Bambora

Bambora tilbyder betalingsløsninger, til både fysisk butik og webshop. Produkter er alt fra kortterminal til online mobilbetaling.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 19/10/2022


Hvad er Bambora

Bambora er en virksomhed med betalingsløsninger til både din fysiske butik og din webshop. De har over 125.000 virksomheder der bruger netop deres løsning og så håndterer de årligt transaktioner for en værdi af 55 millarder Euro. Virksomheden hed tidligere Epay, inden navneskift.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg med Bambora tilbyde mine kunder?

Med Bamboras betalingsløsning vil dine kunder blandt andet kunne betale med følgende:

Betalingsmetoderne fra Bambora tæller altså både mobilbetaling samt kortbetaling. Derudover kan du også tilbyde abonnementsbetaling i din webshop, hvilket muliggør det at trække et beløb fra kundens konto løbende.

Til din butik

Hvis du får en Bambora betalingsløsning til din fysiske butik kan du blandt andet få en kortterminal som kan tage imod de mest almindelige former for betaling. En indløsningsaftale hvori mere end 100 valutaer understøttes. Kontaktløs betaling (NFC) og derved mobilbetaling, som Apple Pay og Google Pay. Valutakonvertering der kontroller hvilken valuta der er koblet på kortet og giver dine udenlandske kunder mulighed for at vælge egen eller dansk valuta.

Til din webshop

Bambora har to forskellige betalingsløsninger til din webshop, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Der er Bambora Online (det tidligere ePay) og Bambora Checkout, som er deres nye betalingsløsning. Her får du alt i én pakke med de betalingsmetoder, du har brug for i hele Norden – og der er endda tale om en omni-channel-betalingsløsning.

Du skal have indgået en indløsningsaftale, før din webshop kan tage imod betalingskort. Hos Bambora får du typisk dine penge inden for 2-5 bankdage. Deres indløsningsaftaler understøtter over 100 valutaer samt kortbetalinger fra Visa, Mastercard, Maesto med flere.

Læs mere på Bamboras egen side.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram