Mileage Book

Overfør ved afslutning dit kørselsregnskab, med bare ét enkelt klik, og slip for manuel indtastning.

Mileage Book logo med pin

Support af integration

support@mileagebook.com

25% rabat på det første år

Mileage Book – Automatisk kørselsregnskab

Mileage Book er Danmarks foretrukne digitale kørebog med over 50.000 brugere.
Mange enkeltbrugere og virksomheder i alle størrelser fordelt på forskellige brancher, benytter sig af Mileage Book’s digitale kørebog til håndtering af deres kørselsregnskab.

Det hele starter med Mileage Book app’en, hvor du via GPS’en i din telefon registrerer dine ture automatisk. Efterfølgende kan det sendes til godkendelse, hvor kørselsregnskabet nemt og hurtigt kan godkendes af godkenderen. Derefter sendes det videre til bogholderen, der indberetter kørselsregnskabet til løn. Det sparer alle i processen for tid, manuelle fejl, og kørselsregnskabet lever ligeledes automatisk op til SKAT’s krav. 

Du får tilmed adgang til din konto via Mileagebook.dk, hvor du får et overblik over kørselsrutiner og kan sende dit kørselsregnskab direkte til Dinero. På den måde er et automatisk kørselsregnskab fra Mileage Book både effektivt, nemt, og 100% digitalt. 

Fuldautomatisk kørselsregnskab

Med Mileage Books PREMIUM abonnement gør du kørselsregnskabet fuldautomatisk. Via en simpel montering af en GPS tracker sørger Mileage Book for at samle dine ture op. Du kan opsætte en tidsplan, så turene inden for din primære arbejdstid bliver registreret. Når dagen er omme, mangler du kun at tilføje et formål til turene og sende dem til Dinero.  

Hvorfor have en digital kørebog i virksomheden?

Digitalisering af processen kan hjælpe din virksomhed af med de hidtidige manuelle procedurer omkring kørselsregnskabet. Mileage Book kan hjælpe virksomheden af med snyd med kilometerregnskabet. Den automatiske kørebog sikrer, som sagt Skattestyrelsens krav til kørselsregnskab, men kan tilmed automatisk håndtere Skattestyrelsens 60-dages-regel. Effektiv registrering af kørte kilometer, et dynamisk godkendelses-workflow og simpel lønindberetning, er ligeledes med til at give værdi for virksomheden, hvor flere led i virksomheden sparer tid og bruger tiden mere effektivt. 

Forskellige fordele for:

Medarbejder:

  • Præcis og automatisk registrering af dine ture 
  • Korrekt udbetaling af kørselsgodtgørelse
  • Spildtiden på kørselsregistrering mindskes markant.

Godkender:

  • Digitalt godkendelsesworkflow 
  • Langt hurtigere godkendelse af medarbejdernes kørselsregnskab 
  • Kontrol af korrekt kørselsregistrering.

Bogholder:

  • Simpel håndtering af kørselsregnskabet 
  • SKAT’s krav er automatisk opfyldt  
  • Indberetningen til løn er enkel og nem.

Integrationen til Dinero

Når du afslutter et kørselsregnskab, kan Mileage Book – Dinero integrationen overføre det med et enkelt klik enten fra Mileage Book app’en eller Mileage Books website. Derefter skal du blot trykke ”Bogfør” i Dineros kassekladde. På den måde sikrer du, at udgiften til kørsel overføres korrekt, og du slipper dermed fuldstændig for manuelle indtastninger. 


Mileage Book kan bl.a. bruges af Freelancere og Fotografer

Support af integration

support@mileagebook.com

Anmeldelser

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram