Regnskabsprogrammet til iværksættere

Som iværksætter har du nok at gøre med at disponere din tid og jonglere med en masse forskellige opgaver. Dinero Regnskabsprogram giver dig mere tid til netop dét, så du kan fokusere på at udleve din iværksætterdrøm og bruge færre kræfter på regnskab.

Brug mindre tid på regnskab

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Med Dinero kan du fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for, imens programmet tænker regnskab for dig. Helt simpelt.

Iværksætter med iværksætterselskab

Få et økonomisk overblik

Bevar det økonomiske overblik, så du altid ved, hvor meget der skal betales i moms, hvornår det skal gøres, og hvordan balancen mellem udgifter og indtægter ser ud.

Nem og hurtig fakturering

Send fakturaer på få minutter – også når du er på farten. Lav fx en faktura på stedet, når du er færdig med opgaven, og send den videre til din kunde senere, eller imens kunden står ved siden af og kan huske, hvor lang tid og hvilke services, der er brugt.

Slip for at lave regnskab

Med Dinero Total laver vores bogholdere hele dit regnskab. Slip for de tidskrævende bogføringsopgaver – og spar tid på administrativt bøvl, så du i stedet får tid til at udvikle din virksomhed og skabe mere værdi.
Læs mere om Dinero Total

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på regnskab – mere tid til idéer

Brug mindre tid på regnskab – og mere tid på at udleve din drøm som iværksætter. Få Dineros regnskabsprogram til iværksættere i dag, så du kan fordybe dig i din virksomhed og arbejde med lige præcis det, du brænder for – imens programmet tænker regnskab for dig.

Dinero er netop en iværksættervirksomhed, som startede med udgangspunkt i den frustration, du måske selv sidder med lige nu. Forvirring over debet/kredit, bøvlede momsregler og andre regnskabsfrustrationer, der sluger tiden.

Fotografér din kvittering

Er du træt af mistede, krøllede eller ulæselige, regnvåde kvitteringer? Med Dinero på din smartphone slutter problemet her og nu. Vi er udviklet til iværksætteren, der gerne vil glemme alt om bilagsrod og manglende overblik.

Med Dineros app uploader du alle dine købskvitteringer fra din smartphone. Kvitteringerne gemmes automatisk i skyen som separate bilagsfiler og kan derefter altid hentes ned og printes fra din computer.

Brug tiden fornuftigt

Opret en konto i dag og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig som iværksætter. Vælg mellem Dinero Starter, som er gratis, eller Dinero Pro, som du skal betale for, men som til gengæld har en masse ekstra funktioner.

Læs mere om de forskellige funktioner, og tilmeld dig her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram