Stripe

Mindre indtastningsarbejde – få automatisk bogføring af betalinger, udbetalinger og gebyrer i Dinero.

Stripe webshop

Hvis du har en Stripe webshop, kan du nu nemt integrere den med dit Dinero-regnskab. Nedenfor kan du læse mere om Stripe – herunder fordele og ulemper samt hvilke muligheder, du har for at integrere din Stripe-webshop med Dinero.
Integrationen kræver en af nedenstående udbydere, som kan koste penge.

Hvad er Stripe?

Stripe er en betalingsløsning, hvis software giver dig muligheden for at kunne modtage betalinger via. kredit- og betalingskort i din webshop.

Betalingsplatformen kan understøtte online såvel som fysiske betalinger, og både abonnementer og opkrævninger kan klares med enkelte fakturaer eller sættes op til at køre automatisk.

API og Dashboard viser real-time informationen om opkrævning, gebyr, refundering samt overførsler, og i platformen får du mange muligheder for at følge udviklingen; herunder omsætning, KPI’er m.m.

API og Dashboard viser information om opkrævninger, gebyrer, refunderinger og overførsler, i real-tid.
I deres platform er der generelt mange muligheder for at følge med i udvikling, KPI’er, omsætning og meget mere, så du løbende kan følge med i din webshops udvikling.

Sådan opretter du dig:

1. Gå til Stripes hjemmeside ved at trykke her.

2. Tryk på “START NOW” – den grønne boks.

Star din Stripe integration

3. Registrér dig med nedenstående oplysninger.

Stripe

Hvad koster det?

Det koster et fast gebyr og procentdel for hver gang, du accepterer en kredit- eller debitbetaling. Prisen er det samme for alle kort, herunder eksempelvis Visa, Mastercard og American Express.

Priserne er som følger:

– For europæiske kort: 1,5% + 1,80 kr.
– For ikke-europæiske kort: 2,9% + 1,80 kr.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram