Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

VisitFootball.dk

Hvad laver din virksomhed?

VisitFootball.dk startede i juni 2014, fordi jeg ville gøre det nemmere for danskerne at komme på fodboldrejser i udlandet. Jeg har selv rejst Europa tyndt, for at opleve fodbold live på diverse stadions. Mine erfaringer ville jeg give videre, og hjælpe andre til de samme oplevelser. I dag er hjemmesiden en meget omfattende guide med rejseguides til alle de største fodboldklubber i England, Spanien, Italien og Tyskland. På hjemmesiden kan besøgende sammenligne priser på pakkerejser, fra alle danske rejsebureauer som laver fodboldrejser. Senest har vi lavet en rejseguide til alle danskere som vil følge Danmark til VM i Rusland.

Hvad er din vision?

Visionen med VisitFootball.dk er, at hjemmesiden skal være Danmarks største og bedste guide til fodboldrejser. Hjemmesiden skal være stedet, man starter sin fodboldrejse og kendt som en uvillig og seriøs rejseguide.

Hvorfor valgte du Dinero?

Da jeg startede min virksomhed, fik jeg Dinero anbefalet af en bekendt. Jeg havde ingen erfaring med bogføring, men kan kun forestille mig, hvor besværligt det har været før i tiden. Jeg havde først en prøveversion, men købt hurtigt hele pakken, da det slet ikke kunne betale sig andet. Jeg har bestemt heller ikke fortrudt mit valg. Jeg ved der findes andre lignende regnskabsprogrammer, men jeg har selv anbefalet Dinero to-tre gange til bekendte.

Hvad er din favoritfeature og hvorfor?

Bogføring skal for mig være hurtigt og nemt, jeg vil hellere bruge det meste af min tid og energi på mit job og på at skabe min forretning.
Det jeg holder allermest af ved Dinero er upload af kvitteringer. Det er virkeligt nemt at holde styr på alle bilag, datoer og beløb når alt ligger på platformen. Jeg slipper for at holde styr på alle kvitteringer og fakturaer i mappesystemer på min computer, hvilket er jeg sætter stor pris på. Jeg bruger desuden både upload via min computer, når jeg modtager en faktura eller kvittering på mail, og via app’en hvis jeg har været i en butik og lave indkøb.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Det gør min hverdag nem, det er nemt at holde styr på alle bilag og fakturaer ét sted. Min revisor har også adgang til mit regnskab igennem Dinero, hvilket også gør at jeg slipper for at skulle slæbe en bunke papirer og bilag med til ham. I stedet logger han bare ind og tjekker min bogføring. Hvis Dinero ikke eksisterede i morgen, ville min hverdag blive meget besværlig.

Andre brugerudtalelser

Herlige citater fra vores brugere.

Vil du også være en glad Dinero-bruger?

Kom igang med det samme - det er helt gratis og uden bindning.