Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til iværksættere

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere i dag, så du kan fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for – alt imens programmet tænker regnskab for dig.

Dinero er netop en iværksættervirksomhed, som startede med udgangspunkt i den frustration, du måske selv sidder med lige nu. Forvirring over debet/kredit, bøvlede momsregler og andre regnskabsfrustrationer. Her kan du læse, hvorfor iværksætteren Gitte Olrik bruger Dinero.

Kaffe Regnskabsprogram“Det er blevet virkelig nemt at putte bilag ind i systemet og få dem bogført løbende. Førhen samlede jeg sammen og gjorde det måske en gang om måneden – det var virkelig noget af en mundfuld, man skulle tage sig sammen til.
Men nu får jeg gjort det på daglig basis og det tager ikke ret lang tid. Så det føles faktisk ikke som en opgave mere der skal overstås, det bliver bare gjort nemt og smertefrit”

Gitte Olrik – Iværksætter med kaffe virksomheden NORU

Dinero er regnskabsprogrammet til iværksætteren

Som iværksætter er regnskab ofte det sidste, du tænker på. Der er idéer, der skal realiseres, projekter, som skal eksekveres, og bekymringer om debitorer og kreditorer er ikke det, som fylder mest. Desværre kommer du ikke uden om, at regnskabet skal gøres op på et tidspunkt.

I Dinero har vi tænkt på regnskabet for dig. Vi har sat al energi ind på at lave et program, som imødekommer travle iværksætteres hverdag ved at gøre det så brugervenligt som muligt. Dinero er lavet så selv den mindst regnskabskyndige kan danse sig gennem bogføring uden problemer og tidsspild.

Du kan sende fakturaer på få minutter, bogføre bilag på farten via appen og hele tiden bevare det økonomiske overblik. Med et økonomisk overblik ved du altid, hvor meget der skal betales i moms, hvornår det skal gøres, og hvordan balancen er mellem dine udgifter og indtægter.

Med Dinero får du et regnskabsprogram, der følger dig i dit arbejde både ude, hjemme og på kontoret. Dinero er udviklet og tilpasset sådan, at du let og enkelt kan få fuld adgang til dit regnskab fra din PC, Mac, tablet, Android-smartphone eller iPhone.

Intergrationer der gør din hverdag lettere

Her hos os i Dinero, vil vi give jer iværksættere den bedst mulige oplevelse. Så vi har mange forskellige intergrationspartnere, som kan være relevante, for netop dig!

Vi har f.eks. teamet up med en række forskellige inkasso intergrationer, så du slipper for at sidde og lave rykkere og påmindelser. Det klarer intergrationerne nemlig automatisk, så du kan bruge din tid på andet.

Vi har også intergrationer med en masse kasseapperats integrationer, så du slipper for at skulle lave alt det kedelige arbejde.

Dinero gør regnskabsføring til en god oplevelse

Vi har udviklet et regnskabsprogram, der gør regnskabsføring til en god oplevelse uden forvirring og frustrationer. I Dinero er alle indviklede regnskabstermer blevet erstattet med et letforståeligt hverdagssprog. På Trustpilot er vi nummer et i kategorien Regnskab – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Se en video, der viser, hvordan Dinero kan bogføre en parkeringsbillet på et minut:

Her får du blot ét af mange eksempler på, hvordan Dinero tager dig i hånden og hjælper med dagligdagens bogføring. Dit Dinero regnskabsprogram spørger automatisk om uddybende spørgsmål til dit køb og guider med scenarier, som egner sig bedst til bilagets bogføring – så du ikke får snydt dig selv for forskellige fradrag.

Er du nystartet iværksætter, kan vi ikke love positive tal på bundlinjen. Til gengæld lover vi, at du med Dinero får et legende let regnskabsprogram, som gør dit første regnskab til en god oplevelse og giver dig blod på tanden efter mere.

Tag billeder af dine kvitteringer med appen

Kender du alt til mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter det her. Dinero er udviklet til iværksætteren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik. Med Dinero uploader du i stedet alle dine købskvitteringer fra din smartphone til skyen. Kvitteringen gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

Læs her, hvorfor iværksætteren Katrine Lovmand bruger Dinero regnskabsprogram.

Er du stadig ikke sikker på om Dinero er det rigtige regnskabsprogram for din iværksætter virksomhed? Så udfyld denne formular, så ringer vi dig op tager vi en snak om Dinero er det rigtige regnskabsprogram – samtalen er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding