Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til håndværkere

Brug mere tid på dit håndværk og få noget fra hånden. Med Dinero sparer du tid på regnskab og får et bedre økonomisk overblik af din virksomhed.

tilbage

Regnskabsprogram til håndværkere

Dinero er et regnskabsprogram til håndværkere, og Dinero gør det nemt at holde et overblik over økonomien i din virksomhed. Brug mindre tid på regnskab og mere tid på det, som du brænder for. Prøv Dinero i dag og oplev, hvorfor dine kollegaer er så glade for vores regnskabsprogram.

Som håndværker møder du mange forskellige kunder og tilbyder løsninger, som kan have forskellige priser. I Dinero er det nemt at oprette forskellige produktkategorier, og du kan oprette og sende din faktura på farten via din smartphone.

Fakturering og upload af kvitteringer på farten

Når du køber varer til virksomheden i fx byggemarkedet, kan det være en udfordring at få gemt kvitteringer til senere bogføring. De fleste kender nok det, at kvitteringerne ryger i lommen og bliver krøllet – eller forsvinder. Tankerne er måske et helt andet sted, eller også skal det bare gå stærkt mellem to kunder.

Flowet er medgørligt, og alt ligger lige foran femøren på en. Det er nemt at se regnskabet, kunderne og holde styr på fakturaerne. Og så er det smart, at vi kan sende en standardfaktura, hvor vi bare skal indtaste antal timer. Så regner programmet selv det hele ud inklusiv momsen.
Nicklas Ølting – Medindehaver af M&N MalerneLæs mere

Med Dinero får du et regnskabsprogram, der er udviklet til dig som håndværker, hvor tid er en mangelvare. Vi har udviklet en smart måde, så du kan gemme købskvitteringer hurtigt, simpelt og sikkert. Med Dineros app kan du tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter de bliver uploadet til dit regnskab – helt automatisk.

Som håndværker kan du sjældent sætte flere timer af til at få oprettet alle dine fakturaer. Med Dineros app behøver du heldigvis ikke bekymre dig om dette. Du kan fakturere på farten fra vores app via din smartphone eller sågar, mens du stadig er hos kunden. Fra appen kan du både sende fakturaer, ændre forfaldsdatoen på allerede oprettede faktura, markere en faktura betalt og meget mere. Dineros app giver dig simpelthen mulighed for at holde styr på dit regnskab – uanset om du sidder derhjemme eller er på farten 🙂

Med Dinero er bogføring nemt og hurtigt

Er du i tvivl om, hvordan du bogfører dine udgifter? Ved du ikke, hvilken moms og skat der er pålagt de enkelte bilag? Så kan Dinero Crowd hjælpe dig.

Dinero Crowd er din indbyggede revisor i Dinero. Den hjælper dig med at placere udgiften på den rigtige konto. Samtidig sørger den for, at du får det rigtige skatte- og momsfradrag, og dermed bliver din bogføring så korrekt som overhovedet muligt – til glæde for både dig og SKAT 🙂

Disse integrationer kan gøre dit liv som håndværker nemmere

I Dinero har vi integration med en masse forskellige virksomheder, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette jeres bogføringsopgaver.

Har du ansatte, skal de jo have noget løn, og det skal bogføres i dit regnskab. For at slippe for både at skulle indtaste lønoplysninger i dit lønsystem og dit regnskabsprogram, har Dinero indgået samarbejde med forskellige mange lønsystemer. Med integrationen skal du kun indtaste informationerne i dit lønsystem og så trykke på overfør data til Dinero, så sørger systemet for at bogføre det hele korrekt 🙂

Når du sender dine fakturaer fra Dinero, kan dine kunder nemt og hurtigt betale dig med MobilePay. Du kan vælge at have et MobilePay-logo på din faktura. Når kunden så modtager fakturaen, skal vedkommende blot klikke på logoet og swipe for at overføre pengene til dig. Forhåbentlig betyder det, at du får pengene hurtigere i kassen, men også en god oplevelse for dine kunder, som ikke skal bøvle med NemID og kontooplysninger.

Derudover har vi den perfekt integration for dig! Det er nemlig Anmeld Hånværker, hvor at efter du har sendt en faktura til dine kunder så sørger vores integration for at sende dine kunder en anmodning om at anmelde dig. Så du kan få god omtale, og kan blive set af nye potentielle kunder pga. dine gode anmeldelser.

Nu sender jeg bare fakturaen, og så kan jeg faktisk få pengene med det samme med MobilePay. Det var en lidt længere proces før. Mange kunder betalte ikke til tiden, og der har været mange, hvor jeg har måttet ringe og rykke. Så har de ikke lige set fakturaen, siger de, men det kan man jo se i Dinero, at de har. Det er en god ting, at man kan se, at de har modtaget og downloadet den.
Tonny Broløs - Ulvenes Polering
Tonny Broløs – Indehaver af Ulvenes PoleringLæs mere

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som håndværker. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din håndværker virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?