Regnskabsprogrammet til malere

Få styr på regnskabet, mens malingen tørrer. Dinero gør det simpelt at bogføre og holde styr på regnskabet, så du hurtigt kan få lagt næste lag maling.

Malermester, men ikke mester til regnskab?

Frygt ej. Dinero gør det let for dig at holde hånd i hanke med dit regnskab. Med Dinero kan du let uploade bilag, sende tilbud og fakturaer, og Dinero hjælper dig også med at holde styr på din momsafregning og meget andet.

Få adgang til hele fakturerings-paletten

Som maler bruger du formentligt det meste af din tid ude hos dine kunder eller på farten. Derfor har vi gjort det nemt at sende fakturaer på telefonen, når det passer dig bedst. Vi har også automatiseret flere ting, så du ikke skal bruge tid på tidstunge, manuelle processer.

Support året rundt

Skulle du blive i tvivl om, hvordan du bogfører købet af nye pensler eller laver en bankafstemning – så sidder vores dygtige supportere klar til at hjælpe dig i mål med dine udfordringer 8-23 hver dag året rundt.

Godkendt af Erhvervsstyrelsen

Med den nye bogføringslov skal bilag og arbejdsgange være digitale. Det betyder blandt andet, at alt skal registreres og opbevares digitalt i et certificeret og godkendt regnskabsprogram. Der skal også løbende tages sikkerhedskopier af alt regnskabsmateriale og meget andet for at leve op til kravene i den nye bogføringslov.

Dinero er et godkendt og certificeret regnskabsprogram (registreringsnummer: fob165082), så du kan trygt bruge Dinero til regnskab og bogføring.

0

Aktive virksomheder

0

Sendte fakturaer

0

Brugere online nu

Mindre tid på at føre regnskab – mere tid til at føre penslen

Dinero er et regnskabsprogram til malere, som gør det nemt at holde overblik over økonomien i din virksomhed.

Som maler er du helt sikkert verdensmester til at lave skarpe kanter, men ikke nødvendigvis verdensmester i at få regnskabet til at matche. Med Dinero får du et regnskabsprogram, som gør det let at føre regnskab, selvom du ikke har styr på bogføringsreglerne.

Brug derfor mindre tid på regnskab og mere tid på det, du brænder for – prøv Dinero i dag og oplev, hvordan Dinero gør dit liv som virksomhedsejer lettere. 

Gør maler-livet lettere med vores integrationer

Dinero snakker sammen med en masse andre programmer, så du fx automatisk kan få ført diverse tal over i dit regnskab.

Vi har blandt andet integrationen Anmeld Håndværker, som sørger for, at dine kunder automatisk får tilsendt en anmodning om at anmelde dig, efter du har sendt en faktura. Det giver dig mulighed for at få god omtale og potentielt blive set af nye kunder. 

Når du sender en faktura, sikrer vores integration til MobilePay, at du kan give dine kunder mulighed for nemt og hurtigt at overføre penge ved bare at swipe – ligesom når du skal sende penge til venner. Det vil betyder, at du typisk får betalingen hurtigere, samtidigt med at det sikrer en god kundeoplevelse – så det er jo en win-win-situation. 

Hvis du har ansatte, vil du helt sikkert også synes, at det er et kæmpe win at benytte et af de lønsystemer, som Dinero samarbejder med. Så slipper du for at skulle indtaste lønoplysninger i både dit lønsystem og dit regnskabsprogram.

Det betyder, at du kun skal indtaste informationerne i din lønadministration og trykke på “Overfør data til Dinero”. Systemet sørger for den rigtige bogføring. 

Prøv Dinero i dag

Opret en konto i dag, og opdag, hvordan Dinero gør livet lettere for dig. Med Dinero Starter får du et gratis regnskabsprogram. Med Dinero Pro får du dog adgang til alle funktioner i Dinero, fx vores 180+ integrationer.

Oftest stillede spørgsmål

Det bedste regnskabsprogram til malere skal kunne benyttes uden et kendskab til de mange regnskabs- og bogføringsregler.

Som maler er du formentligt ofte på farten og ude hos kunder, hvorfor du skal kunne klare din bogføring og fakturering nemt og hurtigt. Det bedste regnskabsprogram til dig, som maler, skal selvfølgelig give dig det fulde økonomiske overblik – uanset hvor du befinder dig.

Dinero Starter er gratis – og du får alt, du skal bruge for at holde styr på regnskabet fx ubegrænsede posteringer, momsafregning og en praktisk mobil-app. Med Dinero Starter kan du klare din bogføring og dit regnskab uden omkostninger.

Hvis du vil have endnu flere fede funktioner, kan du vælge Dinero Pro, som koster et mindre beløb hver måned. Beløbet tjener sig hurtigt ind igen, da det sparer dig for mange timer, du i stedet kan bruge på at udvikle forretningen eller besøge endnu flere kunder.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram