grafikr
Grafikr logo med fugl

Grafikr

“Med Dinero har jeg hele tiden overblikket over virksomhedens omsætning, udgifter og generelle nøgletal.”

Erik Jeppesen

Hvad laver din virksomhed?

Grafikr er et datadrevet webbureau, som har specialiseret sig i grafisk design og webdesign. Vi udvikler unikke identiteter og skaber design for mellemstore virksomheder i Danmark og leverer holdbare webløsninger i Shopify og WordPress.

Vi har mulighed for at analysere vores kunders kunders købsadfærd og se nærmere på, hvordan de navigerer rundt og handler. På baggrund af vores indsamlede data og analyser har vi et grundlag for at øge vores kundes konverteringsrate, så de kan øge deres omsætning. På den måde er vores kunders succes også vores succes.

Hvad er din vision?

Vores vision er at blive et af Skandinaviens mest anerkendte webbureauer, som på baggrund af indsamlet data udvikler konverterende hjemmesider og grafisk design.

Vi vil arbejde målrettet med Skandinaviens største brands, som ikke går på kompromis med deres design eller webløsninger.

Vi vil realisere vores vision ved at skabe en arbejdsplads, hvor vi tiltrækker og udvikler talenter, som alle er nogle af de bedste indenfor deres felt.

Hvorfor valgte du Dinero?

Vi har valgt Dinero, da det er brugervenligt og nemt at bruge. Det passer til vores behov og er let at gå til. En anden faktor som spillede ind var prisen: Til at starte med havde vi blot gratisversionen af Dinero, men eftersom vi fik mere og mere gang i vores virksomhed, fik vi brug for nogle Dinero Pro-funktioner.

Vi står selv for vores bogholderi og har ikke brug for et avanceret system. Det skal blot være nemt, hurtigt og overskueligt, hvilket er tre keywords, som jeg synes beskriver Dinero meget godt.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

Hvis man kan kalde onlinesupporten for en funktion, så fortjener de en applaus. Til tider skal jeg bogføre nogle kringlede ting, hvor supporten altid hjælper mig helt i mål og gør mig klogere på forskellige emner. Der er hurtig svartid og altid en god tone – så de spiller en stor del.

Set fra et mere teknisk perspektiv, så er de små detaljer som automatisk scanning af dato og beløb ved købsbilag med til at gøre hele processen hurtigere, hvilket betyder meget for mig.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Med Dinero har jeg hele tiden overblikket over virksomhedens omsætning, udgifter og generelle nøgletal.

Derudover er det bare nemt at handle med sine kunder: Det er lynhurtigt og smertefrit at oprette en ny kontakt og udsende fakturaer. Derudover er det genialt, at man kan se, om kunden har åbnet mailen med fakturaen eller ej. Noget af det vigtigste for mig i dagligdagen er at effektivisere min tid, hvor Dinero er til en stor hjælp.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram