Ingen begrænsninger på salgsfakturaer

Uanset om du vælger Dinero Starter eller Pro, kan du lave et ubegrænset antal salgsfakturaer. Vi begrænser med andre ord ikke din virksomheds salg og indtjening.

Ubegrænsede salgsfakturaer med Dinero

Undgå begrænsninger for dit salg med ubegrænsede salgsfakturaer.

  • Ingen begrænsninger
  • Send så mange du vil
  • Helt gratis

Lad dig ikke begrænse

Med Dinero får du et regnskabsprogram, som ikke giver dig begrænsninger på dit antal af fakturaer. Det betyder, at du trygt kan fokusere på at holde dit salg i gang og øge det så meget som muligt. Du skal altså ikke holde øje med, om du har nået et vist antal salgsfakturaer eller risikere at løbe tør for fakturaer.

Du kan også sende fakturaer i mobil-appen, så du kan klare det hele på farten. Får du brug for at lave en kreditnota, er det også lige så nemt som at oprette en faktura.

Når du sender en faktura ud, er der flere måder, du kan gøre det nemt for dine kunder at betale – og så du typisk får pengene hurtigere. Du kan fx koble MobilePay eller Nem Bankoverførsel på den, så det hele kan klares nemt og hurtigt. Du kan samtidig sende en SMS til kunden om fakturaen, så hun ser den med det samme.

Gratis for både Starter og Pro

Dinero er regnskabsprogrammet til selvstændige og iværksættere, og netop derfor ønsker vi ikke, at du skal opleve antallet af fakturaer som en begrænsning for dit salg. Samtidig ønsker vi heller ikke, at du risikerer uforudsete udgifter, blot fordi dit salg går bedre end forventet.

Det skulle jo gerne være en positiv oplevelse! Netop derfor tilbyder vi ubegrænsede salgsfakturaer i gratisversionen af Dinero samt med Dinero Pro. Så kan du bruge krudtet på at forbedre din virksomhed og din forretning.

Husk, at uanset hvilken version af Dinero du benytter, får du også ubegrænsede posteringer samt ubegrænsede kontakter.

Hvad siger vores brugere?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram