Søger...

Øv! Der var ingen artikler, der matchede din søgning.

Uploade bilag (kvittering) – Sådan uploader du et bilag til skyen

 • Læsetid: 6 minutter

 • Sidst opdateret 09/02/2022


NYHED!

Vi har netop lanceret vores nye bilagsarkiv. En funktion, hvor du kan uploade alle dine bilag til – for derefter at tilknytte bilaget til en bestemt bilagstype. Alt det kan du læse mere om her.

Sådan fungerer upload af bilag til skyen

I denne guide kan du se, hvordan funktionen “bilag i skyen” virker.

Bilag i skyen er en smart funktion, der gør det muligt at gemme dine kvitteringer digitalt. På alle dine bilag, der fremgår i ‘Bilagsoversigt’, kan du vedhæfte kvitteringen, der relaterer sig til netop dette bilag.

Du kan uploade bilag/kvitteringer til skyen på flere måder. Nedenfor gennemgår vi de forskellige scenarier.

Bemærk – Upload af kvitteringer til skyen er kun tilgængelig for Pro-brugere.

 1. Du kan uploade dine kvitteringer via vores app til iPhone og Android. Det giver dig mulighed for at tage billederne, mens du er på farten – så er du også sikker på, at de ikke bliver væk fra dig. Inde i appen trykker du på “+” i toppen eller “køb” i bunden –> Tager et billede af din kvittering og trykker på “Upload” –> Så snart du har trykket “Upload” vil kvitteringen ligge klar under fanen Bogføring –> Bilagsoversigt.

  Upload bilag via mobilen - Dinero

  Bonus – Du kan via appen uploade PDF’er, som du har modtaget på mail til Dinero. Se her, hvordan du gør.

 2. I denne del trækker vi en kvittering ind på bilaget. Denne funktion er særlig relevant, hvis du har din kvittering liggende på din computer. Funktionen kan du bruge på både nye og allerede bogførte bilag. I nedenstående video laver vi det på et nyt bilag – så kan vi nemlig bogføre ud fra det, der står på den uploadede kvittering.

 3. For at vedhæfte en kvittering til din bogføring skal du gå til fanen Bogføring –> Bilagsoversigt –> Tryk ind på bilaget –> Vedhæft fil.

  Når du er inde på bilaget, har du mulighed for at vedhæfte en kvittering. Den vedhæftes ved at trykke på “Vedhæft fil”. Det er muligt at vedhæfte en kvittering på alle typer bilag, der er oprettet i Dinero, og som kan findes i “Bilagsoversigten”. Det har derfor ingen betydning, om det er et: “Køb”, “Finansbilag” eller en skabelon som fx “Flyt af penge mellem beholdninger”.

  Det vil se sådan ud, når du står inde på bilaget:

  Når kvitteringen er vedhæftet vil dette fremgå som vist her:

  Beløbet er betalt med det samme - kontantkøb

 4. I denne del trækker vi en kvittering ind på linjen i kassekladden. Denne funktion er særlig relevant, hvis du har din kvittering liggende på din computer. Se i nedenstående video, hvordan du tilføjet et bilag til en linje i kassekladden.

 5. Vi har også gjort det nemt for dig at se, om der er vedhæftet en kvittering på et bilag. Dette kan du se under: Bogføring –> Bilagsoversigt

  Bogføring - Bilagsoversigt

  Hvis der er en “pil” ud fra kolonnen “Fil”, så er der vedhæftet en kvittering på det pågældende bilag. Tryk på pilen for at downloade den vedhæftede kvittering.

  I dette eksempel er der vedhæftet en kvittering på bilagsnummer 1 og 2, men der er endnu ikke vedhæftet en kvittering på bilagsnummer 3.

 6. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at uploade flere sider til ét bilag fra Dinero-appen. Dette skyldes, at vores app endnu ikke kan generere en PDF.

  Et alternativ er at downloade en app, som kan.
  F.eks. “Adobe scan”. Fra denne app kan du generere en PDF på flere sider ved at tage flere billeder og herfra dele PDF-filen med Dinero-appen efterfølgende.

  Er du i tvivl om, hvordan man deler en fil, så se her 

Du kan også videresende mails til bilagsarkivet automatisk. Det kan være en PDF- eller tekstfaktura samt fysiske kvitteringer, som er sendt på mail. Sådan videresender du mails.

Nu skulle du være klædt godt på til at uploade bilag/kvitteringer!

Tips & bonusinfo:

 • Godkender Skattestyrelsen bilag i skyen? Ja, Skattestyrelsen har godkendt ‘Bilag i skyen’, så du ikke behøver at gemme kvitteringerne i papirformat, når du har uploadet bilagene til skyen i Dinero. Se guiden her, og få en uddybning.
 • Hvis du ikke ved, hvor dine bilag bliver gemt. Læs med her.
Var denne artikel nyttig?

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram