Opsig Pro – Sådan opsiger du dit Dinero Pro abonnement

  • Læsetid: under 2 minutter

  • Sidst opdateret 03/10/2022


Man kan godt opsige sit Dinero Pro abonnement uden at slette sin konto. Hvis du alligevel vil slette din konto fuldstændigt fra Dinero, skal du først slette dit firma og herefter kontakte vores support, på support@dinero.dk.

Sådan opsiger du dit abonnement: 

Klik på Indstillinger (tandhjulet i højre hjørne) Dit abonnement, som vist i nedenstående skærmbillede.

Find dit abonnement

Klik efterfølgende på Mere Opsig, som vist nedenfor. Når du har trykket her, skal du bekræfte din opsigelse, og derefter vil vi ikke trække penge mere. Din nedgradering vil ske, når perioden, som du allerede har betalt for, er udløbet.

Hvad sker der, når jeg opsiger mit abonnement, og hvornår skal det senest gøres?

Når du opsiger dit Dinero Pro-abonnement, vil du automatisk overgå til Dinero Starter ved udløb af det abonnement, som du allerede har betalt for.

At overgå til Starter vil have nogle konsekvenser, da du vil miste nogle af de Pro-funktioner, som du har været vant til at bruge. Læs mere her. Når du opsiger dit Pro-abonnement og bliver nedgraderet til Starter-bruger ved Pro-abonnementets udløb, mister du ikke dit Pro-data som f.eks. bilag i skyen, tilbud og abonnementer. Tingene vil blive skjult eller sat på pause, og kan findes igen eller genoptages ved igen at tegne Pro.

Når du opsiger dit abonnement, skal det ske senest dagen før en ny abonnementsperiode påbegyndes. Det og øvrige betingelser kan du læse mere om her.

Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram