Sådan opsiger du dit Dinero Pro abonnement

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Man kan godt opsige sit Dinero Pro abonnement uden at slette sin konto. Hvis du alligevel vil slette din konto fuldstændigt fra Dinero, skal du først slette dit firma og herefter kontakte vores support, på support@dinero.dk.

Sådan opsiger du dit abonnement:

Klik på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) → Dit abonnement, som vist i nedenstående skærmbillede.

Klik efterfølgende på MereOpsig, som vist nedenfor.
Når du har trykket her, skal du bekræfte din opsigelse, og derefter vil vi ikke trække penge mere. Din nedgradering vil ske, når perioden, som du allerede har betalt for, er udløbet.

Hvad sker der, når jeg opsiger mit abonnement, og hvornår skal det senest gøres?

Hvis du opsiger dit Dinero Pro-abonnement og har en omsætning på over 100.000 kr. ekskl. moms inden for de seneste 365 dage, vil adgangen til dit regnskab blive lukket, og du vil ikke længere have adgang til dit regnskabsmateriale ved udløb af det abonnement, som du har betalt for.

Du skal derfor sørge for at lave en back-up af dit regnskab i Dinero, da du skal opbevare dit bogførings- og regnskabsmateriale i 5 år.

Du kan enten tage en manuel en backup af dit regnskab, som vist i vores guide her, eller du kan udfylde formularen her, så laver vi en fuld backup af hele dit regnskab og sender til dig. Filen koster 495 kr. ekskl. moms.

Når du opsiger dit abonnement, skal det ske senest dagen før, at en ny abonnementsperiode påbegyndes. Det og øvrige betingelser kan du læse mere om her.

Har du en omsætning på under omsætningsgrænsen på 100.000 kr. ekskl. moms?

Hvis du har Pro abonnement med en omsætning på under 100.000 ekskl. moms inden for de seneste 365 dage og ønsker at opsige eller ændre dit abonnement, så er fremgangsmåden lidt anderledes.

Her trykker du Indstillinger Dit Abonnement. Ud for abonnementet klikker du på Skift abonnement

Her har du mulighed for at vælge Starter+ eller Starter (gratis versionen).
Ved det ønskede abonnement klikker du Vælg abonnement for at bekræfte ændringerne.

Tips & bonusinfo

• Se vores priser og fulde funktionsliste her
  • Ønsker du i stedet at opgraderer til Pro. Så kig her