Kongsbakbrands
Kongsbak Brands logo med Claus

Kongsbakbrands

“Med supporten er jeg altid i sikre hænder hvis der er noget jeg er i tvivl om.”

Claus Kongsbak

Hvad laver din virksomhed?

Distribution og agentur for internationale brands indenfor mode, sport og lifestyle. B2B-salg til butikker i Danmark af følgende brands: Dickies, Globe, Stance, Vans Snowboarding, Bataleon, Lobster, Switchback, Appertiff, Union, CrabGrap, Sandbox og Horsefeathers.

Jeg markedsfører og sælger brands, der har et link til skateboard, snowboard, løb, træning og mode. Mere end 15 års branche erfaring og en kundeportefølje, der dækker de bedste butikker i Danmark.

Jeg sælger tøj, sko, strømper, skateboards, snowboards, snowboard-bindinger, outerwear, goggles og tasker. Stor erfaring med in store-marketing, POS, displays, web og social media-markedsføring.

Hvad er jeres vision?

At levere de bedste brands på markedet indenfor streetwear, mode, sport, skateboard og snowboard til butikker i Danmark. At give kunderne den bedste service og backup, så de har de bedste muligheder for at sælge de produkter, jeg sælger til dem. Kun at sælge brands og produkter jeg selv kan stå inde for.

Skateboard, surf og snowboard er min livsstil og derfor også mit firmas DNA. Det er vigtigt for mig at give så meget tilbage til miljøerne omkring snowboard og skateboard i Danmark, og derfor sponserer jeg både mine forhandlere, events og personer. Som jeg siger: I shred, skate, represent, rock and sell some of the finest brands out there.

Hvorfor har du valgt Dinero?

Jeg fik Dinero anbefalet af en ven og efter mange år med e-conomic har det været en sand fornøjelse at skifte til Dinero.

Brugervenligheden er formidabel og selv uden erfaring er det let at gå til, og supporten er altid hurtige til at hjælpe. Super nemt med appen på ens telefon tager man bare billede af sit bilag og derefter er det nemt at bogføre bilaget, da Dinero kommer frem med de bedste forslag til, hvilken konto det enkelte bilag skal bogføres.

Så snart jeg har leveret mine juleordrer og skal afstemme indbetalinger fra kunder, skal jeg prøve den nye smarte funktion med automatisk afstemning med mit firmas netbank. Så kort sagt: Dinero er fantastisk let at bruge og prisen er fornuftig.

Hvad er din favoritfunktion ved Dinero?

Helt klart at kunne tage billeder af bilag og uploade dem direkte ind i regnskabet. Det sparer mig for en masse tid og penge til bogholderi, da jeg med Dinero kan lave stort set alt selv.

Ligeledes slipper jeg for at sidde med en masse krøllede boner, der først skal glattes ud, så lægges i rækkefølge, så krydstjekkes med banken for til sidst at give dem til en bogholder, som så bogfører dem. Alt bøvlet er væk og mit liv som selvstændig er meget lettere og så sparer jeg ovenikøbet penge.

Hvordan gør Dinero din hverdag lettere?

Bilag, bilag og atter bilag. Det er bare nemmere, hurtigere og ikke mindst billigere. Og med supporten er jeg altid i sikre hænder hvis der er noget jeg er i tvivl om. Både hvis det er noget teknisk, men mest af alt hjælp til at bogføre.

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram