Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Vidt og Breth

Hvad din laver virksomhed?

Jeg laver mange varierede assistent opgaver såsom bogføring og fakturering (arbejde i Dinero). Email-Korrespondance med kunder, idegenerator, motivator. Og så holder jeg generelt styr på mange bolde som dem jeg hjælper, kaster op i luften. Mine kunder er ofte kreative anlagt, hvilket jeg også selv er 😉 men jeg har så også en interesse for orden, hvilket kommer dem til gode. Min fornemmeste opgave er at gribe de bolde, spille bold sammen med min kunde og sætte dem i orden. Man kan sige jeg er et menneskeligt excel-ark 😉

Hvad er jeres vision?

Alle kan ikke alt! Jeg hjælper andre (solo)selvstændige med at opdage at de ikke behøver gøre ALTING selv, selvom det er fristende at spare de penge. At der kan være utrolig meget energi i at uddelegere. At penge er energi, og for at få mere energi, er man nødt til at gøre noget, nødt til at bruge nogle penge/noget energi – at investerer, for at vækste. Jeg har skabt mit firma ud fra at jeg altid har været god til at hjælpe, og lærenem. Jeg bygger jeg min virksomhed på at hjælpe, på min egen energi, på hvad der føles som et “let” og glædesfyldt stykke arbejde for mig. Og hvis jeg samtidlig kan hjælpe andre, og tjene mine egne penge, så er det essensen af min arbejdsglæde.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det virker brugevenligt, og så havde jeg fulgt Martin Thorborg på youtube, og synes han var tilpas provokerende til at jeg var nysgerrig på hvad han havde banket på benene 😉 Jeg kan også godt lide det unge team af medarbejdere, som jeg fornemmer har en fed dynamik. Det smitter af. Glæder mig til at kunne bruge bankafstemning… Og så har jeg også hørt fra andre at det var nemt at bruge. Synes også det er fedt med de rabataftaler man kan benytte sig af.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Crowd har hjulpet mig meget med at forstå hvordan det med moms virker, og også hvilken konto man kunne posterer synes jeg er dejligt. Jeg er VILD med jeres chat – de virker som ret kompetente, og jeg føler mig tryg ved at spørge dem og forholde mig til deres vejledninger.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Chatten har gjort mig selvudlært i mange bogføringsting, hvilket jeg kan bruge fremover, så det at jeg kan lærer noget ved learning by doing princippet, er virkelig fedt for sådan en som mig 😉 Og så gør det jo rigtig meget at jeg kan tage et billede af mit bilag og med det samme kommer det ind – det funker bare!

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.