Sådan sorterer du på bilagstypen i bilagsoversigten

• Læsetid: under 2 min.

• Sidst opdateret 05/03/2024

Denne guide viser dig, hvordan du sorterer efter bilagstype i din bilagsoversigt. Sorterings- og filtreringsmulighederne er med til at give dig et bedre overblik 😊

Vi har 5 bilagstyper i Dinero:

• Købsbilag – de bilag, du opretter under “Opret nyt køb” samt de bilag, du uploader til fra din mobil app,
  • Finansbilag – de bilag, du opretter som et “Finansbilag” samt alt det, der bogføres i kassekladden,
  • Skabeloner – de bilag, du bogfører i vores bogføringsskabeloner – fx. “Flyt af penge mellem beholdninger” eller “Udbetaling af udlæg til ansatte”
  • Betalingsbilag – de bilag, der automatisk bliver lavet, når du klikker “Registrer betaling” på både dine salg og dine køb.
  • Anlægsaktiver – de bilag, der bliver oprettet, når du bogfører et aktiv i vores anlægskartotek.

Du kommer ind på bilagsoversigten ved at trykke Bogføring → Bilagsoversigt 🙌🏻

Sådan sorterer du i bilagsoversigten

Du kan nemt sortere dine bilag efter bilagsnummer, dato, beskrivelse, type eller beløb. Tryk på overskriften for den kolonne du vil sortere efter, f.eks. “dato”.

Sådan filtrerer du på bilagstypen:

Inde på bilagsoversigten kan du klikke på Vælg, som vist på nedenstående billede og derefter kan du filtrere på bilagstype.

Ved at klikke på bestemte bilagstyper, kan du selv vælge, hvilke bilagstyper, som du vil have vist i din bilagsoversigt. De bilagstyper, der har et blåt flueben bliver vist. Dvs. hvis du kun vil se dine købsbilag skal det se således ud:

Tips & bonusinfo

• Du kan faktisk sortere yderligere på dine købsbilag. Her kan du også vælge “Godkendte”, “Forfaldne” og “Betalte”.
  • Finansbilag, skabeloner og betalingsbilag kan du IKKE sortere yderligere på. De vil alle fremstå som “Godkendte”, hvilket betyder, at de er helt “færdige”.