Regnskabsprogrammet til håndværkere

Brug mere tid på dit håndværk og få noget fra hånden. Med Dinero sparer du tid på regnskab, samtidigt med at du får et bedre økonomisk overblik over din virksomhed.

Mere tid til det gode håndværk

Med Dinero kan du uploade bilag på farten, sende tilbud og fakturaer og holde hånd i hanke med dit regnskab løbende. Få også kundernes anmeldelser ved at forbinde Dinero til Anmeld Håndværker.

Håndværker med iPad regnskabsprogram

Nem og hurtig bogføring

Er du i tvivl om, hvordan du bogfører dine udgifter? Ved du ikke, hvilken moms og skat der er på bilagene? Så lad din indbyggede bogføringsassistent, Dinero Crowd, hjælpe dig med at placere udgifterne på de rigtige konti, så du får rette fradrag.

Gør det nemt at fakturere

Som håndværker kan du sjældent sætte flere timer af til at få oprettet alle fakturaer – men med Dineros app behøver du heldigvis ikke bruge din tid på det. Fakturér på farten via din smartphone – eller få det klaret, mens du stadigvæk er hos kunden.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Slut med at hamre dig oveni hovedet

Dinero er et regnskabsprogram til håndværkere, og Dinero gør det nemt at holde et overblik over økonomien i din virksomhed.

Som håndværker møder du mange forskellige kunder og tilbyder løsninger til forskellige priser. I Dinero er det nemt at oprette forskellige produktkategorier, og du kan oprette og sende din faktura på farten via din smartphone.

Brug mindre tid på regnskab og mere tid på det, du brænder for – prøv Dinero i dag og oplev, hvorfor dine kollegaer er så glade for vores regnskabsprogram.

Integrationer, der gør håndværker-livet nemt

Vi har fået en masse integrationer i hus, så vi kan automatisere så meget som muligt og lette dine bogføringsopgaver.

Har du fx ansatte, skal de jo have noget løn, og det skal bogføres i dit regnskab. For at slippe for både at skulle indtaste lønoplysninger i dit lønsystem og dit regnskabsprogram, har Dinero indgået samarbejde med forskellige lønsystemer.

Det betyder, at du kun skal indtaste informationerne i din lønadministration og trykke på “Overfør data til Dinero” – så sørger systemet for den rigtige bogføring.

Derudover sikrer vores integration til MobilePay, at du kan knytte et MobilePay-logo på din faktura, så kunderne bare skal klikke på logoet og swipe for at overføre pengene til dig. Forhåbentlig betyder det, at du får pengene hurtigere i kassen, samtidigt med at det sikrer en god kundeoplevelse.

På falderebet skal vi da også lige nævne integrationen Anmeld Håndværker. Efter, du har sendt en faktura til din kunde, sørger vores integration for at sende kunden en anmodning om at anmelde dig. Det giver dig en mulighed for at få god omtale og blive set af nye potentielle kunder.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som håndværker. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, som du skal betale for, giver dig til gengæld adgang til en masse ekstra funktioner, som gør det endnu nemmere at klare regnskabet. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til håndværkere skal kunne benyttes uden et kendskab til alle de mange regnskabs- og bogføringsregler.

Som håndværker er du ofte på farten og ude på opgaver hos kunder, hvorfor du skal kunne klare din bogføring og fakturering både nemt og hurtigt. Desuden skal det give dig det fulde økonomiske overblik. Alt sammen uanset hvor du befinder dig.

Dineros gratisversion, Dinero Starter, giver dig adgang til et ubegrænset antal posteringer, fakturaer og kontakter. Med Dinero Starter kan du altså klare din bogføring og dit regnskab helt uden omkostninger.

Hvis du vil have endnu flere fede funktioner, kan du vælge Dinero Pro. Her får du adgang til alle funktioner, hvilket sparer dig for endnu mere tid på arbejde med dit regnskab.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram