Sidst opdateret 10/05/2019

Betalingsoplysninger – Sådan ændrer du betalingsoplysninger på dine fakturaer

Har du fået nye betalingsoplysninger til din bankkonto? I denne guide kan du se hvordan du ændrer dine betalingsoplysninger på dine fakturaer så dine kunder overfører korrekt 🙂

Sådan ændrer du betalingsoplysninger

Du skal starte med at gå til Indstillinger (tandhjulet) øverst i højre hjørne -> Fakturaindstillinger –> Redigér beholdning, som vist i nedenstående skærmbillede.

Når du har klikket på “Redigér beholdning” bliver du mødt af følgende:

Her har du mulighed for at ændre dine bankoplysninger. Så snart du har trykket på “Gem beholdning” vil dine betalingsoplysninger være ændret. Ændringen vil træde i kraft på fremtidige fakturaer – ikke på de fakturaer, du allerede har lavet.

Tips og bonusinfo:

• Vil du gerne have SWIFT- & IBAN numre på dine fakturaer? Se hvordan du gør her.
  • Har du behov for flere bankkonti i Dinero? Se her, hvordan du opretter flere.
  • Hvis du gerne vil vide hvordan du indtaster dine kontooplysninger klik her.