BankNordik

BankNordik er en nordisk bank med filialer i Danmark, på Færøerne & Grønland. Banken beskriver sig selv som en full-service bank. Det indebærer at de tilbyder løsninger og produkter indenfor bl.a. bolig, investering og daglig økonomi.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 23/07/2021

Forbind din konto i BankNordik med dit regnskab i Dinero – så kan du endnu nemmere se, om det bogførte stemmer med ind- og udbetalinger på din bankkonto.
Se, hvordan du forbinder Dinero med BankNordik.

Hvad er BankNordik?

BankNordik er en nordisk bank med danske og færøske rødder, der blev grundlagt af Danske Bank i 1906 som Føroya Bank.

Banken har filialer i Danmark, på Færøerne og i Grønland. På Færøerne driver koncernen også ejendomsmæglerforretning og forsikringsforretning. Banken har hovedsæde i Tórshavn, den færøske hovedstad.
I Danmark er der ved bankforretningen fokus på privatkunder. I Danmark er der filialer i Jylland, på Fyn og i hovedstadsområdet.

BankNordik definerer sig selv som en full-service bank til privatkunder, dette dækker over tilbud om løsninger og beslutninger indenfor daglig økonomi, bolig, investering, pension mv.
Som i mange andre banker kommer priserne an på dit engagement i banken, altså hvor mange forretninger du har samlet et sted.

Der tilbydes også erhvervsprodukter såsom Mastercard Business, Netbank Erhverv m.m.

Digitale tilbud

BankNordik tilbyder følgende digitale løsninger til deres kunder:

  • Netbank
  • Mobilbank
  • Pengeskabet – mobilapp til de unge
  • Bedskedservice
  • Betalingsservice

Konti & kort

Banken tilbyder til den daglige økonomi: lønkonti, budgetkonti, opsparingskonti og betalingskonti. Derudover er der mulighed for at oprette børneopsparing og børnebørnskonto. Til pension er der blandt andet kontiene: aldersopsparing og ratepension.

De tilbyder Dankort, Visa/Dankort og Mastercard Debit samt Kredit hos BankNordik

Privatkundeprogrammer hos BankNordik

De første af bankens kundeprogrammer til private tildeles ud fra alder. Der er NordikBørn til de 0-12 årige, NordikUng til de 13-17 årige samt NordikSolo til de 18-28 årige.

Fordelsprogrammet hos BankNordik hedder Nordik. Kundernes placering kommer som tidligere nævnt, an på den pågældende kundes engagement hos banken. Jo mere du samler, jo flere fordele får man som kunde. De bedste fordele får du som NordikPremium kunde, og derefter kommer Nordik+ kunde.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram