Spring til indholdet

Integration til
MobilePay Invoice

Gør det nemt og hurtigt for dine kunder at betale dine fakturaer – lad dem betale med MobilePay.

Giv dine kunder mulighed for at betale dine fakturaer med MobilePay Invoice. Det sikrer nem og hurtig betaling for dem – plus automatisk bogføring og super overblik for dig.

Hvad er MobilePay Invoice?

MobilePay kender vi vist alle sammen 🙂 MobilePay Invoice får du til gengæld en forklaring på her:

Integrationen er en videreudviklet MobilePay-løsning til virksomheder. Bruger du MobilePay Invoice, kan dine kunder let og elegant betale fakturaen fra dig – og så sker bogføringen i samme ombæring automatisk, så du slipper for bøvl og manuelt arbejde.

Du skal fremover betale en fast pris på 1,5% for din faktura i alt – hverken mere eller mindre og altså uden ekstra omkostninger til MobilePay. Vælger du MobilePay Invoice gennem Dinero, slipper du desuden for det normale oprettelsesgebyr på 999 kr. og et månedligt faktureringsgebyr på 29 kr. Du opretter din MobilePay Invoice-bruger her.

Sådan fungerer MobilePay Invoice-integrationen:

Med MobilePay-integrationen kan dine kunder betale dine fakturaer med et enkelt swipe på deres telefon. Integrationen er altså en ekstra betalingsmulighed for dine kunder, og så er den med til at sikre dig dine pengene hurtigere – igen: Samtidigt med, at du får klaret bogføringen.

Nedenfor får du lidt ekstra information om integrationen:

  • Hver faktura må maksimalt have en værdi på 15.000 kroner inkl. moms.
  • Fakturaen skal være i danske kroner.
  • Du skal have MobilePay Invoice for at modtage betaling på MobilePay – klik her for at oprette dig. Dine kunder behøver naturligvis ikke være tilmeldt.
  • MobilePay-integrationen er til alle Dinero-brugere – også dem, der bruger Dineros gratis version.
  • Du kan selv vælge, på hvilke fakturaer muligheden skal være. Du slår en til/fra inde på fakturaen under Indstillinger.
  • MobilePay-integrationern koster dig fast 1,5% af din faktura inkl. moms. Der er altså ingen ekstraudgifter til hverken MobilePay eller Dinero.

Opsætning af MobilePay-integrationen i Dinero:

Integrationen sætter du op i Dinero under Integrationer.

Her vælger du Installer

Vælg:

1) Hvilken bankkonto MobilePay udbetaler dine penge til.

2) At vi må sende dit CVR-nummer til MobilePay med henblik på lettere onboarding. Vi sender dit CVR-nummer til MobilePay for at tjekke, om du har MobilePay Invoice i forvejen.

Du viderestilles nu til MobilePay, hvor du skal logge ind og bekræfte, at du giver Dinero tilladelse til at integrere MobilePay i dit regnskab. Transaction Reporting er en status på den enkelte transaktion og hvornår den er overført til din bank. Den bruger vi til automatisk at bogføre dine indbetalinger fra MobilePay.

Priser og support:

Vores integration til MobilePay koster fast 1,5% af din faktura – både for de, der har Dinero Pro, og de, der har Dinero Starter. Ved at integrere gennem os her i Dinero, sparer du samtidigt det sædvanlige oprettelsesgebyr på 999 kr.

Har du spørgsmål til integrationen, er du mere end velkommen til at tage fat i os her hos Dinero. Vi er klar på vores chat (nederst i højre hjørne), der har åbent fra kl. 8-23 alle ugens dage. Udenfor åbningstiden kan du fange os på support@dinero.dk.

Ved spørgsmål til MobilePay løsningen skal du have fat i MobilePay.

Vil du læse endnu mere om integrationen – fx hvordan det ser ud hos kunden, og hvordan du bogfører indbetaling fra MobilePay? Så se mere i denne guide.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?