Spring til indholdet

Har du brug for en gratis fakturaservice?

Med Dineros fakturaservice kan du nemt og hurtigt sende dine fakturaer. Så kan du bruge mere tid på din virksomhed og mindre tid på fakturering.

Fakturaservice uden begrænsninger

og endnu flere funktioner

Gratis fakturaprogram med ubegrænsede muligheder

  • Ubegrænsede salgsfakturaer
  • Ubegrænsede posteringer
  • Ubegrænsede kontakter

Så nemt er det

  • Lige så mange fakturaer og posteringer, som du har lyst til

  • Lad kunder betale fakturaer med kort og MobilePay

  • Send fakturaer fra din mobil – fakturaservice på farten

Trustpilot
Kvinde fakturerer med mobiltelefon

Nem fakturering med vores gratis fakturaprogram

Send fakturaer på farten

Med vores fakturaservice er det nemmere og hurtigere at sende dine fakturaer. Så kan du bruge mere tid på din virksomhed og mindre tid på fakturering. Med Dineros app kan du sende din faktura direkte fra mobilen, så du nemt og hurtigt kan fakturere dine kunder, mens din hukommelse er frisk, og du stadigvæk er på farten.

Du kan få dit eget logo på dine salgsfakturaer og sætte dit eget præg på fakturaerne.
Vælger du i stedet Dinero Pro i vores fakturaprogram, eller opgraderer du senere, får du adgang til endnu flere designs og skabeloner til dine fakturaer, så de kan blive helt unikke for dig.

Download Dinero appen til din mobil lige her:

Fakturaservice

Nem betaling for dine kunder

Betaling af din faktura med kort og Mobilepay:
Lad dine kunder betale dine fakturaer med betalingskort og MobilePay. Denne fakturaservice letter arbejdet for dine kunder, og du får dine penge hurtigere hjem. Det er win-win for alle parter.

Abonnementsbetaling på dine fakturaer
Sæt din fakturering på autopilot og gør livet endnu nemmere for dig selv. Du slipper for at opkræve dine faste kunder igen og igen.

Betaler dine kunder ikke?
Frygt ej. Med Dinero Pro kan du sende rykkere med et enkelt klik. Spar tid og kræfter på rykkerprocessen. I vores fakturaprogram er det nemt for dig at rykke dine kunder for manglende betaling. Vores rykkermodul gør det nemt og hurtigt at få dine penge hjem, så du kan holde fokus på din kerneforretning.

Nem håndtering af bilag i regnskab

Nem håndtering af bilag

Ret og slet bilag
Er du kommet til at lave en fejl i et bilag?
Uanset om du er Starter eller bruger Dinero Pro, kan du rette og slette dine bilag nemt og hurtigt.

Ingen bilags- eller posteringsbegrænsninger
Vi nævnte det tidligere, men da vi er nogle af de eneste på markedet, der tilbyder dette, fortjener det at blive nævnt én gang til: Med Dineros fakturaservice får du et ubegrænset antal posteringer, så du ikke oplever begrænsninger for at komme godt i gang.

Automatisk bogføring af købsbilag
Med vores digitale bogføringsassistent, Dinero Crowd, kan du selv lave dit eget regnskab. Den hjælper dig med at bogføre på den korrekte konto, så du får de rigtige fradrag. Dinero Crowd er en funktion for Pro-brugere af vores fakturaservice.

Fakturaservice på kontoret

Fakturaservice med support

I Dinero kan du få support 365 dage om året fra kl. 8 til 23.

Gratisbrugere:
Har du som gratisbruger brug for teknisk hjælp eller spørgsmål til funktioner i fakturaprogrammet, kan du nemt hente hjælp.

Pro-brugere:
Som betalende bruger kan du ligeledes gøre brug af vores support året rundt. Vores bogholder-support sidder klar til at hjælpe dig med dine bogføringsspørgsmål.
Du får også adgang til over 200 hjælpeartikler, så du ikke behøver at bruge penge på en revisor, når du oplever tvivl.

Meget mere end bare fakturaservice

I Dinero får du meget mere end et faktura program gratis – uden begrænsninger. Du får et komplet regnskabsprogram, der med automatisk bogføring, fakturering og tilbudshåndtering sikrer dig økonomisk overblik. Hvis du ønsker at læse mere om vores mange funktioner – så kig ind på vores tour-side og få svar på alle dine spørgsmål.

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?