i Dinero og ikke skal hen og betale en bogholder for at hjælpe os.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram