MobilePay MyShop – Sådan fungerer vores MobilePay MyShop-integration

Her kan du læse mere om vores integration til MobilePay MyShop 🙂

Med integrationen kan dine kunder betale dine fakturaer lynhurtigt med et swipe i deres MobilePay-app. Inden vi går i gang med at fortælle, hvordan den fungerer, og hvordan du sætter den op, er her lidt indledende informationer om integrationen:

• Hver enkelt faktura må maksimalt have en værdi på 10.000 kroner inkl. moms.
  • Fakturaen skal være i danske kroner.
  • Du skal have MobilePay MyShop for at modtage betaling på MobilePay – klik her for at oprette dig. Dine kunder skal naturligvis ikke have MobilePay MyShop.
  • Du skal bruge det 5-cifrede nummer, du har fået tildelt af MobilePay – ellers fungerer det ikke.
  • Muligheden for betaling med MobilePay er sat til som standard på dine fakturaer, hvis du opfylder ovenstående kriterier og har aktiveret MobilePay. Den kan dog til enhver tid slås fra. Det gør du på den enkelte faktura ved at fjerne fluebenet – se hvordan nedenfor i punkt 2.
  • MobilePay-integrationen er til alle Dinero-brugere – også dem, der bruger den gratis version.
  • Mobilepay tager et transaktionsgebyr, der afhænger af, hvor mange transaktioner du har på et år. Det bliver billigere jo flere transaktioner du har – se priserne her.

Så er vi klar til at fortælle, hvordan integrationen fungerer, og hvordan du sætter den op. Det er heldigvis ganske enkelt 🙂

To ting skal være på plads, før du kan kaste dig ud i MobilePay-eventyret:

1. Du skal have MobilePay MyShop. Det kan du oprette hos MobilePay.
  2. Du skal bruge det nummer, som du har fået tildelt af MobilePay MyShop. Dette nummer vil højst sandsynligt være 5-cifret. Du kan ikke bruge det telefonnummer, du bruger til din private MobilePay-konto.

Sådan fungerer MobilePay-integrationen: