Ny app på trapperne!


Så er ventetiden snart ovre, da vi er ved lægge sidste hånd på den nye app (2.0). Du vil kunne downloade den i App Store inden for de næste 14 dage og til Android i løbet af oktober  (du kan godt glæde dig).

Version 2.0 kort fortalt

Den første version, som er lige på trapperne, er en opstramning af den nuværende version. Eller sådan vil det i hvert fald føles for dig. Men i virkeligheden er det en helt ny app, hvor alt koden er skrevet fra bunden af. Designet er også ændret og så har vi tilføjet nogle nye nyttige funktioner:

Kun én købsknap

På den nuværende app skal du vælge mellem “Kontantkøb” og “Faktura fra leverandør”. Det bliver nu erstattet, af én knap der blot hedder “Tag billede”. Mange var i tvivl om hvilken knap man skulle trykke på og det er nu slut.

Det betyder også at vi laver flowet i selve Dinero om, så det også her bliver endnu lettere at bogføre, men mere om det senere.

Vi elsker bare når vi får gjort tingene mere enkelt på baggrund af den feedback vi får fra dig 🙂

Automatisk billedgenkendelse

En anden super blæret feature i den nye app, er automatisk billedegenkendelse. Dvs. at når du tager et billede, så finder app’en automatisk kanterne på billede, retter det op og cropper det til. Det foregår super hurtigt og sikrer dig meget bedre kvalitet billeder.

Starten på noget stort

Denne version er startskuddet på noget rigtig stort. Vi har valgt at investere massivt i vores app, og det vil resultere i, at du senere på året kan bogføre dit køb, oprette og sende fakturaer/tilbud, oprette kontakter m.m. direkte fra app’en. Så spændt sikkerhedsselen, det bliver vildt! 😉

Hvad med Android versionen?

Bare rolig, den er vi også i fuld sving med og den få præcis de samme funktionerne som iPhone app’ en. Android versionen vil blive lanceret i løbet af oktober.

Lille teaser

Vi vil ikke snyde dig for en lille teaser. Så her har du et par skærmbilleder, så du kan se hvad du har at glæde dig til.

David Andersen
David Andersen Dinero
David er medstifter og produktchef i Dinero. Han har været med på hele rejsen, har det forkromede overblik over Dineros mange funktioner og fifler med, hvordan vi fortsat sikrer alle vores brugere de smarteste løsninger.

Skriv en kommentar

16 kommentarer

 1. Så kom den nye versiontil android. Desværre er login så ustabil på min samsung s7 at også denne version er ubrugelig. Øv.

 2. Hej Patrick

  Vi arbejder på højtryk for at få de sidste detaljer på plads. 🙂 Jeg håber stadigvæk at vi kan få den på Play i år, og ellers bliver det i hvert fald i starten af januar.

  Godt nytår!

  Dbh. David

 3. Så er vi snart i slutningen af december.. hvordan går det med android appen? 🙂

 4. Hej Godt initiativ med en forbedret app, jeg kan dog ikke finde Android versionen, det er stadig den gamle der er at finde på Play ? Mvh Jes

 5. Så er der kommet mulighed for at vælge billeder fra “fotorullen” og om 14 dage kommer der en ny version der kan lidt mere.

  De bedste hilsner

  Martin

 6. Så pt understøttes ikke drag and drop direkte af PDF/mails med PDF vedhæftet som bilag, sådan at PDF’en oprettes/vedhæftes som bilag?

 7. Jeg synes det er en fejl at når man sender en faktura og kunden trykker print kommer brevhovedet med, det kommer først med hvis de downloader pdf.

 8. Især fakturas fra andre dinero brugere ville være fedt at få ind – så skal pdf ikke både down og igen uploades.

 9. Det med faktura på mail kører da allerede opret en mappe til dine fakturaer træk dem derover fra mailen og hent dem så altid fra samme mappe i dinero men klart direkte fra mail til dinero kunne være fedt

 10. Hejsa

  Det kunne være rart at have modul man vil kunne lave faktura med via app. Ligesom e-conomic.

 11. Hej Michael

  Mulighed for at maile en fil ind til din Dinero konto er ikke en del af app’en. Men det er bestemt en rigtig god idé og noget af det vi vil tilføje til Dinero på sigt.

 12. Det må man håbe at der er nogen der laver en integration til når de udvider API’et… Det kunne være rart at kunne videresende en email og så den automatisk bliver lagt ind i Dinero…

 13. Hej -hva med at tilføje opload fra Fotos (iPhone)f.eks screenshot af faktura eller opload af pdf fra f.eks mail. F.eks. modtager jeg faktura på mail fra trælasten !, derefter skal jeg udskrive og herefter tage billede af fakturaen i appen, det ville lette processen og spare papir og blæk, hvis fakturaen/pdf enten kan eksporteres direkte til enten appen eller selve regnskabet.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram