Jutlander Bank

Jutlander Bank er en dansk bank, der har eksisteret siden 2014, hvor Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro fusionerede og dermed blev til Jutlander Bank.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 03/01/2023

Forbind din konto i Jutlander Bank med dit regnskab i Dinero – så kan du endnu nemmere se, om det bogførte stemmer med ind- og udbetalinger på din bankkonto. Se, hvordan du forbinder Dinero med Jutlander Bank.

Hvad er Jutlander Bank?

I modsætning til adskillige andre bankers tilgang til forretningen i det senmoderne samfund har Jutlander Bank et stort fokus på at være en personlig bank. Hvilket de selv beskriver som en bank, hvor banken kender dig, og omvendt kender du banken og dens ansatte.

Eftersom banken er resultatet af en fusion mellem to lokale sparekasser tilbage i 2014, er en af de vigtigste værdier i banken fortsat at bevare det lokale tilhørsforhold.

Digitale selvbetjeningsløsninger

Jutlander Bank tilbyder en lang række løsninger til private og erhverv. En af løsningerne er den digitale selvbetjeningsløsninger, som vi kender det fra de helt store banker som eksempelvis Danske Bank. Faktisk tilbyder Jutlander Bank både MobilePay og MyWallet.

Den sidstnævnte endnu ikke er super udbredt i Danmark, men med tiden er der potentiale til at nå MobilePay højder.

MyWallet giver nemlig forbrugerne muligheden for at betale kontaktløst fra mobilen. De fleste danskere har i 2024 et kontaktløst betalingskort, og det kan du nu sætte op med applikationen MyWallet, hvorfra du kan betale kontaktløst, når du handler.

Hvad tilbyder Jutlander Bank?

Udover de digitale selvbetjeningsløsninger tilbyder Jutlander Bank også en række andre løsninger. Som det fremgik af de digitale selvbetjeningsløsninger, tilbyder Jutlander Bank ganske almindelige bankprodukter til deres private kunder, men banken handler også forsikringer, og den tilbyder både rådgivning og vejledning til netop forsikring, men også til pensioner, boligkøb, boligsalg og forskellige typer af lån.

Hos Jutlander Bank lægges der i høj grad vægt på, at det med småt ikke står med småt. Eksempelvis kan du minutiøst gå ned i mindste detalje med hvert et lille gebyr, der er knyttet til en bilfinansiering, og det afspejler sig tydeligt adskillige steder på hjemmesiden, at de ikke ynder at undlade væsentlige detaljer.

Hvad angår bankens erhvervsmæssige regi, henvender den sig nærmest specifikt til iværksættere og landmænd. Under sektionen for erhverv og fanen produkter er der specifikt to menuer, som du klikke dig videre ind på. Den ene: “Er du iværksætter?” Den anden: “Er du landmænd?”

Banken lægger nemlig selv vægt på, at den er en landbrugsbank, og at selvom netop det ord har været et skældsord i medierne over de senere år, er banken stolt af dens tætte bånd til landmænd.

Udover landmænd er det iværksættere, som bankens erhvervsmæssige del henvender sig til. Jutlander Bank lægger stor vægt på, at finansieringen er det vigtigste ved en ny virksomhed. En finansiering, som banken desuden gerne tager hånd om, hvis forretningsplanen er holdbar.

Hvis du har lyst, kan du også tjekke Den Jyske Sparekasse ud her

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram