Gebyr – Hvordan bogfører jeg det?

• Læsetid: under 2 minutter

• Sidst opdateret 23/07/2021

Er du i tvivl om, hvordan du bogfører et gebyr fra din bank, telefonselskab, Zettle (vi har en integration – få gebyret overført automatisk), Mobilepay (klik her, hvis du har sendt en faktura, som din kunde har betalt med MobilePay) eller lignende? Så læs med her.

Lad os tage et eksempel

Du skal betale et gebyr på 50 kr. til din bank.

Tryk først på Opret øverst til højre og vælg Nyt køb.

Købet udfyldes nu så det passer til dit scenarie. Det vigtige er blot du skriver Gebyr under beskriv hvad du har købt.

Dinero Crowd giver dig nu følgende 3 scenarier:
1. Gebyr til Skattestyrelsen eller stiftelsesgebyr
2. Gebyr, hvor fakturaen er MED moms
3. Gebyr, hvor fakturaen er UDEN moms. Fx bankgebyr

I vores tilfælde har vi valgt scenarie 3, da vores bankgebyr på 50 kr. er uden moms. Bankgebyrer er altid uden moms.

Klik herefter “Godkend”. Du har nu bogført dit gebyr.

Tips og bonusinfo:

• Er gebyret fratrukket det, du har fået indbetalt på din salgsfaktura? Det har vi en smart funktion til at bogføre! Se mere her.