Fakturaservice - Gratis fakturaprogram til oprettelse af e-faktura

Et gratis faktura program til små virksomheder, hvor alle regler overholdes. Du kan sende første faktura på to minutter, og der er ingen begrænsninger på antal.

Uden begrænsninger
og endnu flere funktioner

Gratis fakturaprogram med ubegrænsede muligheder. Rammer du en omsætning på 100.000 kr. over et år, skal du opgradere til Starter+ eller Pro for at fortsætte med at sende fakturaer.

  • Ubegrænsede salgsfakturaer
  • Ubegrænsede posteringer
  • Ubegrænsede kontakter

Så nemt er det

  • Lige så mange fakturaer og posteringer, du har lyst til

  • Lad kunder betale fakturaer med MobilePay – få dine penge hurtigt.

  • Send fakturaer fra din mobil med appen – fakturaservice på farten

Dinero Starter har en omsætningsgrænse på 100.000 kr. Hvis du omsætter for mere over en periode på et løbende år, skal du vælge Starter+ eller Pro for fortsat at kunne sende fakturaer.

Hvad er en faktura?

En faktura er et dokument, som også kaldes for en regning. Det anvendes af virksomheder, når de har solgt en vare eller en ydelse, og bruges til at opkræve penge fra køber. En faktura anvendes som dokumentation i både sælger og købers regnskab.

Der er en række krav til, hvilke oplysninger en faktura skal indeholde. Det kan fx være oplysninger som CVR-nummer, prisen og momsbeløbet.

Vi holder styr på reglerne for fakturering for dig

Det er vigtigt, du er opmærksom på reglerne for fakturering, når du sender – og modtager – fakturaer. Bruger du vores fakturaservice behøver du dog ikke tænke på regler og love, da dine fakturaer med Dinero altid opfylder alle regler.

Alle lovpligtige oplysninger er nemlig automatisk med, når du laver en faktura. På den måde skal du kun fokusere på at lave et godt stykke arbejde – faktura og regler har vi klaret for dig – uanset om du har Starter, Starter+ eller Pro.


Nem fakturering med vores gratis fakturaprogram

Send fakturaer på farten

Med vores fakturaservice er det nemmere og hurtigere at sende dine fakturaer. Så kan du bruge mere tid på din virksomhed og mindre tid på fakturering. Med Dineros app kan du sende din faktura direkte fra mobilen, mens du er på farten, så du nemt og hurtigt kan fakturere dine kunder, mens det er friskt i hukommelsen.

Du kan få dit eget logo på dine salgsfakturaer og sætte dit eget præg på fakturaerne.
Vælger du Dinero Pro i vores fakturaprogram, eller opgraderer du fra Starter eller Starter+ senere, får du adgang til endnu flere design og skabeloner til dine fakturaer, så de kan blive helt unikke for dig.

Nem betaling for dine kunder

Dinero gør det nemt for dine kunder at betale dine fakturaer – fx med MobilePay. Dermed får du hurtigere dine penge og gør det samtidig nemt for dine kunder at betale dig.

Betaling af din faktura med Mobilepay
Lad dine kunder betale fakturaer med MobilePay. Denne fakturaservice letter arbejdet for dine kunder, og du får dine penge hurtigere hjem. Det er win-win for alle parter.

Abonnementsbetaling på dine fakturaer
Sæt din fakturering på autopilot og gør livet endnu nemmere for dig selv med abonnementsfakturering. Du slipper for at opkræve dine faste kunder igen og igen.

Betaler dine kunder ikke?
Frygt ej. Med Dinero Pro kan du sende rykkere med et enkelt klik. Spar tid og kræfter i rykkerprocessen. I vores fakturaprogram er det nemt for dig at rykke dine kunder for manglende betaling. Vores rykkermodul gør det nemt og hurtigt at få dine penge hjem, så du kan holde fokus på din kerneforretning.

Nem håndtering af bilag

Ret og slet bilag
Er du kommet til at lave en fejl i et bilag? Uanset om du er Starter-, Starter+- eller Pro-bruger, kan du rette og slette dine bilag nemt og hurtigt.

Ingen bilags- eller posteringsbegrænsninger
Vi nævnte det tidligere, men da vi er nogle af de eneste på markedet, der tilbyder dette, fortjener det at blive nævnt én gang til: Med Dineros fakturaservice får du et ubegrænset antal posteringer, så du ikke oplever begrænsninger for at komme godt i gang.

Automatisk bogføring af købsbilag
Med vores digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd, kan du selv lave dit eget regnskab. Den hjælper dig med at bogføre på den korrekte konto, så du får de rigtige fradrag. Dinero Crowd er en funktion for Pro-brugere af vores fakturaservice.

Fakturaservice med support

Hold nemt styr på kunder og produkter

Med Dineros fakturaprogram bliver det nemt at holde styr på dine kunder og produkter.

CRM-modul i Dinero
Med Dineros CRM-modul indbygget i fakturaprogrammet, er alle informationer, kunderabatter og krav til fakturaer samlet ét sted.
Du får altså det fulde overblik, over fx aftaler og rabatter på kunder, og bliver desuden mindet om særlige aftaler, så du altid nemt kan holde styr på dine kunder.

Import/eksport af kontakter og produkter
Bruger du Dineros fakturaprogram, er det også nemt at importere og eksportere både kontakter og produkter. Du kan ligeledes nemt oprette dine produkter manuelt, på flere forskellige måder. Uanset hvilken metode du bruger, så er du hurtigt klar til at bogføre og fakturere.

Meget mere end bare fakturaservice

I Dinero får du meget mere end et fakturaprogram – uden begrænsninger på fakturaer og posteringer. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side, og få svar på alle dine spørgsmål.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram