Sådan gør du med glemt lønseddel i Dinero løn

  • Læsetid: under 2 min.

  • Sidst opdateret 05/03/2024


Skal du udbetale løn til en medarbejder, men du har misset at oprette en lønseddel inden lønnens deadline – så se med her.

Når deadline i Dinero Løn er overskredet i en given måned, er det desværre ikke længere muligt, at oprette en lønseddel for denne periode.

Undrer du dig over hvorfor du ikke kan lave løn for en given måned efter fristen?

Når fristen for lønnen er overskredet, så kan vi ikke længere lave en lønseddel for den pågældende måned i Dinero Løn.

Grunden til vi ikke kan hjælpe dig med lave løn efter fristen skyldes, at vi ikke kan nå at hente medarbejderens skattekort og lave indberetningen til SKAT.

Fristerne for brug af Dinero Løn, kan du finde i punkt 5 lige her.

Det første du skal vide er, at vi desværre ikke længere har mulighed for, at hjælpe dig via Dinero Løn. Du har derfor følgende 2 muligheder:

Mulighed 1 – Kontakt et lønsystem
Ønsker du at få lavet en lønseddel samt få det månedlige fradrag, så anbefaler vi dig at tage kontakt til et rigtig lønsystem som f.eks. Dataløn.
Langt de fleste lønsystemer har nemlig mulighed for, at indberette lønnen bagudrettet til E-indkomst hos SKAT manuelt og på den måde, kan du få dit månedlige fradrag med i lønnen for perioden.

Mulighed 2 – Forudbetaling af løn
Har du valgt at udbetale medarbejderen løn uden en lønseddel, så anses det som en aconto løn, altså en forudbetaling af løn.
Dette skal du angive på næste måneds lønseddel i Dinero Løn, som vist i del 2 af guiden her.

OBS Når du udbetaler aconto-løn, kan du ikke få dobbeltfradrag den efterfølgende måned via Dinero Løn.

Tips & bonusinfo

  • Vi laver automatisk en nulindberetning for dig, hvis der ikke er oprettet en lønseddel i en måned med Dinero Løn. Du accepterer denne del ved oprettelsen af Dinero Løn.
  • Bruger du ikke Dinero Løn endnu, kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang lige her
  • Dinero har lavet en regnskabskalender, du kan synkronisere med din egen kalender! Så går du aldrig glip af de vigtige frister. For at tilføje regnskabskalenderen til din egen, skal du følge denne guide.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram