Regnskabsprogrammet til iværksættere

Som iværksætter har du nok at gøre med at disponere din tid og jonglere med en masse forskellige opgaver. Dinero Regnskabsprogram giver dig mere tid til netop dét, så du kan fokusere på at udleve din iværksætterdrøm og bruge færre kræfter på regnskab.

Brug mindre tid på regnskab

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Med Dinero kan du fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for, imens programmet tænker regnskab for dig. Helt simpelt.

Iværksætter med iværksætterselskab

Få et økonomisk overblik

Bevar det økonomiske overblik, så du altid ved, hvor meget der skal betales i moms, hvornår det skal gøres, og hvordan balancen mellem udgifter og indtægter ser ud.

Nem og hurtig fakturering

Send fakturaer på få minutter – også når du er på farten. Lav fx en faktura på stedet, når du er færdig med opgaven, og send den videre til din kunde senere, eller imens kunden står ved siden af og kan huske, hvor lang tid og hvilke services, der er brugt.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på regnskab – mere tid til idéer

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter.

Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere gratis i dag, så du kan fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for – imens programmet tænker regnskab for dig. Med Dinero regnskabsprogram til iværksættere, har du mere tid til din virksomhed.

Dinero er netop en iværksættervirksomhed, som startede med udgangspunkt i den frustration, du måske selv sidder med lige nu. Forvirring over debet/kredit, bøvlede momsregler og andre regnskabsfrustrationer, der sluger tiden.

Fotografér din kvittering

Er du træt af mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter problemet her og nu. Vi er udviklet til iværksætteren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik.

Med Dineros app uploader du alle dine købskvitteringer fra din smartphone. Kvitteringerne gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Automatisk moms og lønsumsafgift

Med Dinero kan du komme tættere på automatisk moms. Du kan nemlig bogføre al din moms med blot ét klik. På den måde slipper du for at rode rundt i din moms og undgår samtidig at lave tastefejl til Skattestyrelsen, når du skal klare din momsafregning.

Desuden kan du hele tiden følge med i den automatiske momsudregning, så du ikke bliver overrasket over det beløb som skal betales senere på året.

Du kan også trygt bruge Dinero, hvis du er lønsumspligtig. Det beregner vi nemlig helt automatisk for dig, så du bare skal kopiere tallene, når din lønsumsafgift skal indberettes og betales. Nemmere bliver det ikke.

Slut med regnskab i Excel 

Det kan måske virke som en god idé at føre sit regnskab i Excel, men det er med den nye bogføringslov ikke lovligt. 

Bogføringsloven stiller nemlig krav til, at du anvender et godkendt digitalt bogføringssystem, og at du opbevarer dine bilag digitalt. Det kan du ikke gøre i Excel, men det kan du i Dinero.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Dinero Pro, skal du betale for, men du får til gengæld en masse ekstra funktioner.

Læs mere om de forskellige funktioner, og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til iværksættere, skal kunne hjælpe dig med at finde hoved og hale i alle de mange regnskabs- og bogføringsregler, der er at holde styr på.

De fleste iværksættere starter ikke op på grund af bogføring, men nærmere på trods af dette. Derfor skal dit regnskabsprogram give dig mere tid til arbejdet med det du virkelig brænder for i din virksomhed, fremfor at du bruger tiden på bogføring og regnskab.

Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram, hvor du får ubegrænsede posteringer, fakturaer og kontakter. Det betyder altså, at du kan starte ud som iværksætter, helt uden omkostninger til dit regnskabsprogram.

Skulle du have lyst til at spare endnu mere tid på arbejdet med bogføringen og regnskabet, kan du vælge at opgradere til Dinero Pro. Med Dinero Pro får du nemlig adgang til alle regnskabsprogrammets funktioner, så du kan bruge yderligere tid på det egentlige iværksætterarbejde.

Ja, det er muligt at starte en virksomhed, selvom du er under 18 år. Det kræver dog en godkendelse af Familieretshuset. Vil du også være ung iværksætter? Læs mere via linket.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram