Har du brug for en gratis fakturaservice?

Et gratis faktura program til små virksomheder, hvor alle regler overholdes. Du kan sende første faktura på 2 minutter, og der er ingen begrænsninger på antal.

Fakturaservice uden begrænsninger
og endnu flere funktioner

Gratis fakturaprogram med ubegrænsede muligheder

  • Ubegrænsede salgsfakturaer
  • Ubegrænsede posteringer
  • Ubegrænsede kontakter

Så nemt er det

  • Lige så mange fakturaer og posteringer, du har lyst til

  • Lad kunder betale fakturaer med kort og MobilePay – få dine penge hurtigt.

  • Send fakturaer fra din mobil med appen – fakturaservice på farten


Nem fakturering med vores gratis fakturaprogram

Send fakturaer på farten

Med vores fakturaservice er det nemmere og hurtigere at sende dine fakturaer. Så kan du bruge mere tid på din virksomhed og mindre tid på fakturering. Med Dineros app kan du sende din faktura direkte fra mobilen, mens du er på farten, så du nemt og hurtigt kan fakturere dine kunder, mens det er friskt i hukommelsen.

Du kan få dit eget logo på dine salgsfakturaer og sætte dit eget præg på fakturaerne.
Vælger du i stedet Dinero Pro i vores fakturaprogram, eller opgraderer du senere, får du adgang til endnu flere design og skabeloner til dine fakturaer, så de kan blive helt unikke for dig.

Nem betaling for dine kunder

Dinero gør det nemt for dine kunder at betale dine fakturaer, med fx kortbetaling eller via MobilePay. Dermed får du hurtigere dine penge, og gør det samtidig nemt for dine kunder, at betale dig.

Betaling af din faktura med kort og Mobilepay
Lad dine kunder betale fakturaer med betalingskort og MobilePay. Denne fakturaservice letter arbejdet for dine kunder, og du får dine penge hurtigere hjem. Det er win-win for alle parter.

Abonnementsbetaling på dine fakturaer
Sæt din fakturering på autopilot og gør livet endnu nemmere for dig selv. Du slipper for at opkræve dine faste kunder igen og igen.

Betaler dine kunder ikke?
Frygt ej. Med Dinero Pro kan du sende rykkere med et enkelt klik. Spar tid og kræfter i rykkerprocessen. I vores fakturaprogram er det nemt for dig at rykke dine kunder for manglende betaling. Vores rykkermodul gør det nemt og hurtigt at få dine penge hjem, så du kan holde fokus på din kerneforretning.

Nem håndtering af bilag

Ret og slet bilag
Er du kommet til at lave en fejl i et bilag? Uanset om du er Starter eller bruger Dinero Pro, kan du rette og slette dine bilag nemt og hurtigt.

Ingen bilags- eller posteringsbegrænsninger
Vi nævnte det tidligere, men da vi er nogle af de eneste på markedet, der tilbyder dette, fortjener det at blive nævnt én gang til: Med Dineros fakturaservice får du et ubegrænset antal posteringer, så du ikke oplever begrænsninger for at komme godt i gang.

Automatisk bogføring af købsbilag
Med vores digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd, kan du selv lave dit eget regnskab. Den hjælper dig med at bogføre på den korrekte konto, så du får de rigtige fradrag. Dinero Crowd er en funktion for Pro-brugere af vores fakturaservice.

Fakturaservice med support

Meget mere end bare fakturaservice

I Dinero får du meget mere end et fakturaprogram gratis – uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side, og få svar på alle dine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram