Jonathan Søe Photography
Jonathan Søe logo

Jonathan Søe Photography

“Dinero er den mentor, jeg skulle bruge for at slippe for regnskabs-stress.”

Jonathan Søe

Hvad laver din virksomhed?

Jeg laver fotografering og videoproduktion for virksomheder. Men jeg kan bedre lide at sige, at jeg skaber historier. Jeg hjælper virksomheder med at uddybe deres historie og vision gennem visuelt materiale i form af billeder og video.

Med fokus på branding har jeg en stor interesse i at dykke helt ind i de virksomheder, jeg arbejder med, og i samarbejde med dem skabe den bedste historiefortælling til deres kunder, som kan skabe opmærksomhed og et dybere indblik i deres virksomhed.

Fotograferingen og videoproduktionen er mit drive, kameraet er mit værktøj. Med mit kamera kan jeg skabe alt – mulighederne er uendelige.

Hvad er jeres vision?

Et billede siger mere end 1.000 ord. Video har 25 billeder i sekundet, så der er ingen grænse for, hvilke ord der kan fortælles om en virksomheds passion.

Min drivkraft ligger i at kunne udforske og forstå virksomheden og derefter samarbejde om lige præcis det budskab, virksomheden brænder for at komme ud med.

Kameraet har været fast inventar hos mig, siden jeg var 8 år, og det er derfor et samarbejde med mig ikke blot er en opgave, der skal løses, men en mulighed for at mærke sin egen passion og se sin virksomhed fra en ny og spændende vinkel. Jeg skaber historier, som dine kunder ikke kan lade være med at genfortælle.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Da jeg stod og skulle til at oprette mit eget firma, havde jeg researchet på, hvilken regnskabsløsning der ville passe bedst til det firma, jeg prøvede at skabe.

Regnskab er for mig et fremmedord, og det har altid været den største modvind i forhold til at skulle starte et firma. Man er så ekstremt bange for at fejle. Og det gør det ikke bedre, at man skal vide ALT – uden at vide, hvor man skal starte.

Men Dinero fik hurtigt givet mig en masse ro, og da jeg endelig kastede mig ud i det, så gik det som en leg. Dinero giver mig den ro, jeg har brug for og gør det besværlige til piece of cake.

Specielt deres hurtige og dygtige support er guld værd, da man aldrig når at blive stresset, for de er altid klar til at hjælpe. Kort sagt: Dinero er den mentor jeg skulle bruge for at slippe for regnskabs-stress.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Den bedste funktion for mig må være deres bogføringssystem. Hele Dinero arbejder jo fantastisk sammen. Det gør, at jeg hurtigt og nemt kan klare bogføringen og faktureringen uden at stresse over, om det bliver gjort rigtigt.

Når jeg har haft en kunde, laver jeg lynhurtigt en faktura og kan nu følge forfaldsdatoen og årets regnskab. Hvis jeg køber nyt udstyr, skriver jeg blot, hvad jeg har købt, og så kommer Dinero selv med forslag til den rigtige postering. Jeg kan derfor bekymre mig mindre om regnskab og fokusere mere på at pleje mine kunder.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Dinero tager groft sagt alt det kedelige ud af min hverdag. Med Dinero behøver jeg ikke at have en stor hovedpine omkring regnskabet. Det bliver gjort on the run og på splitsekunder. Hvis jeg kommer i tvivl, er der hurtige svar fra supporten. Jeg kan derfor flyve afsted og gøre det, som jeg er allerbedst til – at skabe visuelle historier for mine kunder. Det sætter en fotograf på farten altså enorm pris på.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram