Skift regnskabsprogram til Dinero - vi flytter dit regnskab HELT GRATIS - Læs mere her
X

Opret gratis konto

Tilmeldte virksomheder: Sendte fakturaer: Online lige nu:

Regnskabsprogram til fotografer

Fotografer har mange kunder og er ofte på farten, når der skal fotograferes. Der er derfor ikke tid til at sidde ved skrivebordet for at fakturere og holde styr på sine bilag. Dinero er et regnskabsprogram, der hjælper fotografer med ikke at blive blændet af bogføringen. Vi har styr på dine indtægter og udgifter, så du kan fokusere på at få taget de perfekte billeder.

Slut med mistede kvitteringer og hurtig fakturering på farten

Dinero er lavet til dig, hvor tid er en mangelvare, og som hellere vil tage en masse fede billeder end holde styr på dine krøllede kvitteringer mellem dine linser og filter. Med vores app til iPhone og Android kan du tage billeder, lige så nemt som med dit eget kamera, af dine kvitteringer, hvorefter de bliver uploadet automatisk til dit regnskab.

Når du er på farten, kan du på stedet lave og sende din faktura til kunden. Det er lige så nemt som at trykke på udløserknappen. Du kan altså sende fakturaen, mens du står med med din kunde, så du præcis ved, hvor lang tid og hvilke services, du har brugt, så intet bliver glemt på hjemturen. Derudover kan du modtage betaling via MobilePay med det samme.

Dinero hjælper dig med at huske og holde styr på dine fakturaer og bilag, så du kan fokusere på dine kunder i stedet.

God dybeskarphed på vores integrationer

Dinero har en masse integrationer med andre virksomheder. Disse integrationer er med til at gøre fotografens liv lidt nemmere og med til at gøre det lidt mere overskueligt og meget mere simpelt at lave dit regnskab.

Der er integrationer til næsten alt, så når du er ude for at tage billeder, kan du med Mileage Book holde styr på dit kørselsregnskab, som automatisk bliver bogført i Dinero. Dine køreture registreres via en GPS fra Mileage Book, så du ikke skal tænke over, hvad din rækkevidde var. Du angiver, hvad formålet med din tur var, og du kan slappe af og ikke bekymre dig om, hvorvidt kørselsregnskabet lever op til SKAT’s krav.

En anden fantastisk integration er, at du kan modtage dine betalinger via MobilePay. Med MobilePay-logo på din faktura, kan din kunde swipe og overføre pengene til dig med det samme. Det bliver ganske enkelt ikke lettere at være fotograf udenfor kontoret.

Få Dinero og brug tiden fornuftigt

Opret din virksomhed hos Dinero i dag og gør din tid med bogholderi, regnskab, bilag både kortere og nemmere. Du får mere tid til at servicere dine kunder, som skal have taget en masse fede billeder.
Med Dinero kan du vælge en gratis version (Dinero Starter) eller Dinero Pro, hvor du får en masse seje ekstrafunktioner, som gør bogføringen endnu nemmere. Du kan læse mere om forskellen på de to her.

Hvis du er i tvivl, om vi er det rigtige regnskabsmatch for dig, kan du udfylde denne kontaktformular, så kontakter vi dig og hører om, hvad du har brug for, og vi fortæller, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi flytter dit regnskab helt gratis til Dinero.

Har du problemer eller spørgsmål til din bogføring, har vores bogholderhjælp åbent alle 365 dage om året fra kl. 9 til 22.

Gør som andre virksomheder!

Få en Dinero konto og få styr på dit regnskab - det er helt gratis og uden binding