Hedebohuset B&B
Hedebohuset BB - bed and breakfast - logo sort

Hedebohuset B&B

“Den nemme måde at indberette moms på er jeg vild med. Og så endelig jeres virkelig gode folk på chatten.”

Kim Blankensteiner

Hvad laver din virksomhed?

Hedebohuset B&B sørger for, at både festgæster, håndværkere og turister har et fantastisk dejligt sted i rolige og landlige omgivelser, hvor de kan overnatte i fred og ro.

I et nybygget hus fra 2017 har jeg fire værelser, der kan bruges både som enkelt- og dobbeltværelser, og hvor der er eget bad og toilet på alle værelser.

Derudover er der et fælles opholdsrum, hvor gæsterne kan mødes fx over en kop gratis kaffe, snakke og hygge og/eller få varmen med lidt dejlig mad.

Derudover er både en stor og et par mindre terrasser, hvor man kan sidde og hygge sig. Haven er stor og rummelig, så der er også masser af plads til leg og slikken solskin.

Hvad er Hedebohuset B&B vision?

At have et alternativ til overnatning i byens puls og efter fester.

Et sted, hvor man som gæst kan nyde de landlige omgivelser i fred og ro under stråtaget og bruge omgivelserne til leg og hygge med de andre gæster og os, hvis man ønsker det. Ren afslapning!

Derudover er det vores vision, at det bliver stedet, vi kan hygge os med, når pensionsalderen nærmer sig. Udover selvfølgelig vores almindelige, dejlige hus.

Det bliver et sted, vi kan supplere indtægterne til pensionen med, er min primære vision!

Hvorfor har du valgt Dinero?

Grundet anbefalinger fra andre. Prisen og den rimeligt enkle brugerflade.

Jeres opbygning af hjemmesiden, som hjælper mig rigtig mange gange, hvor jeg er i tvivl om, hvor jeg skal gøre af bilaget.

Muligheden for at få hjælp fra chatten undervejs i bogføringen og så Skatteopgørelsen, som jeg er spændt på, da det er første gang, jeg har købt den. Jeg var ked af fakturaen fra revisoren, da jeg mener, at det burde være rimelig enkelt for sådan en at lave min årsopgørelse. Derfor vil jeg nu prøve med jeres hjæp i stedet.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Fakturaskrivning og bogføring af køb, som er det, jeg bruger. Jeg har ikke brug for det store, da det kun drejer sig om faktura til kunden, der overnatter, og så de småindkøb, jeg gør undervejs.

Den nemme måde at indberette moms på er jeg også vild med. Og så endelig jeres virkelig gode folk, der sidder på chatten for at hjælpe, når jeg ikke kan finde ud af det – tusind tak 🙂

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Jeg behøver ikke bruge Excel-ark og egne udregninger for at føre regnskab – dejligt. De forskellige forslag, der kommer frem, når jeg skal bogføre. De betyder, at jeg ikke selv skal finde ud af, hvilken kolonne der skal bogføres de forskellige bilag i. Og så er jeg meget spændt på mit køb af Skatteopgørelsen.


Læs mere om hvordan Dinero kan hjælpe dig med regnskab for udlejningsejendomme.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram