Claus Bermann fra VisitFootball.dk
Visit Football logo med fodbold

VisitFootball.dk

“Hvis Dinero ikke eksisterede i morgen, ville min hverdag blive meget besværlig.”

Claus Bermann

Hvad laver din virksomhed?

VisitFootball.dk startede i juni 2014, fordi jeg ville gøre det nemmere for danskerne at komme på fodboldrejser i udlandet. Jeg har selv rejst Europa tyndt for at opleve fodbold live på diverse stadions. Mine erfaringer ville jeg give videre og hjælpe andre til de samme oplevelser.

I dag er hjemmesiden en meget omfattende guide med rejseguides til alle de største fodboldklubber i England, Spanien, Italien og Tyskland. På hjemmesiden kan besøgende sammenligne priser på pakkerejser fra alle danske rejsebureauer, som laver fodboldrejser.

Hvad er din vision?

Visionen med VisitFootball.dk er, at hjemmesiden skal være Danmarks største og bedste guide til fodboldrejser. Hjemmesiden skal være stedet, man starter sin fodboldrejse og kendt som en uvillig og seriøs rejseguide.

Hvorfor valgte du Dinero?

Da jeg startede min virksomhed, fik jeg Dinero anbefalet af en bekendt. Jeg havde ingen erfaring med bogføring, men kan kun forestille mig, hvor besværligt det har været før i tiden. Jeg købte hurtigt hele pakken, da det slet ikke kunne betale sig andet. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt mit valg. Jeg ved, der findes andre lignende regnskabsprogrammer, men jeg har selv anbefalet Dinero to-tre gange til bekendte.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Bogføring skal for mig være hurtigt og nemt, jeg vil hellere bruge det meste af min tid og energi på mit job og på at skabe min forretning.

Det jeg holder allermest af ved Dinero er upload af kvitteringer. Det er virkelig nemt at holde styr på alle bilag, datoer og beløb, når alt ligger på platformen. Jeg slipper for at holde styr på alle kvitteringer og fakturaer i mappesystemer på min computer, hvilket er jeg sætter stor pris på. Jeg bruger desuden både upload via min computer, når jeg modtager en faktura eller kvittering på mail, og via appen hvis jeg har været i en butik og lave indkøb.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det er nemt at holde styr på alle bilag og fakturaer ét sted. Min revisor har også adgang til mit regnskab igennem Dinero, hvilket også gør, at jeg slipper for at skulle slæbe en bunke papirer og bilag med til ham. I stedet logger han bare ind og tjekker min bogføring. Hvis Dinero ikke eksisterede i morgen, ville min hverdag blive meget besværlig.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram