Spring til indholdet

Læsetid: under 2 minutter

Dinero Crowd – sådan bogfører du med korrekt skatte- og momsfradrag

Er du i tvivl om, hvordan du bogfører dine udgifter med korrekt skatte- og momsfradrag? Ved du ikke, hvilken moms og skat der er pålagt de enkelte bilag? Så kan Dinero Crowd hjælpe dig.

Dinero Crowd er din indbyggede revisor, der er bygget op omkring, hvad du som bruger i Dinero bogfører. Der bliver derfor hele tiden samlet data ind, og Dinero Crowd bliver hele tiden klogere og klogere – og det er du med til.

Den hjælper dig med at placere udgiften på den rigtige konto. Samtidig sørger den for, at du får det rigtige skatte- og momsfradrag, og dermed gør din bogføring så korrekt som overhovedet muligt – til glæde for både dig, din revisor og SKAT 🙂

Her følger en række eksempler på, hvad du kan bogføre ganske simpelt med funktionen:

  • Husleje, restaurantbesøg (frokost), broafgift, forplejning, (parkerings)bøder, emballage, iTunes, parkeringsbillet, hotel, gebyrer, kontorartikler, vægtafgift, serverhosting – og listen fortsætter og er lang. Skriv bare, hvad du har købt – finder du ikke noget, så skyldes det enten, at du ikke kan trække det fra, eller at vi ikke har set scenariet før.

I denne video kan du se, hvordan Dinero Crowd kan hjælpe dig med at bogføre korrekt på den rigtige konto.

Tips og bonusinfo: 

  • De bilag, du uploader fra vores mobil app, finder du under Bogføring -> Bilagsoversigt.
  • Var denne artikel nyttig?
  • JaNej

Sidst opdateret 24/11/2020

0

... har allerede tilmeldt sig dinero!

Vidste du, at der er sendt 0 fakturaer fra Dinero?