Spring til indholdet

regnskabsprogrammet til fotografer

Dineros regnskabsprogram holder styr på dine indtægter og udgifter, så du kan holde fokus på de flotte billeder.

Fotografer

hurtig fakturering på farten

Få styr på papirarbejdet hurtigere, end du kan trykke på udløserknappen, eller lad Dineros bogføringsassisten guide dig til korrekt bogføring. Er du lost – så husk, at supporten sidder klar fra kl. 8-23. Hver dag!

Scan bilag

slut med mistede kvitteringer

Er tid en mangelvare, og vil du hellere tage en masse fede billeder end holde styr på krøllede kvitteringer? Med Dineros app kan du tage billeder af dine kvitteringer, så de automatisk bliver uploadet til regnskabet.

Rat med kørselsregnskab

Et hav af integrationer

Dineros integrationer er med til at gøre dit liv som fotograf lidt nemmere – og regnskabslivet lidt mere simpelt. Du kan blandt andet få en integration til at holde styr på kørselsregnskab, når du er ude for at tage billeder.

Hold fokus på de flotte billeder

Fotografer har mange kunder og er ofte på farten – derfor har du sikkert ikke altid tid til at sidde ved skrivebordet for at fakturere og holde styr på bilag. Dinero er regnskabsprogrammet, der hjælper fotografer med ikke at blive blændede af bogføring. Vi har styr på dine indtægter og udgifter, så du kan fokusere på at tage de perfekte billeder.

Gør det nemt at være fotograf – brug vores integrationer

Med i pakken har vi en masse integrationer til andre virksomheder, som er med til at gøre regnskabslivet lidt mere simpelt. Integrationen Mileage Book er et godt eksempel, da integrationen som holder styr på dit kørselsregnskab, som automatisk bliver bogført i Dinero. Køreture registreres via en GPS fra Mileage Book, og du skal bare skrive, hvad formålet med din tur var – så sørger integrationen for, at dit kørselsregnskabet lever op til SKAT’s krav.

En anden værdifuld funktion er vores samarbejde med MobilePay. Med MobilePay-logo på din faktura kan din kunde swipe og overføre penge til dig med det samme. Det bliver ganske enkelt ikke lettere at være fotograf udenfor kontoret.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret din fotograf-virksomhed hos Dinero i dag og gør din tid med bogholderi, regnskab og bilag både kortere og nemmere.

Du kan vælge en gratis version, Dinero Starter, eller Dinero Pro, hvor du får en masse ekstrafunktioner, som gør bogføringen endnu nemmere. 
Læs mere om forskellen på versionerne her.

Er du i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig? Så kontakt vores support for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis – udfyld denne kontaktformular, så kontakter vi dig for en snak om, hvordan vi bedst flytter dig til Dinero.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?