Vidt og Breth

Vidt og Breth

“Jeg er VILD med jeres chat - de virker kompetente, og jeg føler mig tryg ved at spørge dem.”

Sanne Breth Klausen

  • Firma: Vidt og Breth
  • Titel: Adm direktør
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Jeg laver mange varierede assistentopgaver såsom bogføring og fakturering (arbejde i Dinero). Email-Korrespondance med kunder, idegenerator, motivator. Og så holder jeg generelt styr på mange bolde, som dem jeg hjælper, kaster op i luften. Mine kunder er ofte kreative, hvilket jeg også selv er. Jeg har så også en interesse for orden, hvilket kommer dem til gode. Min fornemmeste opgave er at gribe de bolde, spille bold sammen med min kunde og sætte dem i orden. Man kan sige, jeg er et menneskeligt Excel-ark.

Hvad er jeres vision?

Alle kan ikke alt! Jeg hjælper andre (solo)selvstændige med at opdage, at de ikke behøver gøre alting selv, selvom det er fristende at spare de penge. At der kan være utrolig meget energi i at uddelegere. At penge er energi, og for at få mere energi er man nødt til at gøre noget, nødt til at bruge nogle penge/noget energi – at investere for at vækste. Jeg har skabt mit firma ud fra, at jeg altid har været god til at hjælpe. Jeg bygger min virksomhed på at hjælpe, på min egen energi, på hvad der føles som et “let” og glædesfyldt stykke arbejde for mig. Og hvis jeg samtidig kan hjælpe andre og tjene mine egne penge, så er det essensen af min arbejdsglæde.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Det virker brugevenligt, og så havde jeg fulgt Martin Thorborg på Youtube, og jeg syntes, han var tilpas provokerende til, at jeg var nysgerrig på, hvad han havde banket på benene.

Jeg kan også godt lide det unge team af medarbejdere, som jeg fornemmer har en fed dynamik. Det smitter af. Og så har jeg også hørt fra andre, at det var nemt at bruge.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Dinero Crowd har hjulpet mig meget med at forstå, hvordan det med moms virker, og hvilken konto man kunne postere på. Det er dejligt. Jeg er VILD med jeres chat – de virker kompetente, og jeg føler mig tryg ved at spørge dem og forholde mig til deres vejledninger.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Chatten har gjort mig selvudlært i mange bogføringsting, hvilket jeg kan bruge fremover. At lære ved learning by doing-princippet er virkelig fedt for sådan en som mig. Og så gør det jo rigtig meget, at jeg kan tage et billede af mit bilag og med det samme kommer det ind – det fungerer bare!

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram