Netbank

Netbank er ens digitale selvbetjeningsbank. Det er her du kan bl.a. se dine konti og posteringer. Indholdet kan variere fra bank til bank, men oftest kan man klare de fleste af sine daglige bankforretninger selv.

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 10/05/2021


Danske Bank netbank

Hvad er en netbank?

En netbank er et digitalt selvbetjeningsprodukt fra din bank. Det er her du selv kan lave overførsler, betale regninger, oprette og slette betalingsservice, lave udlandsoverførsler og lignende.
Det kan altså overordnet siges, at netbanken giver dig et overblik over din økonomi og sikrer at du ikke altid, skal have fat på din bankrådgiver.

Hvorfor skal jeg have netbank?

Du skal have netbank da det er en god idé, selv at have muligheden, for at klare dine daglige bankforretninger. Derudover giver den adgang til at kunne holde øje med ens løn og andre indbetalinger.

Udover dette kan det være at din bank ikke har åbent hele døgnet rundt, eller at du ikke vil risikere at skulle ringe til et kortspærringsnummer, men blot selv vil kunne spærre og aktivere kort.

Hvordan får jeg adgang?

Du skal kontakte din bank, hvis du endnu ikke har adgang eller at du har problemer med at logge på. Skulle alt dog være på plads og sat op, logges der på med nem-id oplysninger.

Mobilbank

Mobilbank er det mobile svar på netbanken. Den tilgås via. en applikation på din smartphone. Ved de fleste banker kræves nøglekort/nøgleapp ikke ved login på mobilbank, men først ved eventuel betaling eller overførsel.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram