Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Bambora

Bambora tilbyder betalingsløsninger, til både fysisk butik og webshop. Produkter er alt fra kortterminal til online mobilbetaling.

Hvad er Bambora

Bambora er en virksomhed med betalingsløsninger til både din fysiske butik og din webshop. De har over 125.000 virksomheder der bruger netop deres løsning og så håndterer de årligt transaktioner for en værdi af 55 millarder Euro. Virksomheden hed tidligere Epay, inden navneskift.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg med Bambora tilbyde mine kunder?

Med Bamboras betalingsløsning vil dine kunder blandt andet kunne betale med følgende:

Betalingsmetoderne fra Bambora tæller altså både mobilbetaling samt kortbetaling. Derudover kan du også tilbyde abonnementsbetaling i din webshop, hvilket muliggør det at trække et beløb fra kundens konto løbende.

Til din butik

Hvis du får en Bambora betalingsløsning til din fysiske butik kan du blandt andet få en kortterminal som kan tage imod de mest almindelige former for betaling. En indløsningsaftale hvori mere end 100 valutaer understøttes. Kontaktløs betaling (NFC) og derved mobilbetaling, som Apple Pay og Google Pay. Valutakonvertering der kontroller hvilken valuta der er koblet på kortet og giver dine udenlandske kunder mulighed for at vælge egen eller dansk valuta.

Til din webshop

Hvis du får en Bambora betalingsløsning til din fysiske butik kan du blandt andet få indløsningsaftale, hvor dine penge normalvis udbetales inden for 2 til 5 bankdage. Nem og enkel integration til din onlinebutik. Mulighed for mobilbetaling, så det er nemt og hurtigt for dine kunder at handle på din webshop. Abonnementsbetalinger så dine kunder får en fleksibel betalingsmulighed.

Læs mere på Bamboras egen side.

  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Sidst opdateret: 02/09/2020

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?