Dinero-supporter lander job hos Deloitte

Efter en studietid bag chatten i Dinero har supporteren Thomas landet et ambitiøst job hos Deloitte – et job, han blandt andet blev rustet til gennem sin erfaring med bogholder-support for landets små- og mellemstore virksomheder.


–Jeg startede i Dinero, fordi min kammerat fortalte om et velfungerende arbejdsmiljø – ikke fordi, jeg havde en interesse i regnskab, lyder det fra Thomas, der netop har forladt kollegerne i Supporten for at prøve kræfter med en graduate-stilling som revisor hos the big guys i revisionshuset Deloitte.

Stillingen er en af dem, som mange cand. merc. aud.’er stiler efter, og til trods for, at den ikke lå lige til for med Thomas’ bachelor i europæisk business, lykkedes det ham – ikke mindst fordi han kunne vise et solidt kendskab til regnskabsverdenens verdenshjørner.   

Vi har været ude at spise, afsted med Goboats, i Escape Room, overnattet på Hotel Marienlyst for at nævne et par arrangementer. Men mine fedeste minder har faktisk været på kontoret! Alle er bundhamrende seriøse omkring vores produkt. Man gør en forskel overfor brugerne!

Løn for at gå til regnskabseksamen

Regnskab kan man ikke bare læse sig til – man er nødt til at rode med det. Når man fx får en god forståelse af debet, kredit og de tonsvis af andre bogføringsregler, er den teoretiske del på studiet nem at ræsonnere sig frem til. Gennem mine timer i supporten har jeg læst op til mine regnskabseksaminer. Man kan vel næsten sige, at Dinero har betalt løn til mig for at gå i skole, lyder det fra Thomas, der oplevede, at den store – og konkrete – erhvervserfaring var en en god adgangsbillet.

– Og så var min chef Camilla, der tidligere har arbejdet i Deloitte, uundværlig i ansøgningsprocessen. På ingen tid stod jeg med en anbefaling, som var guld værd imod de ellers skrappe krav, som de store revisionshuse har.

Thomas Kullenberg siger farvel
  • Thomas Kullenberg
  • 23 år gammel
  • Dinero-supporter gennem 1,5 år
  • Fra 1/11 graduate-student som revisor i Top Tier-afdelingen i Deloitte
  • Færdiggør snart bacheloren HA EB på CBS og starter på cand.merc.aud.-studiet sideløbende med en fuldtidsstilling i Deloitte.

Studieretning og drømmen om det store udland

Og selvom tiden i Dinero har sunget på sidste vers, tager Thomas indtil flere minder med i bagagen. Kigger man fx på Thomas’ studieretning, lægger den ikke naturligt op til hverken cand.merc.aud.-studie og job. Men relativt tidligt fik han tilpasset sin bachelor, så han kan optages på cand. Merc. Aud.-uddannelsen til sommer:

– Studiejobbet i Dinero spærrede mine øjne op for, at regnskab faktisk er yderst spændende, og at det er den vej, jeg vil gå, lyder det fra Thomas, der efter kandidaten drømmer om titlen som statsautoriseret revisor i det store udland.

Bajere og bundhamrende seriøs arbejdsmoral

Spurgt til, hvad han kommer til at savne mest ved Dinero, er Thomas ligeledes klar i spyttet: Samspillet mellem fedt arbejdsmiljø og muligheden for at tilegne sig faglige kompetencer.

– Vi har været ude at spise, afsted med Goboats, i Escape Room, overnattet på Hotel Marienlyst for at nævne et par arrangementer. Her er højt til loftet, gratis sodavand (og bajere!), musik og bordfodboldskampe, siger han og tilføjer:

– Men mine fedeste minder har faktisk været på kontoret! Alle er bundhamrende seriøse omkring vores produkt. Man gør en forskel overfor brugerne, som fx sveder over deres deadlines – og man føler sig værdsat af både dem og af ledelsen. Det har været den bedst tænkelige arbejdsplads for mig sideløbende med min bachelor.

Vil du med på Dinero-holdet? Tjek vores ledige stillinger under dinero.dk/jobs 🎯

Louisa Henchel Vinther
Louisa H. Vinther Dinero
Louisa er Dineros Communications Manager. Her arbejder hun hver dag med at lave kampagner, tænke i brugeroplevelser og udtænke indhold, der gør regnskabslivet som iværksætter bare en tand lettere.

Skriv en kommentar

0 kommentarer

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram