Sorter bilag – Sådan sorterer du på bilagstypen i bilagsoversigten

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 30/07/2021

Denne guide viser dig, hvordan du sorterer efter bilagstype i din bilagsoversigt. Sortering- og filtreringsmulighederne er med til at give dig et bedre overblik. Af bilagstyper har vi fem i Dinero:

• Købsbilag – de bilag, du opretter under “Opret nyt køb” samt de bilag, du uploader til fra din mobil app,
  • Finansbilag – de bilag, du opretter som et “Finansbilag” samt alt det, der bogføres i kassekladden,
  • Skabeloner – de bilag, du bogfører i vores bogføringsskabeloner – fx. “Flyt af penge mellem beholdninger” eller “Udbetaling af udlæg til ansatte”
  • Betalingsbilag – de bilag, der automatisk bliver lavet, når du klikker “Registrer betaling” på både dine salg og dine køb.
  • Anlægsaktiver – de bilag, der bliver oprettet, når du bogfører et aktiv i vores anlægskartotek.

Sådan sorterer du bilag

Du kan nemt sortere dine bilag efter bilagsnummer, dato, beskrivelse, type eller beløb. Tryk på overskriften for den kolonne du vil sortere efter når du er inde på Bogføring og bilagsoversigt.

Sådan filtrerer du på bilagstypen i din bilagsoversigt:

Som det første skal du klikke ind på din bilagsoversigt. Det gør du via menuen Bogføring ude til venstre og Bilagsoversigt. Inde på bilagsoversigten skal du klikke på “Filtrer på bilagstype” – som vist i nedenstående skærmbillede:

Bilagsoversigt

Ved at klikke på ovenstående, kan du nu selv vælge, hvilke bilagstyper du vil have vist i din bilagsoversigt. De bilagstyper, der har et blåt flueben bliver vist. Dvs. hvis du kun vil se dine købsbilag skal det se således ud:

Med ovenstående kan du nu selv vælge, hvilke bilag du ønsker at se i din bilagsoversigt 🙂

Tips og bonusinfo:

• Du kan faktisk sortere yderligere på din bilagstype – det relevant for din “Købsbilag”, da du her kan sortere dem med knapperne “Godkendte”, “Forfaldne” og “Betalte”.
  • Finansbilag, skabeloner og betalingsbilag kan du IKKE sortere yderligere på. De vil alle fremstå som “Godkendte”, hvilket betyder, at de er helt “færdige” – du kan og skal ikke gøre mere ved dem 🙂