GreenGoods
GreedGoods logo

GreenGoods

“Det er vigtigt for mig at et regnskabssystem er nemt og intuitivt - det er Dinero!”

Pernille Madsen

  • Firma: GreenGoods
  • Titel: Selvstændig
  • Web:

Hvad laver din virksomhed?

Vor tids velstand og rigdom har medført et overforbrug, der truer eksistensgrundlaget for vores børn og børnebørn. Og hvis ikke vi tager ansvar og sætter ind nu, risikerer vi, at vores efterkommere må tage til takke med en langt fattigere tilværelse, hvad angår ressourcer, biodiversitet og natur. Derfor har jeg grundlagt GreenGoods, som er en webshop, der sælger bæredygtige nonfood-produkter til hjemmet og husholdningen.

GreenGoods henvender sig dels til den klima- og miljøbevidste forbruger, men også til allergikere og andre, som ønsker at skåne deres helbred mod tvivlsomme stoffer og skadelig kemi.

Varesortimentet spænder bredt fra produkter til opbevaring af fødevarer til vaske- og rengøringsmidler.

Hvad er din vision?

Jeg vil gøre de danske forbrugere mere beviste om, at de valg, vi tager i dagligdagen, uundgåeligt har indflydelse på miljøet og vores eget helbred. Og jeg vil være med til at udbrede kendskabet til, at produkter kan være både bæredygtige og ansvarligt produceret. Det uden at de skal koste en bondegård. Jeg tror på, at hvis danskernes forbrugsvaner skal flyttes i en mere bæredygtig retning, er jeg nødt til at bevise, at det kan gøres uden at gå på kompromis med brugervenlighed, kvalitet og pris. Varerne i shoppen udgør derfor et reelt dagligt alternativ til konventionelle forbrugsvarer.

GreenGoods differentierer sig fra større og konventionelle webshops ved at møde forbrugerne, hvor de er, med råd, vejledning og inspiration til en mere bæredygtig livsstil.

Hvorfor valgte du Dinero?

Jeg har ingen erfaring med regnskab og bogføring. Det var derfor vigtigt for mig at finde et regnskabssystem, som er nemt og intuitivt at bruge, og hvor jeg har adgang til en supportafdeling, som taler et sprog, jeg forstår.

Hos Dinero føler jeg mig blandt ligesindede, fordi jeg ved, at produktet er udviklet til folk, der som jeg ønsker at holde omkostningerne og tiden brugt på økonomisystemer så langt nede som muligt, så jeg kan koncentrere mig om at bygge min forretning.

Hvad er din favoritfunktion og hvorfor?

En funktion, som jeg bare knuselsker, er, at jeg kan uploade mine bilag, så snart jeg modtager dem. Samt at jeg derefter straks kan arkivere det fysiske bilag lodret. Det sparer mig for en masse arbejde med at holde styr på papirer og mappestrukturer, både fysisk og på min pc. Alt er samlet ét sted, og jeg kan nemt og hurtigt finde det, jeg skal bruge.

Hvordan gør Dinero din hverdag nemmere?

Hvis det ikke var for Dinero, ville mine kunder ikke modtage det høje serviceniveau, jeg leverer i dag. Uden Dinero ville jeg skulle bruge en masse tid og energi på at lære og forstå bogføring og regnskab. I stedet kan jeg fokusere på de ting, der skaber værdi for mine kunder og for forretningen. De ved det faktisk ikke, men mine kunder elsker også Dinero 😊

Gør som 0 virksomheder

Brug Danmarks mest anbefalede regnskabsprogram