Regnskabsprogrammet til iværksættere

Som iværksætter har du nok at gøre med at disponere din tid og jonglere med en masse forskellige opgaver. Dinero Regnskabsprogram giver dig mere tid til netop dét, så du kan fokusere på at udleve din iværksætterdrøm og bruge færre kræfter på regnskab.

Brug mindre tid på regnskab

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Med Dinero kan du fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for, imens programmet tænker regnskab for dig. Helt simpelt.

Iværksætter med iværksætterselskab

Få et økonomisk overblik

Bevar det økonomiske overblik, så du altid ved, hvor meget der skal betales i moms, hvornår det skal gøres, og hvordan balancen mellem udgifter og indtægter ser ud.

Nem og hurtig fakturering

Send fakturaer på få minutter – også når du er på farten. Lav fx en faktura på stedet, når du er færdig med opgaven, og send den videre til din kunde senere, eller imens kunden står ved siden af og kan huske, hvor lang tid og hvilke services, der er brugt.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på regnskab – mere tid til idéer

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter.

Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere gratis i dag, så du kan fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for – imens programmet tænker regnskab for dig. Med et gratis regnskabsprogram til iværksættere, har du mere tid til din virksomhed.

Dinero er netop en iværksættervirksomhed, som startede med udgangspunkt i den frustration, du måske selv sidder med lige nu. Forvirring over debet/kredit, bøvlede momsregler og andre regnskabsfrustrationer, der sluger tiden.

Fotografér din kvittering

Er du træt af mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter problemet her og nu. Vi er udviklet til iværksætteren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik.

Med Dineros app uploader du alle dine købskvitteringer fra din smartphone. Kvitteringerne gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Automatisk moms

Med Dinero kan du komme tættere på automatisk moms. Du kan nemlig bogføre al din moms med blot ét klik. På den måde slipper du fo, at rode rundt i din moms og undgår samtidig at lave tastefejl til Skattestyrelsen, når du skal klare din momsafregning.

Desuden kan du hele tiden følge med i den automatiske momsudregning, så du ikke bliver overrasket over det beløb som skal betales senere på året.

Derfor skal du ikke lave regnskab i Excel 

Det kan for mange virke som en god idé at føre sit regnskab i Excel, men der er flere udfordringer ved at gøre dette. 

For det første er der flere lovgivningsmæssige udfordringer ved at anvende Excel til bogføringen. Du kan nemlig nemt komme på kant med bogføringsloven, hvor der bl.a. står, at du ikke må eller være i stand til at slette tidligere transaktioner i dit regnskab. Derudover er der regler om, at du ikke må ændre dine færdige regninger og fakturaer.

For det andet kræver det, at du har stor viden om regnskab og bogføring, da du selv skal bygge regnskabet op fra bunden i Excel. Du er derudover selv ansvarlig for at leve op til lovgivningen på området.

Som iværksætter kan du derfor spare tid og kræfter ved at anvende et regnskabsprogram i stedet for at bogføre i Excel.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Vælg mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Læs mere om de forskellige funktioner, og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Oftest stillede spørgsmål

  1. Det bedste regnskabsprogram til iværksættere, skal kunne hjælpe dig med at finde hoved og hale i alle de mange regnskabs- og bogføringsregler, der er at holde styr på.

    De fleste iværksættere starter ikke op på grund af bogføring, men nærmere på trods af dette. Derfor skal dit regnskabsprogram give dig mere tid til arbejdet med det du virkelig brænder for i din virksomhed, fremfor at du bruger tiden på bogføring og regnskab.

  2. Dineros regnskabsprogram findes i to udgaver, Dinero Starter og Pro.

    Dinero Starter er en gratis udgave, hvor du får ubegrænsede posteringer, fakturaer og kontakter. Det betyder altså at du kan starte ud som iværksætter, helt uden omkostninger til dit regnskabsprogram.

    Skulle du have lyst til at spare endnu mere tid på arbejdet med bogføringen og regnskabet, ja så kan du vælge at bruge Dineros betalte udgave. Med Dinero Pro får du nemlig adgang til alle regnskabsprogrammets funktioner, så du kan bruge yderligere tid på det egentlige iværksætterarbejde.

  3. Ja, det er muligt at starte en virksomhed, selvom du er under 18 år. Det kræver dog en godkendelse af Familieretshuset. Vil du også være ung iværksætter? Læs mere via linket.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram