Automatisk backup med Dropbox-integration

Med den praktiske Dropbox-integration får du automatisk taget backup af alle bilag og salgsfakturaer hver nat. Det er nemt at sætte op, og du kan fx dele mappen i Dropbox med din revisor eller bogholder

Dropbox-integration i Dinero

Få automatisk backup af alle dokumenter og bilag

  • Backup af alle dokumenter og bilag
  • Adgang til bilag mere end ét sted
  • Nem opsætning med Dinero

Få backup af dine bilag og fakturaer med Dropbox-integration

Med Dinero Pro gemmer vi alle dine bilag i skyen, så du aldrig skal bekymre dig om et papirbilag igen. Du får også automatisk backup af alle bilag via Dropbox, hvis du bruger vores Dropbox-integration. Vi synkroniserer nemlig din Dropbox med dine købsbilag og salgsfakturaer i Dinero hver nat. 

Opsætningen er nem, så du på ingen tid har sikker backup og nemt kan dele filer. Du kan fx dele Dropbox-mapper med din bogholder eller revisor, så han har adgang til alle nødvendige dokumenter. Du kan også give revisoren adgang til dit regnskab, hvis du vil det. 

Adgang til alle bilag mere end ét sted

Når du har adgang til alle bilag mere end ét sted, kan du nemt dele enkeltstående bilag og hele mapper, hvis det bliver nødvendigt. Du har også alle bilag og salgsfakturaer samlet ét praktisk sted, så du har det fulde overblik – det kan hurtigt blive til mange dokumenter med ubegrænsede salgsfakturaer i Dinero.

Dropbox-integrationen er bare én af vores funktioner og integrationer. Du kan også integrere med et væld af andre systemer og løsninger. De hjælper dig med at gøre bogføringen mere smart og hurtig, så du får tid til andre ting.

Vi har mere end 150 integrationer, så du altid kan finde den integration, der passer til din virksomhed. Vi har blandt andet fordelt dem på kategorier, som fx betalinger, bookinger, løn, og lagerstyring. De er allerede brugt mere end 10.000 gange. 

I systemet kan integrationen oprettes i menuen Integrationer.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram