Dinero Løn – Sådan fungerer det

Med Dinero Løn kan du lave én lønseddel om måneden direkte i Dinero – helt gratis!

Funktionen er et resultat af et samarbejde i Visma-familien. Vi har allieret os med eksperterne fra DataLøn, der har mange år på bagen som et suverænt løn-system. Kombinationen af os og DataLøn er blevet til Dinero Løn. En funktion, vi er meget stolte af!

Hvem kan bruge Dinero Løn?

Alle Dinero Pro brugere! Men hvem skal så have løn?

• Fx dig selv, hvis du er ejer af et selskab (ApS, IVS, eller A/S)
  • Eller dig, der ejer en personlig virksomhed (enkeltmandsvirksomhed, I/S eller PMV), hvor du har én til at hjælpe dig et par timer om ugen. Som ejer af en personlig virksomhed, skal du faktisk ikke lave løn til dig selv. Så er du kun dig selv – se i stedet denne guide.
Hvad kan jeg med Dinero Løn?

I første version af Dinero Løn kan du lave én lønseddel om måneden i Dinero – helt gratis. Hvad du kan (og ikke kan) med Dinero Løn, kan du se i dette link, hvor der er en fuld funktionsliste.

Du finder Dinero Løn ved at klikke på Bogføring –> Løn – og lad os så komme igang med, hvordan det fungerer 🙂

Ps. bogføringen af lønnen sker helt automatisk i Dinero! Aldrig har det være nemmere at lave løn ❤️

Sådan laver du én gratis lønseddel om måneden med Dinero Løn

Vi håber, du bliver glad for Dinero Løn! Har du spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at tage fat i vores support. Har du behov for mere, end vi kan tilbyde med Dinero Løn, skal du tage fat i DataLøn. Det gør du på dinero@dataloen.dk 🙂