Spring til indholdet

Gratis regnskabsprogram til iværksættere

Som iværksætter har du nok at gøre med at disponere din tid og jonglere med en masse forskellige opgaver. Med Dineros regnskabsprogram får du mere tid til netop det. Så kan du fokusere på at udleve din iværksætterdrøm og bruge mindre kræfter på regnskab.

tilbage

Regnskabsprogram til iværksættere

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere i dag, så du kan fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for – alt imens programmet tænker regnskab for dig.

Dinero er netop en iværksættervirksomhed, som startede med udgangspunkt i den frustration, du måske selv sidder med lige nu. Forvirring over debet/kredit, bøvlede momsregler og andre regnskabsfrustrationer. 

Dinero er regnskabsprogrammet til iværksætteren

Som iværksætter er regnskab ofte det sidste, du tænker på. Der er idéer, der skal realiseres, projekter, som skal eksekveres, og bekymringer om debitorer og kreditorer er ikke det, som fylder mest. Desværre kommer du ikke uden om, at regnskabet skal gøres op på et tidspunkt.

I Dinero har vi tænkt på regnskabet for dig. Vi har sat al energi ind på at lave et program, som imødekommer travle iværksætteres hverdag ved at gøre det så brugervenligt som muligt. Dinero er lavet så selv den mindst regnskabskyndige kan danse sig gennem bogføring uden problemer og tidsspild.

Du kan sende fakturaer på få minutter, bogføre bilag på farten via appen og hele tiden bevare det økonomiske overblik. Med et økonomisk overblik ved du altid, hvor meget der skal betales i moms, hvornår det skal gøres, og hvordan balancen er mellem dine udgifter og indtægter.

Med Dinero får du et regnskabsprogram, der følger dig i dit arbejde både ude, hjemme og på kontoret. Dinero er udviklet og tilpasset sådan, at du let og enkelt kan få fuld adgang til dit regnskab fra din PC, Mac, tablet, Android-smartphone eller iPhone.

Integrationer der gør din hverdag lettere

Her hos os i Dinero, vil vi give jer iværksættere den bedst mulige oplevelse. Så vi har mange forskellige integrationspartnere, som kan være relevante, for netop dig!

Vi har f.eks. teamet up med en række forskellige inkasso integrationer, så du slipper for at sidde og lave rykkere og påmindelser. Det klarer integrationerne nemlig automatisk, så du kan bruge din tid på andet.

Vi har også integrationer med en masse kasseapperats integrationer, så du slipper for at skulle lave alt det kedelige arbejde.

Dinero gør regnskabsføring til en god oplevelse

Vi har udviklet et regnskabsprogram, der gør regnskabsføring til en god oplevelse uden forvirring og frustrationer. I Dinero er alle indviklede regnskabstermer blevet erstattet med et letforståeligt hverdagssprog. På Trustpilot er vi nummer et i kategorien Regnskab – og vi går på arbejde hver dag for fortsat at være nummer et.

Her får du blot ét af mange eksempler på, hvordan Dinero tager dig i hånden og hjælper med dagligdagens bogføring. Dit Dinero regnskabsprogram spørger automatisk om uddybende spørgsmål til dit køb og guider med scenarier, som egner sig bedst til bilagets bogføring – så du ikke får snydt dig selv for forskellige fradrag.

Er du nystartet iværksætter, kan vi ikke love positive tal på bundlinjen. Til gengæld lover vi, at du med Dinero får et legende let regnskabsprogram, som gør dit første regnskab til en god oplevelse og giver dig blod på tanden efter mere.

Tag billeder af dine kvitteringer med appen

Kender du alt til mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter det her. Dinero er udviklet til iværksætteren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik. Med Dinero uploader du i stedet alle dine købskvitteringer fra din smartphone til skyen. Kvitteringen gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Du kan vælge mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner. Du kan læse om de forskellige funktioner og tilmelde dig her.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?