Spring til indholdet

MobilePay MyShop

Baseret på 6 anmeldelser

tilbage til oversigten

Hvad er MobilePay MyShop?

Vi behøver vist ikke brug meget tekst på at forklare, hvad MobilePay MyShop er – det kender vi vist alle sammen 🙂

MobilePay MyShop er til gengæld deres løsning til virksomheder. Du betaler et oprettelsesgebyr hos MobilePay samt et gebyr for hver gang, du har en transaktion. Gebyret udgør max. 0,75 kroner, og er afhængig af, hvor mange transaktioner du årligt har via MobilePay. Den fulde prisliste kan du se her.

Du opretter dig en MobilePay MyShop bruger her.

Sådan fungerer MobilePay MyShop integrationen

Med MobilePay MyShop integrationen kan dine kunder betale dine fakturaer med et enkelt swipe på deres telefon. Integrationen er altså en ekstra betalingsmulighed for dine kunder, og er med til at sikre dig dine pengene hurtige.

Nedenfor et par hurtige informationer om integrationen:

  • Hver enkelt faktura må maksimalt have en værdi på 10.000 kroner inkl. moms.
  • Fakturaen skal være i danske kroner.
  • Du skal have MobilePay MyShop for at modtage betaling på MobilePay – klik her for at oprette dig. Dine kunder skal naturligvis ikke være tilmeldt MobilePay MyShop.
  • Du skal bruge det 5 eller 6-cifrede nummer, du har fået tildelt af MobilePay – ellers fungerer det ikke.
  • MobilePay-integrationen er til alle Dinero-brugere – også dem, der bruger den gratis version.
  • Mobilepay tager et transaktionsgebyr, der afhænger af, hvor mange transaktioner du har på et år. Det bliver billigere jo flere transaktioner du har – se priserne her.

Opsætning af MobilePay MyShop integrationen i Dinero

Integrationen sætter du op i Dinero ved at klikke på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) -> Add-ons & Integrationer.

Her skal du nu indsætte dit 5 eller 6-cifrede MyShop nummer og klikke på “Start MobilePay-integration”. Nu kan dine kunder betale dine fakturer med MobilePay.

MobilePay integration til Dinero

Priser og support

Vores integration til Mobilepay MyShop er gratis – både for Dinero Pro’er og Dinero Startere.

Det er gratis at oprette en MyShop konto, hvis du er kunde i Danske Bank. Er du ikke koster det et oprettelsesgebyr på 999 kr. Læs mere her.

Har du spørgsmål til integrationen er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi er klar på vores chat (nederst i højre hjørne), der har åbent fra 9 – 22 alle ugens 7 dage. Udenfor åbningstiden kan du fange os på [email protected]

Ved spørgsmål til MobilePay MyShop løsningen skal du have fat i MobilePay.

Vil du gerne læse endnu mere om integrationen – fx hvordan det ser ud hos kunden, og hvordan du bogfører indbetaling fra MobilePay? Se mere i denne guide.

Så mange har tilmeldt sig

0

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?